Ko je pisao tu Biologiju? Obicni smrtnici koji pokusavaju da objasne nesto za sta nemaju inteligenciju da objasne, i idemo od Darwina, do kurac palac Velikih Praskova i svakakvih drugih budalastina i ko zna gde cemo stici do kraja, jer glupostima nema kraja.
Ja smatram da je mudrost, inteligencija i razum visi poriv, a sex u danasnjem svetu i vremenu nizi, jer jeste nizi. Sta je stetno? Bolesti, copor vanbracne dece i sirocadi, abortusi na sve strane, smatranje samog sexa kako shalu, kao da pijes pice ili pusis cigaretu, bez imalo emocionalnog. Ja nemam problem sa sexom, ali sexom bez emocija, ljubavi i uzajamnog postovanja imam itekako. Jebi ga, mozda sam ja glup, i lud, i staromodan, ali ja ne vidim da imamo ikavku korist o nasumicnog jebanja, na sta se sve ovde svelo.
Мешаш бабе и жабе...физички порив са интелектуалним...
Људи се не би јебали насумично ако им то не причињава задовољство тако да имају корист од тога...Као што имају корист од тога да једу укусну храну, пију укусна пића, или да раде било шта у чему уживају...
Емоције нису неопходан састојак за секс, наравно да је лепше кад су ту али није неопходно... довољно је само да две особе желе секс и готова ствар.
А просто решење за болести, чопор ванбрачне деце и абортусе је добра контрацепција.
Ja sam Agnostik, tako da ne znam odakle smo i kako smo dospeli ovde, evolucijom sigurno nismo, a nismo i tim jebenim praskom. I nisam rekao da su ljudi bogovi, to je nesto sto je La Vey propovedao.
Nista izgleda nije neophodno za sex, samo virsla i rupa, i super. Eto, znaci svrstavamo sex u isto grupu sa picem i jelom, tako da je onda sve jasno, i izgubi vrednost. Zato sto nema emocija bas imamo takve probleme kakve imamo.
I to je posledica, a opet ne lecimo uzrok. Dakle ko je sada tu lud?
Ja sam Agnostik, tako da ne znam odakle smo i kako smo dospeli ovde, evolucijom sigurno nismo, a nismo i tim jebenim praskom. I nisam rekao da su ljudi bogovi, to je nesto sto je La Vey propovedao.
Nista izgleda nije neophodno za sex, samo virsla i rupa, i super. Eto, znaci svrstavamo sex u isto grupu sa picem i jelom, tako da je onda sve jasno, i izgubi vrednost. Zato sto nema emocija bas imamo takve probleme kakve imamo.
I to je posledica, a opet ne lecimo uzrok. Dakle ko je sada tu lud?
Значи еволуцијом сигурно нисмо... Значи сви они фосили, докази...све то измишљено...читава научна заједница у заблуди?
А моје питање шта смо а ако не знаш шта смо како знаш да нисмо животиње?
Ја не знам какву вредност ти придајеш сексу? Па животиње имају секс по истом принципу као и ми нема разлике...
Sotona jos vrslja uveliko. Cekaj, sace jos malo u lance, pa ce s njim i gej lobi
Ovako... gejevi godinama skupljaju novac da bi dali nekom iz politike da im omoguci gej paradu. Taj neko im obeca da ce biti parada pa od parade nista ne bude. Gejevi nemogu da ostvare svoja ljudska prava na ljubav u Srbiji i jos ti jos pored toga hoces da ih vezes u lance.
Па ми смо на свеопштој кулури јебаде од постанка света...Од постанка цивилизације ми смо били опчињени сексом јер нам је то у природи...
Pa...nije bas tako.
To je kao kada bi rekao da smo "opcinjeni hranom", a trpeza se vremenom menjala i postala je danas stvar zavisnosti i poremeceja, a nekada je bila samo potreba, koju kada zadovoljis, vise ne razmisljas o tome.
Plemena Amazona i druga urodjenicka plemena, gde pripadnici istog plemena rastu nagi (bez odece) jedni medju drugima, medju babama, majkama, ocevima, bracom, sestrama, drugarima, ne znaju za termine kao sto su "silovanje", "fetisi", "seksualne devijacije" itd. Zbog cega ljudi odecom prekrivaju odredjene delove tela, i kako to utice na seksualni razvoj, "moderna" civilizacija je pokazatelj.
Spartanci su itso od malih nogu podsticani na homoseksualni odnost jer se smatralo da ako ih previse privuku zene sa seksualnoscu, izgubice muskost tj. postace zenstveni
Нема никаквог доказа за перверзије међу спартанским ратницима. Можда је било појединачних случајева, али то није била пракса, још мање обичај.
Pa nije perverzija, tj. tada se nije tako definisala, mozda bi neke prakse koje su danas u hetero vezama uobicajene bile tada pervezne. Pre sto godina je sam sex pre braka bio perverzan, ili tada nekom spomenuti u braku oralan ili analan seks