O, skim ja raspravljam...Pa pederska proslava je pocela na dan kada se praznuju svete mucenice Vera, Nada i Ljubav a upravo to je bio njihov slogan. Tacnije 30.09.2012.
Jesam, sam vid Homosexualizma je Abnormalnost, priroda svake jedinke je da se razmnozava i produzi svoj genetski kod dalje, dakle sve sto je suprotno time je Abnormalno. I pre nego sto skocis Warez, isto smatram da su kondomi i ostali kurci palci po pitanju kontracepcije abnormalni, to sto je ova kultura i civilizacija bolesna, pa plasira kresanje sve u shesnest, ne oznacava da je to nesto normalno, vec da smo mi bolesni kao drustvo. U tome jeste stvar. Kakve nebuloze se serviraju godinama kao normalne, Bog da te sacuva.
Jesam, sam vid Homosexualizma je Abnormalnost, priroda svake jedinke je da se razmnozava i produzi svoj genetski kod dalje, dakle sve sto je suprotno time je Abnormalno.
Nije tako! Homoseksualci ( 5 % populacije) su očigledan dokaz da nije priroda svake jedinke da se razmnožava a oni to ipak rade, pod pritiskom društva. Abnormalno je što zbog pritiska stupaju u brkove i žive nesrećnim životima.
Samo glup čovjek nije u stanju da vidi da nas je sve više i više na planeti i da nećemo imati uskoro svi resursa za život. Tako da je i sa te strane homoseksualnost pozitivna.
Jesam, sam vid Homosexualizma je Abnormalnost, priroda svake jedinke je da se razmnozava i produzi svoj genetski kod dalje, dakle sve sto je suprotno time je Abnormalno.
Nije tako! Homoseksualci ( 5 % populacije) su očigledan dokaz da nije priroda svake jedinke da se razmnožava a oni to ipak rade, pod pritiskom društva. Abnormalno je što zbog pritiska stupaju u brkove i žive nesrećnim životima.
Samo glup čovjek nije u stanju da vidi da nas je sve više i više na planeti i da nećemo imati uskoro svi resursa za život. Tako da je i sa te strane homoseksualnost pozitivna.
Gde izvuce tu brojku bas me zivo interesuje. I da vas je toliko, i da vas ima sve vise samo pokazuje da su u pitanju neki ekoloski uticaji sredine na vasu biolosku postavu u procesu gestacije u materici.
Zbog nekih stavova, dodje mi da sednem u ovaj svoj vremeplov, odvucem se do osvita civilizacije i tresnem prvog covekolikog majmuna koji se usudio da izbaulja iz pecine po glavi i uz poruku - Cus, nazad... gde ti mislis da si posao?!!
Ili jos bolje... pustite sve viruse i bakterije, ukinite sve lekove... zivimo prirodno...
O, skim ja raspravljam...Pa pederska proslava je pocela na dan kada se praznuju svete mucenice Vera, Nada i Ljubav a upravo to je bio njihov slogan. Tacnije 30.09.2012.
2009. године је тебало да буде 20.09, 2010. године је била 10.10, 2011.године је требало да буде 2.10, 2012. године 6.10, а ове године је требало да буде 28.09...али све породичне шетње до сада су организоване дан пре параде поноса или када је требала да буде парада поноса...е то је класичан пример контре.
A и када узимаш слоган љубав, вера, нада то није контра него пропагирање тих вредности...нису узели тај слоган зато што не желе љубав, веру наду већ зато што желе...то се у најбољем случају може сматрати провокацијом ако неко мисли да има ауторитет да користи светице а да неко други нема...
Jesam, sam vid Homosexualizma je Abnormalnost, priroda svake jedinke je da se razmnozava i produzi svoj genetski kod dalje, dakle sve sto je suprotno time je Abnormalno. I pre nego sto skocis Warez, isto smatram da su kondomi i ostali kurci palci po pitanju kontracepcije abnormalni, to sto je ova kultura i civilizacija bolesna, pa plasira kresanje sve u shesnest, ne oznacava da je to nesto normalno, vec da smo mi bolesni kao drustvo. U tome jeste stvar. Kakve nebuloze se serviraju godinama kao normalne, Bog da te sacuva.
Контрацепција абнормална...ти си гори од католичког папе...
Није природа сваке јединке да се размножава...јесте већине али није сваке...
Изгледа да су сви абнормални само ти нормалан...
« Poslednja izmena: 25. Okt 2013, 13:34:54 od YuWarez »
Gde izvuce tu brojku bas me zivo interesuje. I da vas je toliko, i da vas ima sve vise samo pokazuje da su u pitanju neki ekoloski uticaji sredine na vasu biolosku postavu u procesu gestacije u materici.
Preko 200 vrsta ima u populaciji oko 5% homeseksualnih jedinki. Uvek ih je i bilo i bice ih.
Sto se tice cele te price o tome kako je svaki seks koji ne dovodi do stvaranja novih jedinki nenormalan, to bas i nije tacno. (ako uzimamo da je normalno to sto zivotinje rade, jedno vreme je bilo popularan takav pogled u toj hriscanskoj filozofiji). I zivotinje imaju odnose samo radi uzitka (dokazano, vise puta). Mi imamo celu tu averziju prema seksualnosti samo zbog kulturnog nasledja. To je krenulo negde jos u Grckoj od jednog od tih cuvenih filozofa koji su poceli da odvajaju duh i telo. Telo je nesto zivotinjsko i gresno, duh je sveti itd. Kasnije je nasledjeno u hriscanstvu da bi u srednjem veku dovelo do nekih ekstremnih mera. Na primer, masturbacija se smatrala izuzetno gresnom i izazivala je ludilo, histeriju, smrt... Zato su klincima pre spavanja stavljali nekakve sprave oko penisa u kojiima su se nalazile bodlje da bi dozivljavili strasne bolovi ukoliko bi do erekcije dolazilo u toku noci. Devjke su imale nekakve devicanske pojase a kao krajnja mera je je bila kastracija (kod muskaraca) i spaljivanje klitorisa kod zena.
Postoji i druga prica. Na istoku (vecina, ne sve) su civilaizacije smatrale celibat cak i gresnim! Seks je bio sveta stvar. Homoseksualni odnosi su takodje tolerisani (ekstreman primer da su sve ove definicije i shvatanja "normalnog" cisto kulturno nasledjene je Nova Gvineja.. Tamo su momci cak i podsticani da imaju homeskusalne odnose sa starijim muskarcima dok ne bi stasali za brak lisno sam bio sokiran kada sam cuo za ovo).
Tamo su momci cak i podsticani da imaju homeskusalne odnose sa starijim muskarcima dok ne bi stasali za brak Smile lisno sam bio sokiran kada sam cuo za ovo
Spartanci su itso od malih nogu podsticani na homoseksualni odnost jer se smatralo da ako ih previse privuku zene sa seksualnoscu, izgubice muskost tj. postace zenstveni a za ratnika je to nepozeljno. Zenu su "vidjali" samo nocu, u cilju stvaranja potomstva...