Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srbiji se godisnje ubije 200.000 dece  (Pročitano 12327 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa i moji su razvedeni i ja neznam sta je to cudno pa kazes cak i ja nemam nikakvom bunta prema mojima vec moji su potpuno drugaciji i liberalni nikad mi nista nisu zabranjivali i nikad mi nisu nesto ucrtavali kao ti tvojoj deci kako treba da zive iako su razvedeni u mnogo su boljim odnosima nego mnogi sto su zajedno sta imaju deca od roditelja koji su zajedno kad im nista ne pruze ili kad majka udara u klin a otac u plocu!
pa ako imas 15 neces sihurno uspeti sve da ih vaspitas evo moji roditelji ne pusi ni jedan a ja pusim od svoje14 god ispred njih e to se zove liberalan rofditelj kad ja sa moje 15 god dodjem kod keve i kazem joj evo ti zapali jednu a ona zapali a ti ces verovatno tvojoj deci da gasis pikavce od celo i napravi ces ih na ljude bez svoje licnosti bez svoga ja itd ali zato meni roditelji su sa 18 god mogli da povere mnoge stvari i da se uzdaju u mene kad im nesto zatreba neki posao da se zavrsi a to tvoja deca nece moci ni u 30 da urade ako ih tako budes vaspitavao to je pravo vaspitavanje i roditeljska ljubav kada ti od deteta napravis druga a ne nekog potcinjenog roba koji mora da radi sve sto tata kaze i koji ne sme da radi sto tata ne radi moji roditelji ne rade sve sto ja radim ali nemaju nista protiv toga sto ja radim ili obrnuto dok tvoj nacin razmisljanja je nesto sto nista dobro nemoze da donese tvom detetu i tebi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
"svoga ja"  sta je ja i to cu da  vas pitam.Sta odredjuje licnost.A koliko ti cigare dobro donose u temi o pusenju i zdravlju.prvo treba rzgraniciti sta je dobro a sta ne.Narvno da cu da mu brnim.necu da mu gasim.Vec da ga pitam voli li sebe,ako voli sebe i svoje zdravlje neka pusi.A ako brine o zdravlju onda nece.Sve te stvari se manifestuju kroz vaspitanje.Kada sam rekao bunt rekao sam psiholoski.Ljudi kada cine zlo cine ga iz nedostatka ljubavi.A da li je ljubav davti detetu da radi sta hoce.Evo ja cu da postavim kako ja mislim da treba vaspitavati dete pa ti reci svoje misljenje.Svakako ga ne treba ubiti.Zbog svoje greske jer se sles.Ako ja i ti nemamo para i nemamo uslova a desi se da ga napravimo ne treba on da ispasta i da ga ubijemo.Treba ramisliti pre nego gace skinuti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
licnost oderdjuje kad nisi ovca i ne slusas celog zivota roditelje posle roditelja crkvu posle crkve neznam ni ja sta evo ti si recimo zavistan trenutno i od crkve i od popova svoje ja znaci kad furas svoj fazon i radis ono u cemu uzivas a ne sta drugi kazu ili po nekom modelu!
to nepije vodu joco sto si sad reko da ako hoces da zivis onda netreba da pusis onda nemoj ni da radimo jel povrede na poslu su moguce nemoj da vozimo jel saobracajne nesrece su ceste nemoj da jedemo jel je to sve nezdravo prskano konzervisano itd aako hoces da zivis moras isto da imas para jel ici gi i bos na zimu je nezdravo ne kupati se je nezdravo a za sampon i garderobu treba pare jel tako?
mozda moja jakna kosta 300 a tvoja30 ali se sve svodi na isto koliko meni toliko i tebi trebaju pare mozda su moje potrebe vece a tvoje manje ali nista ti nemozes da manje zavisis od para od mene u istim smo govnima zar ne?
a to sto si rekao sad demantujes samog sebe prvo kazes treba sto vise dece a sad pazi kad skidas gace pa to je upravo ono sto ja kazem ako nemas nemoj da pravis i ako nisi  sposoban da vaspitavas i nevolis porodicni zivot nemoj da pravis decu to je ono sto ja pricam vec mesec dana a ti me pravis budalo deca deca deca po svaku cenu a sad sta sad kazes pazi kad skidas gace!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Mogu da zivim ali da pazim kako zivim.Ne treba sam sebe da ubijamo.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
joco brate ima ljudi koji mrava nisu zgazili koji su pazili kao ti i imali isto misljenje kao ti i onda poceo rat naravno ponasan pravoslavac uhvatio pusku otiso na ratiste i vracen u sanduk a imao je 20 god covek stavi porodicu u kola i krene u crnu goru vozi po ogranicenju stavi pojas udari ga srcka skrene sa puta i ubije celu familiju!a ja imam milion primera mojih poznanika ili bliskih osoba koji su divljali kolima motorima lupali lomili padali tumbali se i ostali bez ogrebotine ili neke smesne povrede i ja sam jos kao klinac imao tezak udes skuterom i nista mi nije falilo covek ne treba da preteruje ne teba biti ne uracunjiv ali ne treba ni preterano paziti jel sve zavisi kako se kome zalomi tako da ako zivim kao bubica moze da mi se desi isto sto i onome ko zivi nemirno samo naravno u nekim normalnim granicama ako si covek koji ima limit i zna sebi da kaze kad je dosta mislim da uopste nebi trebao vise da se plasim za zivot od nekog ko je miran kao ti!
ali nisi mi odgovorio na pitanje da smo u govnima istim i ja i ti da meni treba jakna od 300 evra a tebi od 30 ali vidis isto i tebi trebaju pare?bas bi voleo da cujem sta sad imas da kazes posto si toliko protiv para?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Не треба ми.Имам јакну.Ја једна дукс носим две три године.не пратим моду.Треба ју али нису приоритет и не треб ми много.И нису оне услов да пдем сретан.Имам много разлога што сам на њих огорчен.Не требају паре да нам буду приоритет.Може човек живети и са мање пара и бити срећнији само ако о души мисли.Није све у парама.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja nikad nisam rekao da neko ko ima manje od nekoga da nemoze da bude srecniji to ti mislim ponavljam 500  puta ali da treba da ima ja recimo za ono sto mi treba i sto me zadovoljava recimo gazda od ikea ima milion puta vise od mene ali ne znaci da je srecniji od mene pa to ti mislis ali ja kad imam lepu garderobu i idem u soping meni je lepo kad se vozim meni je lepo kad izadjem meni je lepo a za sve to mi trebaju pare razumes koliko ti to puta teeba objasnim ti meni pricas da je sve to kurac pa mozda je to sve tebi tako ali meni nije. nije sve u prestizu ima nesto sto uzivas i nesto sto ti treba meni dobar auto vise je potreba nego sto je zbog kurcenja ima i toga drugog naravno ali primarna stvar je da mi treba dobar auto da putujem i sta sad oces da mi kazes da nije tacno i da mi to nije potrebno i da se stacioniram u neko selo i da ne mrdam nigde jel to je pravi zivot!
a tebi jakna ne treba ti ides go?ja kad sam reko da meni i tebi treba jakna nisam mislio bukvalno da nam treba obojici sutra jakna nego i kad si jeb kupio pre 3 god opet su ti trebale pare nemozes da je iseres pa bilo dal ti kupovao 1 u 5 god a ja 5 godisnje opet se svodi na isto meni trebaju 5 tebi jedna ali i tebi trebju paremozda tebi manje nego meni ali ti trebaju!
to je isto kao da se ja poredim sa nekim snobom i on da kaze meni treba za izlazak 5000 evra da bi slusao neke gudace a meni treba 100 evra da bih slusao narodnjake ali treba i njemu i meni razumes nista on nije vise zavistan od para nego ja samo sto su mjegove potrebe vece ali koliko on zavisi od para toliko zavisim i ja koliko zavisim ja zavisis i ti samo sto nekom treeba manje nekom vise ali smo svi zavisni od para!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Потпуно те брате ја разумем.Него овко се вртимо ко пиле у кучини.Причамо о истим стварима само на различити начин.Треба ју паре али нису приоритет и може се живети и са мање.Није ти потребно.Ево знам да ћеш ми сад рећи да сам луд али нека то знам.Ја уопште не волим да возим.И ако ти је потребан ауто може неки скромнији.Али све је то последица развода.Знам ја то.И ја сам жело тако да живим баталио сам посао у коме сам могао да зарадим милионе,али није све у парама.Сада радим скромно имам за живот.Ако ме нека хоће оваког хоће а ја бог ње да се мењам нећу ја имам своје ЈА.Нећу да ме мењају ни родитељи,можда ти делује чудно али ни они ме не схватају,околина,а јос мање неки тамо странци.Хоћу да будем посебан и то ми се свиђа.Кад ми кажу да нисма нормалан што тако рамишљам ја се радујем.Хоћу да будем контра и да живим нормално.И да знаш лепо ми је.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ti covece neznas sta pricas sve ja to razumem ti sad kazes da hoces da zivis kontra od drugih a ovamo samo citiras neke popove i spc ako hoces da zivis kako si sad reko zasto nas onda gnjavis nekim glupostima i nekim ispiranjem mozga a da te roditelji ne razumeju to verovatno si u pravu jel sam siguran da i oni imaju mnogo naprednije misljenje od tebe jel tako cak ni moja baba ne razmislja!
do sad ovde pricas kako svi treba da imamo 15 deteta kako treba da se mnozimo kako treba da slusamo crkvu itd a sad kazes ja ne zelim da budem kao drugi odluci se zasta si ili nisi kao sto su ostali ali postujes druge i nemas nista protiv kako oni zive ako je tako onda ok ali ako imas nesto protiv mog nacina zivota to onda uopste nije ok jel mene se ne tice dal si ti pravoslavni extremista ali me se i te kako tice kad to tvoje sektasko tumacenje pravoslavlja pokusavas ovde da nametnes svima nama i pricas kako mi svi tako treba da zivimo!
a to dali si batalio poso koji ti donosi milione i dali volis da vozis to je tvoj problem i zato niti cu tebi niti bilo kome da kazem da je lud svako ima pravo na svoj zivot sto ja postujem ali ti meni nedas pravo na moj zivot i to me mnogo nervira!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
А добро.Испаде да је теби не дам да живиш.Имам и ја ваљда право да живим.И нисам нигде спомињо 15 деце већ да се оно које се зачне да се не убије већ роди.Живи ти како хоћеш али пусти и мене и њих да живе.Али искрено ја од Цеце и сл,цигара и осталих ствари не могу да живим.Колио ви утичете на мене.Ја не нападам већ се браним.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.