Maj brein is ful of šit of ader sutpido (ovako na narodnom jeziku).
Ako prilazimo neozbiljno ovoj temi, ok, hajde da stavljamo animacije i da se sprdamo sa svim što se oko nas dešava.
U suprotnom, kada krene fajt oko religije, nacionalne svesti i obeležja, tema sazri za zaključavanje, jer niko normalno ne ume da objasni ono o čemu razmišlja, odnosno da obrazloži svoj stav, na jedan human način, bez vredjanja neistomišljenika.
Ako je sv ovo što nam se servira, a nije naše, normalno, onda u redu. Ako sve što je naše, a zaboravlja se, opet u redu.
Ako podjemo od činjenice da smo kao država i kao nacija, više puta abortirani, da bismo se ponovo rodili, onda moramo ili da budemo fleksibilni i razumni ili će nas opet nategnuti svi oni koji koriste našu neusaglašenu svest, ma kojoj veri, naciji, mesnoj zajednici, mi pripadali. Zabrane, ograničenja, vere i nevere, klima, geografsko stanje i sve ostalo što nas prati decenijama i decenijama unazad nas prosto zbunjuje. Što nije ništa čudno, posmatrano sa svih socijoloških, kurtuloroških, društveno-političkih i verskih aspekata.
Roki 9 - vidim da si me svrstao u grupu kojoj pripadaju Maradic , Sistem itd. Hvala na komplimentu, jer se znači ja ipak izdvajam u svom mišljenju. Jedino si se zeznuo za pravac razmišljanja njih i mene ali pošto nisi izgradjen kao neko ko ima šta da kaže, ja ti to ne zameram. Uvek je bolje imati svoj stav nego nemati nikakav. Po meni.
Ako neko misli da grešim, apsolutno njegov problem.
Sta ja znam, evo trube iz Srbije se cuju po partijima na zapadu, grmi, seva. Ono sto je originalno, a postoje i bendovi na zapadu koji pokusavaju da sviraju trube i niko se ne buni, nekom se svidja pa ode na parti, nekom ne odgovara ta muzika i ode na nesto drugo