Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Srbiji se godisnje ubije 200.000 dece  (Pročitano 12292 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
ja ne verujem u djavola...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
ali zato djavo veruje u tebe ... Smile Smile Smile

zato ,kad ti jedne noci budu zalupali na vrata i uzviknuli :"Otvaraj u ime Crkve !!!" ,seticesh se mojih rechi Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
Pa, sta im mogu.. reci cu im: "Nema nikoga na ovoj adresi, obratite se Joci!"  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
slusaj brate ti svoje roditelje pa ces daleko da doguras i onda balavi ovde kako su ribe sponzoruse a u stvari mnogo vise vole momke koji imaju svoje ja a ne koji imaju para ali ti to ocigledno nisi razumeo i nemas svoje ja niti ces da ga imas dok ne zavrsis neki fakultet a pitanje i posle!
devojke nisu primorane uvek na abortus dali vi znate da vecina tih devojaka ne zele dete niti imaju nameru da cuvaju decu a ne samo zato sto ih neko primorava!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
hah?
kome se obracas?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
necu di ga rodim necu ni da mi zena upropasti liniju necu necu necu necu 21 vek alo ljudi radim sta hocu sa zivotom nemoze niko da ima ispravan stav jel mi namece nesto nemoze niko nista da mi nametne ti ako jos uvek slusas tatu i mamu tvoj problem meni ni tata ni mama nisu nista nikad namecali pa nece ni dejan a ni crkva!
a tebu ne smetaju talibani ok onda svaka cast vidu se koliko vredis kao covek!!
Dobro a kako je meni.Zar se i meni ne namece necu ni ja da mi neko ispra mozak da su pare sve.Izem ti da jedan papir vredi vise od coveka.Meni je vazniji covek i dete nego pare.Proklete bile.Mrzim ih.Da je nekog ubijem zbog para a to jos ne roceno dete.Fuj ja to necu.I necu da mi niko nista nemece.Imam i ja vlajda pravo da zivim kako hocu.Ako ne pijem,drogiram se,jurem devojke i sl. nism norman.E ako je to sto vi radite normalno onda ja definitivno nisam normalan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
Da si zena, kao sto nisi, malo bi drugacije gledao na zacece, trudnocu i materinstvo... To nisu slova na papiru, to je stvarni zivot....
Da li si se zapitao kakve su sudbine dece ostavljene u domu... OK.. neki budu usvojeni, smesteni u hraniteljske prodice, ali vecina zapocne i zavrsi svoje detinjstvo u domu... bez ljubavi... Da li je to posteno? Da li je za ljudsko bice dovoljno samo da bude zivo i da bude zahvalno zbog toga?
Takodje, da li si se zapitao koliko zena bude ostavljeno fizicki ili ne od strane svojih muzeva, koliko je zena prepusteno samo sebi u odgajanju potomstva? Da li je i to zivot? Da li ljudi treba da budu zahvalni samo zato sto su zivi i sto odrastaju uz majku i oca koji je tu samo kad njemu odgovara?
Pare jesu vazne... Dobrodosli u stvarni svet... Parama se kupuje obuca, odeca, hrana, lekovi  i tako vec hiljadama godina. Pare nisu stvorene u ovom dobu, one su uvek bile vazne...

I molim te, nemoj... nemoj nikada da pokusas da razumes zenu... Neces uspeti. Previse smo mi kompleksna, ali i delikatna bica za takvo kasapljenje....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Велики сам противник абортуса јер мислим да увек, али увек постоји неко друго решење.
Жао ми је жена које су остављене да саме подижу потомство, нисам ни ја била у много завиднијој позицији, али од секунда када сам сазнала да у мени расте живот, тај мали живот сам ставила испред свог и одлучила да ћу дати све од себе да се то дете роди, упркос свему и да ћу учинити све да му обезбедим све услове за нормалан живот. Успела сам у томе и никад, али никад нисам зажалила због тога.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple 15
Ne kazem da treba ici na abortus po svaku cenu, ali nazalost, to je nekad jedino resenje...
Te zene treba i razumeti... abortus je ozbiljan hirurski zahvat, koji moze da ima trajne nezeljene posledice...
Iako sam i ja protivnik abortusa kada su u pitanju "normalne" trudnoce, razumem ih... Nije ni njima lako... Sasvim je sigurno da prolaze i kroz  duboke psihicke krize, jer zene drugacije gledaju na plod, kasnije dete, nego muskarci... Ipak je  dete nesto sto zene nose 9 meseci ispod srca i citav zivot sa tim bicem gaje najdublju mogucu vezu...
I zbog svega toga, smatram da tim zenama ne treba stavljati jos i prefiks ubice... bez obzira na pobude, one to nisu zasluzile... njima je mnogo mnogo teze nego bilo kom muskarcu koji ih tim nazivom kiti...
A, opet ostaje to da je veliki broj njih primoran na taj korak iz ovih ili onih razloga... Svaka od tih prica je dovoljno teska sama po sebi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Не могу да разумем зашто неко није у стању да користи контрацепцију и тако спречи трудноћу.
Зар је могуће да је лакше ићи на тај, заиста озбиљан захват, него попити једну таблетицу дневно или користити неко друго средство? То ја не могу да разумем.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.