Pa ako se vratis na sam pocetak teme videces ko je odmah u startu svu pricu pretvorio u religiozni bullshit kao i uvek. Cak je i sam pokretac teme pozva da se sve hriscanske crkve ujedine i osude ovaj satanisticki cin...
Svi cemo u pakao
« Poslednja izmena: 02. Nov 2012, 00:47:14 od Maradic »
Koliko su mi smesni ovi sa pricama satanisticki praznik kao da ce sutra djavo da dodje i da nas sve pobije zbog toga. Meni se licno ne svidja ta manipulacija naroda kako je sve sto dolazi sa zapada "IN" i kako svi moramo da budemo "IN", ali ne mogu da gledam na to kao na satanizam ili sta sve ovde pisete. Realno tehnologija nas je dovela do trenutka kada globalno postaje lokalno, a Amerikanci kontrolisu medije, muziku, film itd. i jednostavno od toga se ne moze pobeci. A noc vestica odavno nema znacenje koje je imalo u srednjem veku i sada je samo jedan dan u godini kada se ljudi maskiraju. Licno na ovaj dan gledam kao da je naprimer svetski dan maskembala pa se eto neki ljudi maskiraju. Odredjene kompanije su to iskoristile u marketinske svrhe i sta da se radi i koka kola je to isto uradila sa Novom godinom... Poenta je u tome da ovo nema nikakvo znacenje i da je jednostavno popularno, a neki ljudi moraju da budu popularni.
Inicio, ti si nevernik, jos nije kasno da se opasuljis.
Srbi su uvek bili zestoki ljubitelji ragbija, bejzbola i karlinga. Ne vidim zasto bi bio problem da se slavi i helouvin? Jos da uvedemo drzavni praznik 4 juli kao dan nezavisnosti i tenksgiving dej i bicemo skroz moderni.
Jos da uvedemo drzavni praznik 4 juli kao dan nezavisnosti i tenksgiving dej i bicemo skroz moderni.
Pa 4. Juli je inace ranije bio praznik
Inace, globalizacija, japanski hentai i mange, brazilski karneval, heloven, bolivud, love parade, shapeshiftari, iluminati, nibiru i to sve preko youtuba, face booka maltene uzivo, valjda je ceo svet djavolski, djavo bi ga znao
« Poslednja izmena: 02. Nov 2012, 01:00:15 od Maradic »