Ma jok bre, tamo na Dorcolu gde sam ziveo u kao mali, nije bilo popova, bili su istrebljeni. Posle '91 su se nakotili, kao korov.
Slicna stvar i kod mene, nakotilo se ovih militantnih ateista bun qrac posle dveiljadite. Valjda ih sklapaju negde po podrumima s pacovima jebemliga sa cim se vec ukrstaju
...al ono što meni nije jasno je zašto mi mora da potrčimo na sve novo što dodje, bilo da je to izložba, noć veštica, gangam stajl, ko krave u kukuruz. ...
Zato sto smo isti kao i 80% populacije planete zemlje.
Ma jok bre, tamo na Dorcolu gde sam ziveo u kao mali, nije bilo popova, bili su istrebljeni. Posle '91 su se nakotili, kao korov.
Slicna stvar i kod mene, nakotilo se ovih militantnih ateista bun qrac posle dveiljadite. Valjda ih sklapaju negde po podrumima s pacovima jebemliga sa cim se vec ukrstaju
Ako neko kritikuje crkvu (određenu) ne znači da je on ateista.
A tek što se vernika koji su se setili vere u 52-goj nakupilo od 1991/1992 da ne poveruješ.
« Poslednja izmena: 02. Nov 2012, 15:27:39 od system_v_r5 »
Ne ukrshaju se ni sa cim. Nego se jednostavno ili rode takvi pametni i bistri ili kroz zivotno iskustvo i inteligenciju shvate na vreme sa kakvim primitivnim stvarima imaju posla.
Imam pravo da se pobunim protiv Nksmaljga ili vec kako se zove, kad pise to sto pise.
Mozda si i u pravu. On je na nekom tvom nivou i mozda je najbolje da se za ljude poput tebe, nikse, stanislava, arijade, maradica i slicnih otvori posebna tema gde mozete da se prepucavate i ispoljavate svoju mrznju. To bi bilo bolje i za vas, a i za sve ostale koji zele normalne diskusije na forumu.
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Ljudi, ali sutr je Dan mrtvih na srpski nacin... Zadusnice :p
По мало познатом повесничару Милошу Црњанском Срби и Келти имају заједничко порекло. Вероватно је и Халовен настала из сећања на мртве, али је у ''новом свету'' дегенерисала под утицајем богатих германских и чивутских сатанист!
Notj Veshtica ili kako ga vi zovete "satanistichki praznik" je proshao. Moderatori, budite ljubazni pa lepo stavite lanac i katanac na ovu temu, nema vishe smisla gledati prepucavanja...