Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srbiji se godisnje ubije 200.000 dece  (Pročitano 12319 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
Vidis... Nismo svi u idealnim vezama, nemam svi obrazovane roditelje, normalne partnere, osnovnu kulturu kada je u pitanju intimna higijena, etc...
Verovali ili ne, ali postoje devojke koje su svesne da mogu da zatrudne ili dobiju neku polnu bolest ako ne koriste kontracepciju, ali njen partner odbija koriscenje kontracepcije... Ako koristis pilule, udebljaces se, necu da budem sa krmacom... Necu kondom, zulja... Nemoj da ugradjujes spiralu, ujesce me... Dijafragma, ne to nikako, ujesce me i to... A, svi znamo da je podvezivanje jajovoda poslednja opcija...
Postoje i devojke koje sa svojih 20-tak godina ne znaju sta su plodni i neplodni dani, a o muskarcima koji nisu upoznati sa tom cinjenicom necu da pricam... verovatno je to oko 100%
Nisu sve devojke dovoljno hrabre da kazu ne... a, isto tako nijedan metod kontracepcije nije 100% siguran...
Zena treba da brine o tim stvarima, ali treba i muskarac... ipak su oni zajedno u tome  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ja samo mislim da ta mala bića imaju pravo na život i da niko nesme da im to pravo uskrati.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
If... then... else...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E grom vas gadjo...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 1100
Daklem, nema svrhe raspravljati se, ko god se odluci na abortus to je njegova licna odluka i neverujem da je laka. Da li je abortus ubistvo ili ne i to je pitanje, ali jos je vece pitanje dali je bolje dete roditi pa ga dati nekome ili poslati u dom ili zlostavljati ili...

Da bi se ovakva pitanje sto manje postavljala u buducnosti treba mlade ljude edukovati kako da imaju bezbedan seks, sta mogu da upotrebe pa mozda i da drzava besplatno deli kondome...
IP sačuvana
social share
Nemoj, sine, govoriti ni činiti krivo. Bolje ti je izgubiti glavu, nego svoju ogriješiti dušu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
ma ima ih cak i edukovanih koji se vode mislju 'nece grom u koprive',
a ima ih kanda i neupucenih u to kako se prave deca Smile
prekinut snosaj je najcesci vid 'zastite', a od cega to tacno stiti, nije mi bas najjasnije  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E grom vas gadjo...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 1100
Pa ne stiti ni od cega zato se posle i pribegava prekidu trudnoce
IP sačuvana
social share
Nemoj, sine, govoriti ni činiti krivo. Bolje ti je izgubiti glavu, nego svoju ogriješiti dušu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
pa o tome se i radi... objasniti nekim ljudima da drze do sebe i svog zdravlja je ravno nemogucoj misiji...
iz hiljadu i jednog razloga
te sa kondomom se ne uziva, te nema se para za kondome, pilule za kontracepciju nisu zdrave, sramota me da idem kod ginekologa, sramota me da pitam jer ce mi se smejati, a i kad pitam ko zna sta cu da cujem (nesto od vec navedenog, najverovatnije...)
i oni koji koriste kondom odustaju od te prakse posle prvih par puta, valjda jer se sad poznaju pa da ne bacaju pare za dzaba  Smile
mlade devojcice dolaze na kiretazu, zene koje su u braku dolaze na kiretazu...

licno mislim da svakome moze da se desi, dovoljno je samo malo nepaznje... dete je jako lako napraviti, a roditi ga i odgajati i izdrzavati je veoma tesko... zato je abortusa od kad je i ljudi na ovoj planeti, nije to problem savremenog drustva
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E grom vas gadjo...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 1100
Sad svakom moze da se desi nezeljena trudnoca, zbog ovog ili onog razloga, ali ne razumem zene kojima se to desava nekoliko puta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
a ni muskarce  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ovaj bre joca nije normalan covek pa ako si ti lud i tebi mozak ispran nemora da znaci i da ce to dete koje napravis da bude kao ti pa kad to dete bude islo u skolu golo boso i pocepano i gladno onda cu da te pitam dal ti pare nisu vazne kad budes napravio 15 deteta pa ti ona kazu tata gladni smo a ti nemas sta da im das kako te nije sramota da nesto tako lupetas ovo je 21 vek ti dete bolje da mu pucas u glavu nego da mu pruzis detinjstvo gde ce sva deca da se igraju jedu sladoled idu na ekskurzije a tvoje ne dal znas kako se dete oseca kad sva deca idu da kupe uzinu ili sladoled a ono nema pa ocigledno da neznas ili nemas 2 grama mozga pa smatras da deca treba tako i verovatno smatras da zene i ne treba da rade i da se obrazuju vec samo osnovno obrazovanje posle toa kakva skola kakvi bakraci deca odma da se radjaju i to sto vise!
ja tebi joco ne ispiram mozak ako ti pare nisu vazne sta mene briga ako hoces da zivis kao amis zivi ali prekini da lupetas ti si prvi poceo ovu temu ko ovde kome ispira mozak jesi ti poceo i ja ti dajem odgovor nisam ja poceo pa da ga ti dajes meni svaki tvoj post i nova tema su klasicno tradicionalisticko sektasko razmisljanje i onda ja tebi ispiram mozak!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.