Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
ConQUIZtador
banner
Idi dole
Korisničko ime cg_ac  (pregledi profila: 9514 puta)
Ime: cg_ac
ConQUIZtador Ime: cg_ac
Pozicija: Supervizor foruma
Datum registracije: 31. Maj 2005, 10:14:29
Poslednja poseta: danas u 14:58:00
Ukupno online: 191 dana, 5 sati i 46 min.
Godine: 28 Pol: Muškarac
Datum rođenja: 01. Apr 1984. Aries
Telefon: HTC Desire HD
MSN:
YIM:
Google Talk:
E-mail: Sakriven
Sajt:
Twitter: @cg_ac
Facebook: Profil link
Ukratko o sebi
Lični tekst: Ljubav nije slepa, ljubav je retardirana
Status u vezi: U braku
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje: Neobrazovan
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Ја сам одрастао на песмама градских боема; И причама аласа којих данас више нема; Калио се с'најбољима по задимљеним биртијама; Удварао се дамама, коцкао са лихварима; Некад кући срећан, некад све изгубио; Некад жену грлио некад калдрму љубио; И нисам себи судио где год би се пробудио; Бол је био исти, с' њим сам се удружио; Зато сећања сам скупљао к'о ожиљке; Да подсете, да није увек било само хладно и сиво; Да крв црвена к'о вино бојила је ноћи; Кроз одразе у чаши - то су биле твоје очи
Komentari
(8)
Sto mi zakljica temu, pa nisam u nedoumici koji telefon da kupim nego samo da li moze da se apdejtuje!
05. Maj 2012, 22:36:36  
Sto mi lock temu, postavio sam najjednostavije pitanje... o.O
http://forum.burek.com/amd-ili-intel-t576020.new.html#new
16. Apr 2012, 22:17:21  
Hvala puno na odgovoru, ne snalazim se tu bas najbolje, jer mi se nista slicno nije desavalo. Hvala jos jednom. Pozz
26. Feb 2012, 03:40:10  
Kako mislis nema pomoci za chat? Vise nikad necu moci da ga koristim? A kako oni sto psuju i salju u tri lepe pa nikom nista??? Ja nisam nista ruzno rekla, treba mi chat :(
26. Feb 2012, 03:33:20  
Zahvaljujem. Dovidjenja!
04. Feb 2012, 14:40:45  
]
01. Jan 2012, 00:58:42  
Da li bi mogao da mi pošalješ pozivnicu za yuwabits.com ukoliko imaš na mail: akonfeat2011@live.com.
Pozdrav.
27. Dec 2011, 03:49:35  
02. Jan 2011, 05:16:55  

Ukupno prijatelja: 102
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
privremeno Plocasti materijali Stomatoloska ordinacija
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: 24sata :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: ConQUIZtador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: Juzne Vesti :: Citati :: AdriaHost :: Kuvar :: Tvorac Grada :: Cam.rs

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002-2011 "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.172 sec za 20 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.