Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sljam (opet) bahato gazi...  (Pročitano 13673 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung SGH-E590
Ma gazi govedo Smile
Takvog bi i ja zgazio...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
E, hvala na obavestenju... jedna od stvari zbog kojih odbijam da polazem voznju je upravo voznja nocu...
Mene jako zaslepljuju farovi kada nema ulicnog osvetljenja i mislim da bih nehoticno izazvala sijaset sudara... zato mi se, verovatno, cini da ulicno osvetljenje mora da bude obavezno na autoputu... Wink

Pa jedno od prvih stvari sto se uci u skoli je da nikada ne gledas u farove vozila koja ti dolaze u susret, pogotovo nocu van grada gde nema drugog osvetljenja. Problem predstavlja i kada vozac koji dolazi su susret vozi pod "dugim" svetlima, sto je zabranjeno. Sa time se vozac visestruko zaslepljuje. Na auto putu postoje izmedju traka koje odvajaju suprotne smerove branici koji su obicno u visini farova pa tako pokrivaju svetla vozila koja dolaze u susret, ujedno, razmak izmedju suprotnih smerova je veci nego da obicnom putu.

Koliko cudna i bolesna zivotna prica. Svedok-saradnik, teski kriminalac prilikom voznje kola uz pratnju policije ubio je osudjivanog pedofila i silovatelja koji je pretrcavao autoput. Zivot stvarno pise romane.  Smiley 1

Stvarno bizarno hebote. Ovaj drugi tezak maltene ko Chume, mozda po nekim kriterijima i tezi (mislim, silovo 12 godisnju klinku izmedju ostalog  Smiley 1  )
Ja sam imao jednom priliku da strefim Golfom macku na 140 na sat. Jednostavno se "pojavila" iz nicega, ko filmski efekat. Ionako na auto putu vidis samo sto ti farovi ispred osvetljavaju, ostalo i ne vids sa strane jer je kontras preveliki. A kad ti udje nesto u snop svetla, tad je kasno.
« Poslednja izmena: 05. Nov 2010, 16:48:20 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 
Држава позната некад као Србија у власти комуњара прозвала је једног убицу и криминалца за угледног грађанина.
Кад да то екипи ДС-Геј17-ЉДП-СеПеО-СПС није било довољно него је склопила САРАДЊУ са истим убицом&криминалцем.
Сад убица&криминалац у улози ЗАШТИЋЕНОГ САРАДНИКА, ПАРТНЕРА асфалтира џаде по ''западном балкану'', дели дипломе и наплаћује порез од малих привредника у облику ''рекета'' и у име ДЕМОКРАТИЈЕ и ЉУДСКИХ ПРАВА чисти ЈЕВРОПСКУ СРПИЈУ од педофила и сличног ''шљама'' који дегутира МОНДИЈАЛИСТЕ/ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТЕ (као да тога нема у.....Amsterdam)...
''у мој београд си дош'о да будеш педофил?''
« Poslednja izmena: 05. Nov 2010, 17:42:17 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
HTC One
Ama bre, nisam ja rekao da je gnjida sada heroj niti da opravdavam bilo cije ubistvo. Samo mi je cela prica neverovatno bizarna.

Kad se vec sve ovako namestilo, najlepsi kraj (kako to ironicno zvuci u ovom slucaju) bio bi - mrtav pedofil i gnjida iza resetaka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Čume pušten da se brani sa slobode

Ljubiša Buha Čume, koji je kolima usmrtio pešaka na autoputu Beograd-Šid, je pušten da se brani sa slobode.

Portparolka Istražnog suda Snežana Ivković je rekla da je odluka doneta nakon saslušanja Buhe i predloženih svedoka. Nezvanično saslušani su i supruga Buhe i tri policajca.

Buhi je pre dva dana određeno policijsko zadržavanje od 48 sati. Policija je tada rekla da je Buha automobilom marke audi i krećući se levom trakom autoputa u pravcu Šida, naleteo na pešaka koji je pretrčavao na neosvetljenom delu puta.

Prema proceduri, u postupku protiv Buhe okrivljenog za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja izvršeno u nehatu, biće obavljeno sudsko-medicinsko veštačenje i saslušana porodica stradalog.

Buha je bio zaštićeni svedok u postupcima za ubistvo premijera Zorana Đinđića i protiv članova zemunskog klana.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Motorola 
Pesacki lobi kod nas ali i u svetu je veliki bar moje misljenje. Pesaci su zasticeni ko beli medvedi.
Evo juce u Beogradu vozim auto postujuci propise i odjednom gospodja
mahinalno krece da prelazi preko pesackog.

Uopste ne gledajuci  da li ja idem u susret znaci u fazonu ko te jebe moja su
sva prava i mozes da me uhvatis za onu stvar.

Ljudi su procitali zakone,ili gledali ili citali o nesrecama u novinama u tv-u kako pesaci ginuo
i sad su se toliko drznuli da prelaze pesacki a da uopste ne gledaju jer boze njihova su sva prava.

Malo je falilo da joj kazem gospodjo terajte se u tri pm ali suzdrzao sam se.
Takodje mozda neko zna deo puta od Batajnickog mosta,pored Zemun Polja,Galenike.

Tamo je ogranicenje 60 a imaju cetiri trake. Po dve u oba smera
i tu policija smekerski se namesti i snima radarom i uglavnom hvata strance i uzima pare.

Po meni tu je apsurdno 60 jesu naselja,ali zar nije moguce primeniti sistem ko u Austriji i postaviti ograde a ogranicenje staviti na 100 jer jednostavno tu su po dve trake u oba smera i mnogi prekoracuju brzinu,jer nije moguce voziti 60.
« Poslednja izmena: 05. Nov 2010, 20:21:51 od Don Shone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
HTC One
Citat

Pojasni? Ja prvi (svesno rizikujuci da me jednog dana pregazi neka budala) kako pridem pesackom tako krecem na njega. Gledam ja da li neko nailazi i kojom brzinom, ali nemam ja tu obzira da stanem jer on vec ide. Pesacki je pesacki, postoje propisi, ti ces majstore stici svojim udobnim kolima u muzikicu, a ja moram jos da se lomatam.

Pesacki/korak/prelaz... rizican pristup, ali ako neko misli da je zbog mene vredno robijati kao za coveka  Smile Smile, onda neka ne pazi i neka ne koci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Kad se vec sve ovako namestilo, najlepsi kraj (kako to ironicno zvuci u ovom slucaju) bio bi - mrtav pedofil i gnjida iza resetaka.

Vala baš...kosmička pravda.
Ništa ja tu ne bih dirala. Smile
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Motorola 
Citat

Pojasni? Ja prvi (svesno rizikujuci da me jednog dana pregazi neka budala) kako pridem pesackom tako krecem na njega. Gledam ja da li neko nailazi i kojom brzinom, ali nemam ja tu obzira da stanem jer on vec ide. Pesacki je pesacki, postoje propisi, ti ces majstore stici svojim udobnim kolima u muzikicu, a ja moram jos da se lomatam.

Pesacki/korak/prelaz... rizican pristup, ali ako neko misli da je zbog mene vredno robijati kao za coveka  Smile Smile, onda neka ne pazi i neka ne koci.

Vozim auto brzina oko 40-50 a taj pesacki prelaz mi je bio vrlo blizu i gospodja ni pet ni sest ako mozes da
verujes nije ni pogledala levo ni desno vec onako ponosno prkosno cap preko pesackog nonsalatno.
Normalno je da pesaci imaju pravo da predju preko pesackog ali toliki bezobrazluk da ni ne gledas da li ide auto nego ko te jebe ti ces biti kriv ako me pregazis,jer boze moj nisam ja kriva sto ti nisi mogao da ukocis a ja nisam ni gledala da ide auto u susret.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung SGH-E590
Juce na autoputu, ja 2-3 sata onako smoren vozim , a neka ciganka polako prelazi put i ne gleda vozila vec se raspravlja sa nekim drugim ciganima preko. Sreca da sam je ja na vreme video jer mi se jedan mercedes nabio u bulju i blinka mi da mu se pomerim da on baja proleti 200 na sat. Da ja nisam krenuo da usporavam i rizikujem da me indijanac udari, on bi je merdzom tako oduvao da bi je skupljali 5 dana...

Stvarno ima idiota koji 5 puta pretrce preko autoputa bez problema i onda misle da im se nista nece desiti!

Po meni vozac ne bi trebao da odgovara za ubistvo u ovakvom slucaju cak i ako je prekoracio brzinu jer je pesak na svoju odgovornost pretrcavao put! Naravno treba i vozacu da se napakuju par stavki u optuznici, ali nikako ubistvo!
A i realno treba da se promene ogranicenja brzine, pogotovo van gradova jer su sada mnogo bolja i sigurnija vozila na putevima (ima i onih vozila koja nisu sigurna, ali se ona raspadaju i na 120  Smile)
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.