Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srbiji se godisnje ubije 200.000 dece  (Pročitano 12513 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ко измисли ову интерпункцију, пу мајку му... Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
a ni muskarce Smile
Ja otvorio temu o tome a tamo niko nista ne govori.Ima tema sta mislite o muskarcima i devojkama.Zasto to tamo ne kazes
srkich ja sam jedno od te dece i veruj mi da sam srecniji od onoga koji ima sve.Kako sam ja ziveo zivece i on.Ako nezna covek da zivi u malomnece znati ni u velikom.Evo postavljam temo i o tome.Vidis nisam sektas nego Pravoslavni Srbin i volim svoju zemlju.A zto sto je volim nedam da se ugasi.Spominjo si talibane a jel znas da ce mo do 2030 ako ovako nastavimo muslimani okupirati pola sveta.Oni prave po desetoro a mi i jedno pa ga ubijemo.Zato i nemamo ni srece a ni para i ne treba.Mi jos dobro prolazimo kakvismo moralno.Ali o tome na drugim temama.Necu da mi neko ispira moak da mi je da bi ziveo dobro potreban novac.Potrebna mi je cista savest i da znas da ja imam vise nego sto mi je potrebno.A znam neke koji imaju i samo kukaju.Meni je covek na prvom mestu a ne novac.Covek je vazniji od novca.A da smo mi ljudi ko ljudi bilo bi i novca.
A skoli da nas da imam lose misljenje jel ima mnogo pametnijih i umnijih koji nemaju skolu.A sako nanje je prolano.Za uspeh u zivotu potrebna je inteligencija a ne znanje skolsko.Gejc koji je medju bogatijim nema skolu.A ima i mnog a neznam ni dali ima mnogo dece.Ako neki imaju novca zasto onda nemaju dece.Zasto neki bogatasi da ih ne imenujem nemaju dece.Dok se obrazuju,zarade pare zivot ode.Oni su bili deca a deca im ne trebaju.Treba ju im pare.Ako vama pare znace vise od dece e onda stvarno.A sto se tice 21 veka sta je on dobro doneo?I o tome ce mo da raspravimo u nekoj temi.Po meni upropasto je citavu planetu samo da se dodje do novca.Vidis da je proklet,dusu izgubismo a mozgu da i ne govorim.Dali imamo mi mozga kada se listu papira klanjamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Smile ima mnogo tema...i svako pise gde mu odgovara, i na temi koja ga zainteresuje  Smile
a ta prica o muslimanima me ich ne zanima, i oni su ljudi... covecanstvo belom kugom izumreti nece

... istina je da je evropa najkriticnija po pitanju nataliteta, za razliku od azijskog kontinenta
i da ce se to u narednih 50god. jasno ispoljiti
al' sta da se radi? ja da radjam desetoro dece zbog muslimana necu... zbog sebe bih troje, recimo  Smile
ali da li cu ih roditi, ne zavisi samo od mene... necu da radjam decu koju necu moci da odgajam i obrazujem

dakle, ko hoce, moze i voli, neka i izvoli... neka zasnuje porodicu, i to brojnu  Smile
inace je staro pravilo da siromasniji uvek imaju vise dece od bogatijih...  
kako bilo da bilo, o mladuncima treba ipak razmisljati unapred, a ne radjati ih pa sta s njima bude  Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2006, 22:23:12 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo vidis meni vise treba novac od dece ja se ne klanjam listu papira nego obozavam brza kola motore izlaske zenske skupu garderobu a da bih to imao trebaju mi pare ja se ne klanjam parama vec a ono sto mi pruza zadovoljstvo meni pare trebaju ali ti ocigledno nista ne kontas!
malo si se zajebao u racunici da ce muslimani do 2030 okupiti pola svetav jel to nije tacno muslimani mnogo umiru od gladi i mnogo ginu u medjusobnim ratovima sta ti mislis da amerika luda sta radi po iraku upravo to zavadjuje muslimane da bi se ubivali medju sobom i da nebi bili slozni a muslimani kojima su bitne pare i koji nece nikoga da ubijaju i ratuju bez obzira sto u njihovim drzavama mozda ne vlada tolika demokratija ali oni jednostavno mogu da zive mirno i niko nece da ih dira a budala kao sadam husein i njegov lud narod koji je imao sve da od svog iraka napravi saudisku arabiju evo gde se sad nalazi e sad sam ti dao ideju da vidis kako zive oni kojima subitne bitne pare a kako oni kao ti!
vidis ti osudjujes tvoju decu zive ce kao ja vidis ti kako lose razmisljas kako si los covek kako ti mozes da kazes da ce ono da zivi kao ti ja bi iz humanih razloga sterilizovao tvoju zenu jel tvoja deca ce biti muceni ima da ih bijes maltretiras da im ispiras mozak kad se najgore osecaju umesto da im pomognes ti ces tad najvise da ih mucis jel oni nemaju pravo da se lose osecaju jel po tebi nemaju razloga za to itd!
jedino sto si pmetno reko do sada od kako si na forumu to je da nemora neko da ima skolu da bi bio pametan snalazljiv da ima para i lepo zivi jel skola nije presudna ako si prilodno glup ti bibanjem mozes da zavrsis 100 fakulteta al nema nista od tebe al ako si pametan i bez skole ces uvek da se snadjes!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Nisam ni ja mislio zbog njih ali sam i samo naveo kao primer.Ni ja ih ne mrzim nemam nista protiv nji.Vise imam protiv nas sami.Svidja mi se to za troje.A pitacu ja one koji nece da radjaju kada ne dao Bog,to ne zelim nikom,ali tako biva kad ostre.Ko ce da i gleda.Novac,ako ustede,ali kazu da covek u starosti potrosi vise novca na lekove nego u mladosti.Ako imam dete imam ko da me gleda.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Evo postavljam temu o bogastvu i sreci.Da li su bogatsi zaista srecni.Ja mislim da ne.Bio sam skoro,a idem i ceto po kucama koje vrde milijone i kada sam cuo i njih da kukaju video sam da pare nista nisu. Tvoje stvari od kog materijal su?Tim stvarima kojim se ti sad hvalis sutra ces da se stidis.Kao sto se dansa valimo kompom a stidimo pisace.Tko ce da izmisle nesto novo.I ti ces da kupujus i da odlaes svoju srecu.Bicu srecan kada kupim ovo ili oni.To nije sreca.Da li sam ja los ili ne to ce moja deca,ako Boga da da i imam,reci.A kavi su tvoji prema tebi?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
Ништа.Грешка
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jadna ta deca pored tebe a to da u starosti ako imas dece da ce imati ko da te cuva malo si se zajebao jel ima gomila dece koja ne cuvaju svoje roditelje tako da i da imas 15 komada moze da ti se desi da crkavas u starosti kao i ja koji mozda nec imati ni jedno!
nego se ti malo joco okreni mom razmisljanju da srbija bude moderna da sutra imas dobru pentiju da zdravstveno osiguranje dobro funkcionise i tako ces biti obezbedjen u starosti a ti ako se vec nadas i razmisljas o tome da ce deca da te cuvaju koju jos nisi napravio mislim da nemas ni 2 grama mozga!
od kud ti znas sta ces da napravis covece dali ti znas sta to znaci kad se represivno ponasas prema deci u 21 veku kad vide kako zive njihovi drugari i drugarice a ti em im ispiras mozak nekim glupostima em su jos bedni a verujem cak i da imas nemi im davao para jel deca po tvojoj filozofiji treba da zive bedno to znaci da tvoja deca mogu vec sa 12-13 god da se nadju u rukama narko dilera sa spricom u ruci ili kao sitni dileri to znaci da lako moze da zaglave u neku sektu to znaci da ti cera moze naci nekog sponzora i da pobegne kod njega i to mnogo rano a moze i kod nekog prodavca belim robljem e sve ti se to moze desiti kad se tako represivno ponasas prema deci!
ja sam kao klinac sa 14 god poceo da duvam vutru i bilo nas je malte ne pola 8 razreda jedne skole u toj ekipi svi oni koji su imali roditelje koji su normalno razmisljali su se izvukli i vec sa 16 krenuli nekim drugim zivotom a svi koji su imali roditelje kao sto ti razmisljas zaglavili su kao teski narkomani i sad diluju zuto na sitno i sve sto zarade to upotrebe i tako u krug do groba!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Mogao sam i da predpostvim.Meni se tvoj stil nikako ne svidja.A kako cu ja da vaspitavam moje dete.Ne znam ni ja sam.Kako da mu obljasnim da 90% ljudi ne ivi kako treba.Da sve sto oni rade ne valja.Poceti od cigara pa nadalje.JAKO TESKO.Ali kako kaze jedna tema roditelji su uzor deci.Tvoje ponasanje je produkt bunta prema tvojim roditeljima.Razumem ja kako je to.Moji su cak i razvedeni.Ali ne zbog pra vec zbog ne postovanja.Postavicu ja ovde kako ja zamisljam i brak i porodicu.Ako tako ivim i tako ih vaspitavam nema sanse da zalutaju,kao ti i vecina dece.Mislis da bogatasi se ne drogiraju.Vidis kod mene je obrnuto.Jedini sam se ja izvukao i moje siromastvo govori o mom postenju.Oniimaju kola kuce ali nemaju mira.Meni je savest cista.Skoro su mi jednog kindnapovali jer dguje pare.Hteo da se na kocki obogati.Ne ide to.Ali da ne kvarim temu.Postavio sam temu o tome.Pa ajde tamo da razgovaramo o tome.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.