Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Сатанистички празник се обележава и у Србији  (Pročitano 23395 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung SGH-E590
Ja ne vredjam. Prevelika mrznja stvarno stvara probleme u mozgu. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S7

Znaci onaj koji kaze ljudima da budu otvoreni za tudje obicaje, da ih ne naziva satanistima taj je po tebi mentalno oboleo?

A onaj koji svuda vidi djavole i postene radne ljude koji svoju decu obuku u bezvezne kostime taj nije mentalno oboleo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Frizider
Glavni problem ovih antisatanista je u tome da prenebregavaju cinjenicu da ljudi vole da se maskiraju, zvao ti to noc vestica, zombija, sveto dmitrovski sabor............ne obelezava tu niko nista vec mece cudnu odecu zbog radi sto mu je kul.

Prosto k'o sistems brain cells Smile
« Poslednja izmena: 02. Nov 2012, 13:28:20 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung Galaxy S2
Glavni problem ovih antisatanista je u tome da prenebregavaju cinjenicu da ljudi vole da se maskiraju, zvao ti to noc vestica, zombija, sveto dmitrovski sabor............ne obelezava tu niko nista vec mece cudnu odecu zbog radi sto mu je kul.

Prosto k'o sistems brain cells Smile

Do sada najbolje objašnjenje. Ali pazi da te @Roki_09 ne proglasi satanistom ili judeoliberalom.

Znaci onaj koji kaze ljudima da budu otvoreni za tudje obicaje, da ih ne naziva satanistima taj je po tebi mentalno oboleo?

A onaj koji svuda vidi djavole i postene radne ljude koji svoju decu obuku u bezvezne kostime taj nije mentalno oboleo?

Izgleda da je to tako u Srbiji.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S7
A ovi sto pale badnjake (cele grane) jel to bolesno ili ipak zdravo?

Sem toga ako cemo bash po kostimima i odeci koja se nosi, najskaredniji i najstravicniji je onaj kostim sto nose nasi popovi svakodnevno. Kad ga vidish sa onom rascupanom bradom, onom crnom kapom natucenom do gustih obrva, pa jos one crne mantije ko sama smrt da je stigla. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  Smile
« Poslednja izmena: 02. Nov 2012, 13:54:47 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung Galaxy S2
A ovi sto pale badnjake (cele grane) jel to bolesno ili ipak zdravo?

To je lose za badnjake i atmosferu.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Frizider
Kakve veze imaju badnjaci sa costimiranim ljudima?

Ne znam sta je gore, ovi verski fanatici ili zatucani ateisti.

Citat
Sem toga ako cemo bash po kostimima i odeci koja se nosi, najskaredniji i najstravicniji je onaj kostim sto nose nasi popovi svakodnevno. Kad ga vidish sa onom rascupanom bradom, onom crnom kapom natucenom do gustih obrva, pa jos one crne mantije ko sama smrt da je stigla. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Pop te ucio anatomiji kad si bio klinac pa si besan? Smile
« Poslednja izmena: 02. Nov 2012, 14:10:28 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
sve je to ok (ja idem na maskenbale, al ne za noć veštica - nebitno), al ono što meni nije jasno je zašto mi mora da potrčimo na sve novo što dodje, bilo da je to izložba, noć veštica, gangam stajl, ko krave u kukuruz. Kakve veze imaju ateisti i pravoslavci sa noći veštica, kakve veze imaju nemedicinski radnici sa medicinskom izložbom...

Mrgijeva rečenica sa te teme najbolje objašnjava i ovu. Tresla se gora, rodio se miš.
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung SGH-E590
@bluesoniq

Evo da ti pokazem sta sam napisao na ovoj temi pre nego sto si se ti pojavio sa svojom mrznjom prema crkvi...

Koliko su mi smesni ovi sa pricama satanisticki praznik kao da ce sutra djavo da dodje i da nas sve pobije zbog toga. Smile
Meni se licno ne svidja ta manipulacija naroda kako je sve sto dolazi sa zapada "IN" i kako svi moramo da budemo "IN", ali ne mogu da gledam na to kao na satanizam ili sta sve ovde pisete. Smile Realno tehnologija nas je dovela do trenutka kada globalno postaje lokalno, a Amerikanci kontrolisu medije, muziku, film itd. i jednostavno od toga se ne moze pobeci. A noc vestica odavno nema znacenje koje je imalo u srednjem veku i sada je samo jedan dan u godini kada se ljudi maskiraju. Licno na ovaj dan gledam kao da je naprimer svetski dan maskenbala pa se eto neki ljudi maskiraju. Odredjene kompanije su to iskoristile u marketinske svrhe i sta da se radi i koka kola je to isto uradila sa Novom godinom... Poenta je u tome da ovo nema nikakvo znacenje i da je jednostavno popularno, a neki ljudi moraju da budu popularni. Smile

Kao sto vidis ja ne branim one druge i ekstremno razmisljanje i sa jedne i sa druge strane je pokazatelj debilizma.
Vecina ljudi koji su ovde pisali o satanizmu su se zezali, ali ima i onih za koje stvarno mislim da imaju neki problem, kao sto mislim da je tvoja konstantna potreba za vredjanjem svega sto ima veze sa hriscanstvom pokazatelj da i ti imas neki problem. Postoji razlika izmedju ateiste i osobe cija je zivotna misija da vredja religiju, a ti ostavljas takav utisak.

@system_v_r5
Tvoje postove su cak i pravi psiholozi proucavali tako da cu te ja ovaj put zaobici! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung S7
Kakve veze imaju badnjaci sa costimiranim ljudima?

Ne znam sta je gore, ovi verski fanatici ili zatucani ateisti.

Citat
Sem toga ako cemo bash po kostimima i odeci koja se nosi, najskaredniji i najstravicniji je onaj kostim sto nose nasi popovi svakodnevno. Kad ga vidish sa onom rascupanom bradom, onom crnom kapom natucenom do gustih obrva, pa jos one crne mantije ko sama smrt da je stigla. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Pop te ucio anatomiji kad si bio klinac pa si besan? Smile

Ma jok bre, tamo na Dorcolu gde sam ziveo u kao mali, nije bilo popova, bili su istrebljeni. Posle '91 su se nakotili, kao korov.

===========================================================

@bluesoniq

ali ima i onih za koje stvarno mislim da imaju neki problem, kao sto mislim da je tvoja konstantna potreba za vredjanjem svega sto ima veze sa hriscanstvom pokazatelj da i ti imas neki problem. Postoji razlika izmedju ateiste i osobe cija je zivotna misija da vredja religiju, a ti ostavljas takav utisak.

Ja sam vec xxx puta napisao da je svaka religija zlo. Satanisticka, ne-satanisticka, budizam, hriscanstvo, islam ili hundaizam ili dzedajizam ....

Ja se nikad nisam ni deklarisao kao atesta. Imam pravo da izrazavam svoje stavove, imam pravo da iznesem svoje misljenje o svemu. Imam pravo da se pobunim protiv Nksmaljga ili vec kako se zove, kad pise to sto pise.

Kako neko na osnovu ovih slova, bez ikakvih dodatnih smajlija ili emotikona da zakljuci da se ti zezash, da si ti ironican ili bilo sta drugo? Ako napises da smo mi koji imamo nesto protiv tvoje crkve i tvoje konfesije kojoj pripadash mentalno oboleli, sta ocekujes da mi mislimo o tebi?

Ovi *** praznici halovin, valentino i ostali su naravno maksimalno iskorisceni od prodavaca. Pa kako mislis da se prodaju onoliki kostimi, onolika crvena srca. Pa pogledaj samo zaradu za zic-bo svake godine. Vise se zaradi nego tokom cele godine. Ako cemo o ekonomiji i prodaji pa pogledaj samo kako crkve zaradjuju na "osvestalim" svecama, ko da to ima bilo kakve veze kakva je sveca, ako je iskreno palish da ti bude srcu lakse.

Nemoj da se pravish blesav i da se krijes iza "dobronamernih" komentara, kad si vec odavno skliznuo u vredjanje i superiorni vernicki mode u kome je sve dozvoljeno.
« Poslednja izmena: 02. Nov 2012, 15:14:29 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.