Msm da nije bas tako..Da jesu podsticani tako ..to sam i ja cuo.Samo iz drugog razloga..kako bi bili jedinstveni u ratu.Tj ginuli jedni za druge. Jer Spartanci jako mnogo ratovali .. sto ih je na kraju i unistilo. Dve stvari pamtim oko sparte..njihovo vaspitanje.. Živeti kao Spartanac bilo je isto što i živeti kao ratnik. Nije bilo izbora. Osnovno zanimanje spartanskih muškaraca, koji bi prošli test na rođenju, bio je rat.
I ono..Sa stitom ili na njemu.
Apropo teme..O spartancima braku i pederima..
Brak. Kada bi postao vojnik, Spartanac bi se pridruzio tzv. javnim klubovima od po 15 muškaraca sa kojima bi živeo u javnim barakama do 60-e godine. Sve je ovo uredio svojim zakonima Likurg, legendarni zakonodavac Sparte. A supružnici su birani zanimljivo : mladići i devojke se zatvore u neku mračnu sobu i onda tako u mraku hvataju svoje buduće supružnike, bez predstave koga su uhvatili.
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Spartanci su itso od malih nogu podsticani na homoseksualni odnost jer se smatralo da ako ih previse privuku zene sa seksualnoscu, izgubice muskost tj. postace zenstveni
Нема никаквог доказа за перверзије међу спартанским ратницима. Можда је било појединачних случајева, али то није била пракса, још мање обичај.
« Poslednja izmena: 25. Okt 2013, 18:51:33 od Nksamsj »
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Ako nas nema toliko kako objasnjavas tako jak uticaj gej lobija?
Sacica pedera sa dosta para.
Контрацепција абнормална...ти си гори од католичког папе... Smile
Није природа сваке јединке да се размножава...јесте већине али није сваке...
Изгледа да су сви абнормални само ти нормалан... Smile
Nase jedinke jeste, nije me briga za bilo koju drugu. Ja nisam rekao da sam normalan, vec da ima drugaciju percepciju od tebe i ostalih.
To sto smo mi spali na sveopstu kulturu jebade, i srozali se na nivo zivotinje ne znaci da smo pametni, vec da smo glupi. Sex je nesto sto je postalo stvar rekreacije, i u tome je problem, ne samo zbog unistavanja veze i braka, vec i zbog bolesti i vanbracne dece, a samim stvaranjem tih "profalaktika" covek sada ima odresenije ruke da stupi u kratkotrajne sexualne ekskurzije i smatra da je to ok. Po meni to nije ok, i ja se ne slazem sa tim. Ti se slozi, i to je ok. Samo ja gledam mnogo dalje u buducnost nego vecina, kao sto sam i do sada radio, i mozda opet kroz par godina ce da se dokaze i pokaze da sam bio u pravu.
Није природа ни сваке наше јединке да се размножава, већине јесте али сваке није...
Па ми смо на свеопштој кулури јебаде од постанка света...Од постанка цивилизације ми смо били опчињени сексом јер нам је то у природи... За једно узимаш као критеријум нормалности (као случај размножавања) а онда опседнутост сексом сматраш ненормалном иако је и то природно јер иначе природа нам не би дала толики либидо... То да је секс рекреација није измишљотина запада већ људи тако функционишу на хиљаде и десетине хиљада година...
Ја стварно не видим ништа лоше у томе да људи уживају у сексу ни са моралне стране ни са биолошке...нити никога угрожавају тиме нити је секс нека прљава ствар па се треба имати што мање и само у случају репродукције...
Није природа ни сваке наше јединке да се размножава, већине јесте али сваке није...
Па ми смо на свеопштој кулури јебаде од постанка света...Од постанка цивилизације ми смо били опчињени сексом јер нам је то у природи... За једно узимаш као критеријум нормалности (као случај размножавања) а онда опседнутост сексом сматраш ненормалном иако је и то природно јер иначе природа нам не би дала толики либидо... То да је секс рекреација није измишљотина запада већ људи тако функционишу на хиљаде и десетине хиљада година...
Ја стварно не видим ништа лоше у томе да људи уживају у сексу ни са моралне стране ни са биолошке...нити никога угрожавају тиме нити је секс нека прљава ствар па се треба имати што мање и само у случају репродукције...
Biti opsednut sexom je jedna stvar, a upraznjavanje sasvim druga. U pravu si, tu nema niceg novog, mi smo bili podredjeni tim porivima od postanka, ali samo zbog toga sto smo podredjeni tim porivima, ne znaci da treba da im se prepustimo. Ovde dolazimo opet do podele izmedju coveka i zivotinje, ako smatras da je covek zivotinja, onda je sve dozvoljeno, i pedofilija, i nekrofilija, jebanje auspuha, zida, svojih ljubimaca itd. Ja ne zelim da spustim coveka na taj nivo, jer onda sve odlazi u kompletno nistavilo. Mozes da se slozis da Zapad obozava da se kupa u tim nizim porivima, i cisto zbog uticaja medija manipulise kolektivnu kulturu zarad profita. Filmovi, serije, muzika, moda, sve se svodi na sex, i taj sveopsti hedonizam ne stvara nista, vec unistava.
Ja nemam problem da ljudi uzivaju u tome, ali imam problem na koji nacin dolaze do toga, a to je instant gratifikacija koja ne vodi nicemu, i kao sto sam vec naveo primere mozes da vidis posledice takvog ponasanja. Ja nisam svetac, gresim kao i svi drugi i pravio sam i pizdarije sam, ali to ne znaci da nemam razuma da stanem i skapiram koliko je sve to stetno. Jel razumes sta hocu da kazem ili moram jos da objasnjavam?
Ако ћеш да гледаш по биологији, човек је животиња, примат, тачније припада групи хоминиди...
Како знаш шта је ''нижи порив''? Како си дошао до те констатације да је секс нижи порив? Шта је то тако прљаво и штетно у сексу па да је његова конзумација чисто са хедонистичке стране штетно?
« Poslednja izmena: 25. Okt 2013, 21:44:49 od YuWarez »
Ако ћеш да гледаш по биологији, човек је животиња, примат, тачније припада групи хоминиди...
Како знаш шта је ''нижи порив''? Како си дошао до те констатације да је секс нижи порив? Шта је то тако прљаво и штетно у сексу па да је његова конзумација чисто са хедонистичке стране штетно?
Ko je pisao tu Biologiju? Obicni smrtnici koji pokusavaju da objasne nesto za sta nemaju inteligenciju da objasne, i idemo od Darwina, do kurac palac Velikih Praskova i svakakvih drugih budalastina i ko zna gde cemo stici do kraja, jer glupostima nema kraja.
Ja smatram da je mudrost, inteligencija i razum visi poriv, a sex u danasnjem svetu i vremenu nizi, jer jeste nizi. Sta je stetno? Bolesti, copor vanbracne dece i sirocadi, abortusi na sve strane, smatranje samog sexa kako shalu, kao da pijes pice ili pusis cigaretu, bez imalo emocionalnog. Ja nemam problem sa sexom, ali sexom bez emocija, ljubavi i uzajamnog postovanja imam itekako. Jebi ga, mozda sam ja glup, i lud, i staromodan, ali ja ne vidim da imamo ikavku korist o nasumicnog jebanja, na sta se sve ovde svelo.
Ko je pisao tu Biologiju? Obicni smrtnici koji pokusavaju da objasne nesto za sta nemaju inteligenciju da objasne, i idemo od Darwina, do kurac palac Velikih Praskova i svakakvih drugih budalastina i ko zna gde cemo stici do kraja, jer glupostima nema kraja.
Ja smatram da je mudrost, inteligencija i razum visi poriv, a sex u danasnjem svetu i vremenu nizi, jer jeste nizi. Sta je stetno? Bolesti, copor vanbracne dece i sirocadi, abortusi na sve strane, smatranje samog sexa kako shalu, kao da pijes pice ili pusis cigaretu, bez imalo emocionalnog. Ja nemam problem sa sexom, ali sexom bez emocija, ljubavi i uzajamnog postovanja imam itekako. Jebi ga, mozda sam ja glup, i lud, i staromodan, ali ja ne vidim da imamo ikavku korist o nasumicnog jebanja, na sta se sve ovde svelo.
Мешаш бабе и жабе...физички порив са интелектуалним...
Људи се не би јебали насумично ако им то не причињава задовољство тако да имају корист од тога...Као што имају корист од тога да једу укусну храну, пију укусна пића, или да раде било шта у чему уживају...
Емоције нису неопходан састојак за секс, наравно да је лепше кад су ту али није неопходно... довољно је само да две особе желе секс и готова ствар.
А просто решење за болести, чопор ванбрачне деце и абортусе је добра контрацепција.
« Poslednja izmena: 25. Okt 2013, 23:03:54 od YuWarez »