Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 475 476 478 479 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1416884 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung 
Ma ne bre.Sve shto ima vishe od 1gb ram-a ,graficku vishu od 128mb,dobar hdd....Dobro je to za te pare,jel to sa windowsom ili bez.Ako ga nadjesh bez operativnog sistema extra jeftiniji(100e) Smile

Probacu da ga nadjem bez operativnog sistema.Ili cu im reci da ga jednostavno obrisu i prodaju mi ga jeftinije.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
Ma ne bre.Sve shto ima vishe od 1gb ram-a ,graficku vishu od 128mb,dobar hdd....Dobro je to za te pare,jel to sa windowsom ili bez.Ako ga nadjesh bez operativnog sistema extra jeftiniji(100e) Smile

Probacu da ga nadjem bez operativnog sistema.Ili cu im reci da ga jednostavno obrisu i prodaju mi ga jeftinije.  Smile  Smile
Probaj bogomi,nije malo 100e Smile   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
VIP VIBE C
Interesuje me kog su kvaliteta Lenovo laptopovi? Konkretno, svideo mi se sledeci model:

Lenovo G550 C2DT6600 3G DDR3

Numericka tastatura, integrisan bluetooth, 6-celijska baterija, HDMI, poseban graficki cip sa memorijom GeForce G210M CUDA 512Mb, DDR3 memorija i na kraju brzi intel Core 2 Duo 2.2Ghz. Procesor Intel® Core™2 Duo T6600 2.2GHz 2MB FSB800 Chipset Intel GM45 Express Chipset Memorija 3072MB (3GB) DDR3 1066MHz HDD 320GB SATA 5400rpm Monitor 15.6" LED HD BrightView (1366 x 768) Grafièka karta nVidia GeForce G210M CUDA 512MB CD/DVD DVD RW Dual Layer Zvuèna karta 24-bit Sound Card Zvuènici Stereo Speakers Mrežna karta 10/100 Ethernet Bezicna mreza Wireless 802.11 a/b/g Bluetooth Integrisan Bluetooth Baterija 6 cell Težina 2.7kg Dodaci i raspoloživi konektori Card Reader 5-1 èitaè kartica USB 3 AudioOut 1 MicIn 1 LAN (RJ 45) 1 Analogni VGA 1 HDMI 1 Web Camera Integrisana Web kamera sa mikrofonom Garancija 12 meseci Model 59027389-2

Cena mu je 48 000 dinara.

Znaci, da li je lenovo OK laptop ili za ovu cenu moze da se uzme bolji i kvalitetniji laptop. hvala puno.

Ne razumem se baš najbolje, ali ako je za istu ili malo skuplju cenu neka poznata firma kao npr. Toshiba, Dell etc. radije bih to kupio nego neki Lenovo - za koju usput rečeno nikad nisam čuo. Da ne bude kao kada je čovek jeftino našao u Londonu video kasete JBC - mislio da kupuje JVC. Za Gigabyte-ovu ploču staru skoro osam godina sam bez problema našao uputstvo, dok za Zida matičnu ploču koju sam dobio u Jugodatinom jeftinom računaru  Smile  (kupljen u septembru 2003) nisam mogao da nađem ni audio drajvere i to sa plaćenom licencom kod driveagent-a već sam morao da kupim zvučnu karticu.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 18:21:08 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ma opusteno,ako me ne mrzi ja cu da ispravim nekoga  Smile Ma ti bar das i neki link u prilog savetu ponekad,nemo se brines nista ima ljudi koji ce da te isprave ako pogresis.
A back on topic razmisljam da povecam budzet za monitor do 200e  Smile T220 mi se cini zanimljiv,ali mi treba i neki monitor ako njega ne nadjem.Do 200e,DVI,da nema neku neprirodnu rezoluciju na svoju velicinu. Smile

Sacekaj malo, Samsung je upravo predstavio novu seriju B monitora. Testirao sam cetiri modela iz te serije i 22" sa odnosom strana 16:10 je boli glava. Samo jos da ERC odredi cene.

Interesuje me kog su kvaliteta Lenovo laptopovi? Konkretno, svideo mi se sledeci model:

Numericka tastatura, integrisan bluetooth, 6-celijska baterija, HDMI, poseban graficki cip sa memorijom GeForce G210M CUDA 512Mb, DDR3 memorija i na kraju brzi intel Core 2 Duo 2.2Ghz. Procesor Intel® Core™2 Duo T6600 2.2GHz 2MB FSB800 Chipset Intel GM45 Express Chipset Memorija 3072MB (3GB) DDR3 1066MHz HDD 320GB SATA 5400rpm Monitor 15.6" LED HD BrightView (1366 x 768) Grafièka karta nVidia GeForce G210M CUDA 512MB CD/DVD DVD RW Dual Layer Zvuèna karta 24-bit Sound Card Zvuènici Stereo Speakers Mrežna karta 10/100 Ethernet Bezicna mreza Wireless 802.11 a/b/g Bluetooth Integrisan Bluetooth Baterija 6 cell Težina 2.7kg Dodaci i raspoloživi konektori Card Reader 5-1 èitaè kartica USB 3 AudioOut 1 MicIn 1 LAN (RJ 45) 1 Analogni VGA 1 HDMI 1 Web Camera Integrisana Web kamera sa mikrofonom Garancija 12 meseci Model 59027389-2

Znaci, da li je lenovo OK laptop ili za ovu cenu moze da se uzme bolji i kvalitetniji laptop. hvala puno.

Lenovo (IBM) je uvek bio na ceni. Slobodno ga pazari.

Ne vidim po cemu je bolji od ovog Lenovog. Konfiguracija mu je skoro isto, cak u nekim segmentima je Lenovo i bolji.

Pa nije bolji. Zaobilazi Toshibu. Radio sam sa tim modelom iz L500 serije i uopste nisam zadovoljan kvalitetom, dimenzijama i masom.

Ne razumem se baš najbolje, ali ako je za istu ili malo skuplju cenu neka poznata firma kao npr. Toshiba, Dell etc. radije bih to kupio nego neki Lenovo - za koju usput rečeno nikad nisam čuo. Da ne bude kao kada je čovek jeftino našao u Londonu video kasete JBC - mislio da kupuje JVC. Za Gigabyte-ovu ploču staru skoro osam godina sam bez problema našao uputstvo, dok za Zida matičnu ploču koju sam dobio u Jugodatinom jeftinom računaru  Smile  (kupljen u septembru 2003) nisam mogao da nađem ni audio drajvere i to sa plaćenom licencom kod driveagent-a već sam morao da kupim zvučnu karticu.

Nisi nikad cuo za Lenovo (IBM)?!?!  Smile Mozda si ipak u pravu kad kazes da se ne razumes bas najbolje.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 20:29:12 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Uffff to mi treba taj odnos, ta " samo da ne budu preskupi  Smile Ma ne zurim ja nigde,sve dok radi ovaj 17" CRT necu nista kupovati (ili dok se cale ne smiluje Smile) Hvala za info o novim modelima nisam ni imao pojma  Smile
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Nema problema. Modeli jos nisu usli u prodaju. Ceka se valjda cena ili tako nesto. Ocekujem da ce ta 22-ka biti ispod 200 evra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung 
Hvala Harmon26. Ipak je IBM velika firma i ocekujem da je laptop OK. Ako i dalje budem imao neke dvoumice javicu se. ne zuri mi se sa kupovinom toliko. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
VIP VIBE C
Nisi nikad cuo za Lenovo (IBM)?!?! Smile Mozda si ipak u pravu kad kazes da se ne razumes bas najbolje.

Sada kada sam saznao da je Lenovo naslednik IBM povlačim šta sam napisao. I te kako sam čuo za IBM, imao sam njihovu pisaću mašinu sa kuglicom, pa sa lepezom, pre nego što su se i Srbiji i pojavili personalni računari.  Svojevremeno u Minhenu dok su ostale računari koštali cca 1000 DEM, IBM i COMPAQ računari su koštali 3000 DEM.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 23:10:13 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 799
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E65,6670
Treba mi savet..
Naleteo sam na jedan laptop.fujitsu siemens je u pitanju.ne znam koji model (u prolazu sam video).
160gb hdd-a, 1gb ram-a,2.6ghz intel celeron,15.4'..dvd rom (mislim da nije rw),wless,ne znam da li ima bluetooth.
Graficka je,mislim,integrisana.dodato joj je 256 ram-a od compa,tako da nema punu gigu.3 usb prikljucka sa strane,prikljucak za mreznu,modem.ima slot sa strane za tv karticu ili neki drugi dodatak.nema web kameru.izgleda mi kao malo stariji model (malo ostrija linija)..
Ako neko zna o kojem modelu je rec neka napise.
Polovan je,ali bas ocuvan.
Momak trazi 180e za njega..
Ja se bas i ne razumem u to,pa me zanima misljenje iskusnijih..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Treba mi savet..
Naleteo sam na jedan laptop.fujitsu siemens je u pitanju.ne znam koji model (u prolazu sam video).
160gb hdd-a, 1gb ram-a,2.6ghz intel celeron,15.4'..dvd rom (mislim da nije rw),wless,ne znam da li ima bluetooth.
Graficka je,mislim,integrisana.dodato joj je 256 ram-a od compa,tako da nema punu gigu.3 usb prikljucka sa strane,prikljucak za mreznu,modem.ima slot sa strane za tv karticu ili neki drugi dodatak.nema web kameru.izgleda mi kao malo stariji model (malo ostrija linija)..
Ako neko zna o kojem modelu je rec neka napise.
Polovan je,ali bas ocuvan.
Momak trazi 180e za njega..
Ja se bas i ne razumem u to,pa me zanima misljenje iskusnijih..

Na osnovu podataka koje si naveo niko ti ne moze reci koji je model u pitanju. Danas takve konfiguracije nove kostaju oko 300-350 evra tako da cena polovnog i nije toliko nerealna ali ja ipak mu ne bi dao vise od 150 evra. Sa druge strane imaj u vidu da preko 30 % laptopova crkne u prve 3 godine koriscenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 475 476 478 479 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.