Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sljam (opet) bahato gazi...  (Pročitano 12928 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung SGH-E590
Ali morate i vozace da razumete, pogotovo u Beogradu! Stalno su guzve, uvek te neko isece, babe se pozdravljaju na sred pesackog...ma strasno! Jednostavno nisu ni samo pesaci krivi, ni samo vozaci, nego je to od coveka do coveka...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Da ne ofujemo ali:

Pitamo lika ima li nocnog prevoza (navikao u BG bar do ponoci, posle na 1h, kad tamo samo do 22h). Decko se isprica sa nama na srpskom, izvadi mobilni, pozove nam taksi i saceka sa nama dok stigne.

Stopiramo, stanu nam likovi koji idu u suprotnom pravcu i odbace nas u hotel. Jos pricaju kako su bili u BG za novu godinu, odusevljeni, daju mejlove itd.

Ostanem bez cigara a ne radi ni jedna trafika (nisam skontao da imaju cigare u svakom kaficu). Zaustavim par, momka i devojku da pitam gde mogu da kupim i lik mi tutne paklu u ruku. Ubedjujem ga da nema potrebe za tim, da mi samo kaze gde da kupim... on mi kaze "udji u bilo koji kafic, a cigare zadrzi da se ne ubedjujemo".

Sok  Smile
...ti ili si sanjao ovo,ili si bio pijan,a najverovatnije ne radi se o Sloveniji.
ja nikad nisam sreo takve Slovence.gde si bio sta si radio ne znam,ali to nije bila Slovenija.
Ma ok su Slovenci, hebe se njima. tamo `86 u Kopru, gledam na stanici gradskog kao stoji red voznje. Umal puce od smeha, gde bre u Jugi red voznje. Hebi ga, doso bus tacno u minutu, sat po njemu da stelujes. Gledam u autobus ko da je leteci tanjir.
...a tek kad si video televizor,fen za kosu.....bio si ubedjen da si na drugoj planeti.

...kako napisa @Coolrunner,kakva zivotna sudbinska tacka spajanja.
ubica,narkotrafikant,zasticeni svedok,biznismen..... i siledzija,pedofil..... susret u tamnoj noci,tacka smrtnog spajanja. materijal za snimanje filma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pesacki lobi, hm?

Da...

Situacija od pre par meseci... pokusavam da predjem preko pesackog na Slaviji... skupilo se nas par pesaka i krecemo... Kola su dovoljno daleko da nas vide... polako staju...niko se ne buni... cekaju da predjemo...  samo... jedan baja sa PG tablicama se zaleteo od Fransa i uz skripu guma se zaustavlja na pola metra od nas (pesaka)...
Kako to da su svi imali vremena da nas vide i zakoce, samo on nije mogao?

Stvar je u kuluturi i kaznama... ne u nekom pesackom lobiju...
ma,pricaju kojesta,bre,sta se uopste obazires na takve stvari.

pesacki lobi... kako da ne...  Smile

sve je uvek lobi,cim nekome smeta...  Smile

jbt,i dalje ne mogu da se nacudim sta su sve ljudi u stanju da lupe...pesacki lobi...  Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 12:07:49 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

...a tek kad si video televizor,fen za kosu.....bio si ubedjen da si na drugoj planeti.

Tad smo mutili Trst i to, a Slovenci sa malogranicnim propusnicama nam prenosili robu, samo sto se ti tada nisi ni rodio pa ne znas parolu "Trst je nas", mislim, ne znas sta je Trst a kamoli gde je  Smile Smile

...ti ili si sanjao ovo,ili si bio pijan,a najverovatnije ne radi se o Sloveniji.
ja nikad nisam sreo takve Slovence.gde si bio sta si radio ne znam,ali to nije bila Slovenija.

Ajd pokazi na karti Sloveniju  Smile
Sedi, jedan  Smile Smile Smile

Ali morate i vozace da razumete, pogotovo u Beogradu! Stalno su guzve, uvek te neko isece, babe se pozdravljaju na sred pesackog...ma strasno! Jednostavno nisu ni samo pesaci krivi, ni samo vozaci, nego je to od coveka do coveka...

Ma to je jos Ok, ko je vozio po Rimu, taj bi preziveo i u Indiji. Hebote, nema traka, nema prestrojavanja, nema zmigavaca, ima samo sirena  Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2010, 15:15:30 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat

Ne znam zašto se čudiš, ja takođe imam jako lepa iskustva sa Slovencima.
Doduše,verovatno su kudikamo finiji prema turistima nego prema onima koji dolaze tamo da žive.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
pesacki lobi
Nista smesnije ne procitah u zadnje vreme  Smile Smile

Pa ni u Nisu ne gledaju da li je zeleno pesacima nego em moras da gledas kada je zeleno em moras da gledas da li se neka budala zalice i nece da stane a kamoli u Beogradu  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
HTC One
@Hoze, kolektivan san. Ja i jos pet osoba smo sanjali isto.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21214
mob
Samsung neki
Nas drug @hozeombre, ako niste znali, zivi i u Srbiji i u Crnoj Gori i u Spaniji i u Sloveniji i u Rusiji i to vam je jedan opasno svecki covek i svaka mu cast. On je moj idol i kad porastem ja cu da budem bas kao cika hoze.

Sa Cumetom je slucaj prost (mada ni ja sam nikada na tom delu autoputa ne vozim ispod 120). Jel vozio preko ogranicenja i izazvao nesrecu sa smrtnim posledicama - kazna je zatvor. Jel ovaj sto je zgazen pravio prekrsaj time sto je prelazio peske autoput - kazna je camov kaputic. Olaksavajuca okolnost je da ovaj nije mogao da ocekuje pesaka tu, otezavajuca da je vozio pedeset preko ogranicenja, znaci tante za kikiriki.
Da policija izdvoji malo para da se kamerama pokrije relacija Bubanj Potok - Batajnica (mislim da bi desetak kamera bilo dovoljno) problem bi bio resen za jedan dan.
Ovako ce neko da gazi a neko da biva pregazen i to nema veze sa likom i delom pomenutog ''biznismena''.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Tad smo mutili Trst i to, a Slovenci sa malogranicnim propusnicama nam prenosili robu, samo sto se ti tada nisi ni rodio pa ne znas parolu "Trst je nas", mislim, ne znas sta je Trst a kamoli gde je  Smile Smile

........................................................................................................

Ajd pokazi na karti Sloveniju  Smile
Sedi, jedan  Smile Smile Smile
...polako.sta si ti mutio u Trstu?
@Maradic,kaze se lepo m e s a o.
znaci,kad zelis,da nam objasnis sta si radio u Trstu,kazes:ja @Maradic,u Trstu sam M E S A O  malter....sto se tice pokazivanja Slovenije na karti,tu jedinicu cu da ti potpisem i kazem hvala.koga normalnog boli ka*a za Sloveniju i Slovence.od jednog mog prijatelja deda je pocetkom rata II sv.rata u porodicnu kucu primio jednu porodicu iz Slovenije,koja je zapalila,tacnije proterana od strane Nemaca.nije bila to jedina porodica koja je dosla bezeci od Nemaca u taj kraj.kaze bili kao jedna porodica,nakon oslobodjenja se posecivali nekih desetak godina zatisije od Slovenaca.ode covek jednom prilikom poslom u Sloveniju,potrazi prijatelje iz rata,nadje ih i dozivi styrasno razocarenje.posto su popili kafu i malo mezetili,gazda kice kaze:"mi bi morali ici obaviti neki posao,ukoliko si planirao da nocis odvescemo te u hotel(koji bi oni platili) pa mozemo sutra duze sesti i pricati.covek im se zahvali kaze da je dosao u Sloveniju poslom,pa je samo hteo da ih vidi i planirao je odmah da ide nazad.pozdrave se,da li su se izljubili ne znam,i covek ode za majku Srbiju.kad je to ispricao svojoj zeni,jadna je plakala celu noc.
sta se to bitno moglo promeniti u mentalitetu tih ljudi?

@Hoze, kolektivan san. Ja i jos pet osoba smo sanjali isto. Smile
...druze,kapiram.
ali kad se ponovo okupite vas sestorica,zovi i ja cu da ucestvujem u placanju te duvke ili smrkanja.
to sa cime se radite je nesto mnogo dobro.mogu zamisliti kakav bi ti film mogao pod tom robom snimiti na ovu temu ...sljam (opet) gazi... sa ovim likovima.

Nas drug @hozeombre, ako niste znali, zivi i u Srbiji i u Crnoj Gori i u Spaniji i u Sloveniji i u Rusiji i to vam je jedan opasno svecki covek i svaka mu cast. On je moj idol i kad porastem ja cu da budem bas kao cika hoze.

Sa Cumetom je slucaj prost (mada ni ja sam nikada na tom delu autoputa ne vozim ispod 120). Jel vozio preko ogranicenja i izazvao nesrecu sa smrtnim posledicama - kazna je zatvor. Jel ovaj sto je zgazen pravio prekrsaj time sto je prelazio peske autoput - kazna je camov kaputic. Olaksavajuca okolnost je da ovaj nije mogao da ocekuje pesaka tu, otezavajuca da je vozio pedeset preko ogranicenja, znaci tante za kikiriki.
Da policija izdvoji malo para da se kamerama pokrije relacija Bubanj Potok - Batajnica (mislim da bi desetak kamera bilo dovoljno) problem bi bio resen za jedan dan.
Ovako ce neko da gazi a neko da biva pregazen i to nema veze sa likom i delom pomenutog ''biznismena''.
...o sad smo drugovi,a @zilleprodavcugorivasahaubetatinogstojadinazavremevladavineSM?
za tebe je otvoren poziv jos uvek,kad sa tatom krenes na pijac,nalazimo se i druzimo.taj dan ja sve placam od Mc-a,zoovrta,letom iznad Beograda,posto se malo istreniramo u liftu,lift ne placa niko.
ako zelis da ti saljem razglednice sa raznih meridijana,vrlo rado,samo ostavi neku adresu i ja salljem.da vidis,da Beograd nije kraj sveta,da ima jos.
...koji to tata ima motokultivator,pa si ga nabrijao da moze ici tako brzo?
...i pojasni zasto kamerama da pokrije relaciju Bubanj potok-Batajnica?
ili si mislio na Bubanj potok-Simanovci? sta kaze GPS? glavi li jos uvek?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21214
mob
Samsung neki
@hozeombre
Pa sta sad hoces. Nisam dobar kad kritikujem ni kad se odusevljavam tvojim likom i delom.

Salu na stranu, dok sam mislio da sa druge strane imam iole ozbiljnog sagovornika mogao sam ponesto i da prokomentarisem, posto sam video da si samo jedan lazovcic (koji se toliko upetljao da vise ni sam ne zna ko je ni gde je) sluzis mi samo za zajebanciju.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.