Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Vojsci Srbije - gej je ok!  (Pročitano 18844 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ako nas nema toliko kako objasnjavas tako jak uticaj gej lobija?
 Smile

Sotona jos vrslja uveliko. Cekaj, sace jos malo u lance, pa ce s njim i gej lobi  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Ko je pisao tu Biologiju? Obicni smrtnici koji pokusavaju da objasne nesto za sta nemaju inteligenciju da objasne, i idemo od Darwina, do kurac palac Velikih Praskova i svakakvih drugih budalastina i ko zna gde cemo stici do kraja, jer glupostima nema kraja.

Шта, еволуција глупост? Smile

Па шта је онда човек, божанство?

Ja smatram da je mudrost, inteligencija i razum visi poriv, a sex u danasnjem svetu i vremenu nizi, jer jeste nizi.  Sta je stetno? Bolesti, copor vanbracne dece i sirocadi, abortusi na sve strane, smatranje samog sexa kako shalu, kao da pijes pice ili pusis cigaretu, bez imalo emocionalnog.  Ja nemam problem sa sexom, ali sexom bez emocija, ljubavi i uzajamnog postovanja imam itekako.  Jebi ga, mozda sam ja glup, i lud, i staromodan, ali ja ne vidim da imamo ikavku korist o nasumicnog jebanja, na sta se sve ovde svelo.

Мешаш бабе и жабе...физички порив са интелектуалним...

Људи се не би јебали насумично ако им то не причињава задовољство тако да имају корист од тога...Као што имају корист од тога да једу укусну храну, пију укусна пића, или да раде било шта у чему уживају...

Емоције нису неопходан састојак за секс, наравно да је лепше кад су ту али није неопходно... довољно је само да две особе желе секс и готова ствар.

А просто решење за болести, чопор ванбрачне деце и абортусе је добра контрацепција. Smile

Ja sam Agnostik, tako da ne znam odakle smo i kako smo dospeli ovde, evolucijom sigurno nismo, a nismo i tim jebenim praskom.  I nisam rekao da su ljudi bogovi, to je nesto sto je La Vey propovedao.

Nista izgleda nije neophodno za sex, samo virsla i rupa, i super.  Eto, znaci svrstavamo sex u isto grupu sa picem i jelom, tako da je onda sve jasno, i izgubi vrednost. Zato sto nema emocija bas imamo takve probleme kakve imamo.

I to je posledica, a opet ne lecimo uzrok.  Dakle ko je sada tu lud?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Ja sam Agnostik, tako da ne znam odakle smo i kako smo dospeli ovde, evolucijom sigurno nismo, a nismo i tim jebenim praskom.  I nisam rekao da su ljudi bogovi, to je nesto sto je La Vey propovedao.

Nista izgleda nije neophodno za sex, samo virsla i rupa, i super.  Eto, znaci svrstavamo sex u isto grupu sa picem i jelom, tako da je onda sve jasno, i izgubi vrednost. Zato sto nema emocija bas imamo takve probleme kakve imamo.

I to je posledica, a opet ne lecimo uzrok.  Dakle ko je sada tu lud?

Значи еволуцијом сигурно нисмо... Smile
Значи сви они фосили, докази...све то измишљено...читава научна заједница у заблуди?

А моје питање шта смо а ако не знаш шта смо како знаш да нисмо животиње?

Ја не знам какву вредност ти придајеш сексу? Па животиње имају секс по истом принципу као и ми нема разлике...

Citat
секс рекреација

Smile

Лупај главом, од тога нећеш постати паметнији... Smile

« Poslednja izmena: 26. Okt 2013, 00:33:58 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Ja nemam problem sa sexom, ali sexom bez emocija, ljubavi i uzajamnog postovanja imam itekako.

Odlicno pa i kod homoseksualaca se razvijaju emocije i ljubav. Kao sto rekoh nije sve u seksu!
 Smile
IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1507
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Sotona jos vrslja uveliko. Cekaj, sace jos malo u lance, pa ce s njim i gej lobi  Smile

Ovako... gejevi godinama skupljaju novac da bi dali nekom iz politike da im omoguci gej paradu. Taj neko im obeca da ce biti parada pa od parade nista ne bude. Gejevi nemogu da ostvare svoja ljudska prava na ljubav u Srbiji i jos ti jos pored toga hoces da ih vezes u lance.

Bas vrslja taj gospodin koga si navela!  Smile

IP sačuvana
social share
Za rođene tako: Gay je OK!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
LG Frizider
Citat
Gejevi nemogu da ostvare svoja ljudska prava na ljubav u Srbiji

Aj ne seri leba ti.

I ne pisi 2 posta zaredom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Meni je fantasticno da ste i dalje opsednuti jednom semitskom dogmom - da je jedini cilj ljudskog postojanja razmnozavanje...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.101

Па ми смо на свеопштој кулури јебаде од постанка света...Од постанка цивилизације ми смо били опчињени сексом јер нам је то у природи...
Pa...nije bas tako.

To je kao kada bi rekao da smo "opcinjeni hranom", a trpeza se vremenom menjala i postala je danas stvar zavisnosti i poremeceja, a nekada je bila samo potreba, koju kada zadovoljis, vise ne razmisljas o tome.

Plemena Amazona i druga urodjenicka plemena, gde pripadnici istog plemena rastu nagi (bez odece) jedni medju drugima, medju babama, majkama, ocevima, bracom, sestrama, drugarima, ne znaju za termine kao sto su "silovanje", "fetisi", "seksualne devijacije" itd. Zbog cega ljudi odecom prekrivaju odredjene delove tela, i kako to utice na seksualni razvoj, "moderna" civilizacija je pokazatelj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Tacnije, moderna vera. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Spartanci su itso od malih nogu podsticani na homoseksualni odnost jer se smatralo da ako ih previse privuku zene sa seksualnoscu, izgubice muskost tj. postace zenstveni
Нема никаквог доказа за перверзије међу спартанским ратницима.
Можда је било појединачних случајева, али то није била пракса, још мање обичај.

Pa nije perverzija, tj. tada se nije tako definisala, mozda bi neke prakse koje su danas u hetero vezama uobicajene bile tada pervezne. Pre sto godina je sam sex pre braka bio perverzan, ili tada nekom spomenuti u braku oralan ili analan seks  Smile

Citat
Ja nemam problem sa sexom, ali sexom bez emocija

Kad si emotivac i sve te pogadja  Smile

Meni je fantasticno da ste i dalje opsednuti jednom semitskom dogmom - da je jedini cilj ljudskog postojanja razmnozavanje...

Hebi ga, dosli talibani iz pustinje pre 2000 godina i dan danas im svi veruju ali dalje pljuju po tim istim Jevrejima, eeee, logkeeee...  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.