Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 476 477 479 480 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1416038 puta)
Ucesnik diskusija

'de si mali crnjo, chuknem te u glavu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.4
mob
Samsung 
potrebna mi je pomoc oko kupovine ploce i procesora... naime imam 100+ jura da potrosim na amd [x2 minimum iako x3 ili x4 su cini mi se malo jaca kinta] i neku odgovarajucu plocu... namena bi mu bila photoshop, virtual dub i flash... bilo kakav savet je dobrodosao! hvala unapred!
« Poslednja izmena: 04. Feb 2010, 13:24:26 od ptican »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Lazare, ne zbunjuj samo ljude. Neka ova tema za tebe bude read only neko vreme. Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
potrebna mi je pomoc oko kupovine ploce i procesora... naime imam 100+ jura da potrosim na amd [x2 minimum iako x3 ili x4 su cini mi se malo jaca kinta] i neku odgovarajucu plocu... namena bi mu bila photoshop, virtual dub i flash... bilo kakav savet je dobrodosao! hvala unapred!
http://www.pcberza.rs/detaljnije/atom-computers/94-2211/
http://www.pcberza.rs/detaljnije/atom-computers/94-2134/
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
sta mislite o ovoj konfiguraciji hvala unapred:
proizvođac Gigatron
matična ploca Gigabyte MB GA-G31-ES2L/Foxconn
procesor Intel
procesor opis Model:INTEL DualCore E5300 2.6GHz Tehnicke karakteristike: Broj jezgara : 2 CPU Speed : 2.60GHz Bus Speed : 800MHz L2Cashe size : 2 MB TD Power : 65W Technology : 45nm
grafička karta Ati Radeon
grafička opis ATI RADEON HD4550 512MB DDR3
memorija 4GB
memorija opis 4 GB DDR2 800MHz
tip memorije DDR2
hard disk 1 500GB
hard disk 1 opis 500 GB SATA II 7200 rpm
optički uredjaj DVD-RW
kućiste ATX MIDI Tower 400W
napajanje 400W
zvučna karta DA
zvučna opis 5.1 Ch. Sound Blaster OnBoard
tastatura DA
tastatura opis Logitech PS/2 Black
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 799
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia E65,6670
Na osnovu podataka koje si naveo niko ti ne moze reci koji je model u pitanju. Danas takve konfiguracije nove kostaju oko 300-350 evra tako da cena polovnog i nije toliko nerealna ali ja ipak mu ne bi dao vise od 150 evra. Sa druge strane imaj u vidu da preko 30 % laptopova crkne u prve 3 godine koriscenja.
trgovano..   Smile
dao je za 170..
inace, masina je esprimo mobile v5535  Smile

hvala u svakom slucaju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
VIP VIBE C
sta mislite o ovoj konfiguraciji hvala unapred:
proizvođac Gigatron

Oko same konfiguracije neko će drugi da ti odgovori. Meni se jedino ne dopada proizvođač. Naime, kod njih sam kupio napajanje koje bruji gore od vršilice, odneo u njihov servis gde bi mi, pošto je napajanje ostalo kod njih preko noći, odgovorili da kod njih ne bruji. Pošto sam ja u međuvremenu kupio drugo napajanje ostavio sam isterivanje pravde za drugi put.

Pre kupovine računara pitao sam da li na sklopljenoj konfiguraciji imam pravo da zamenim grafičku da li time gubim garanciju, da bi mi prodavac usmeno odgovorio da ne gubim, a što nije tačno, da bi ugradio grafičku moram da oštetim garancijsku nalepnicu. Normalno znam da usmene informacije ne obavezuju, ali...

Kupio sam od njih računar Baraccuda. Iako je na sajtu postojao jeftiniji računar bez operativnog sistema, ali sa grafičkim slotom (što je meni više odgovaralo) , navodno ga nisu tada imali na stanju, a na sajtu je još cca 2 meseca bio prisutan. Iako na sajtu stoji besplatna isporuka naplatili su mi isporuku preko City expresa 590,00 dinara i isporuka je usledila posle 3 radna dana na razdaljinu od cca 2 km (Banovo brdo -  Bele vode). Iznos mi je vraćen po mojoj reklamaciji, ali da li ja treba da trošim mobilne impulse i uopšte nešto da reklamiram.
Što se tiče same konfiguracije živi očaj. Već par puta (više od 3 puta) mi je izašao plavi ekran smrti. na prednjoj strani kućišta ne radi džek za slušalice (pozadi radi) itd.

Sve mi se čini da oni idu stazama Jugodate.

« Poslednja izmena: 04. Feb 2010, 20:11:06 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
HTC Sensation
zato nemojte kupovati gotove konfiguracije nego najbolje bi bilo ako imas nekog ko zna da sastavi komponente
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Gotove konfiguracije se nikako ne isplate.Ne ide mi u glavu kako uopste uspevaju da prodaju taj junk.Dobro,ispadne malo jeftinije nego kada bi kupovao iste komponente pojedinacno ili kada bi sastavljao konfiguraciju po svom izboru,ali po meni je to zanemarljiva usteda,bolje dati i 5000 vise i uzeti racunar koji ce imati osetno bolje perfomanse.Druga stvar koja mi smeta kod tih gotovih konfiguracija je sto vecina prodavnica fura fazon onih glupih nalepnica.Ako primete da je kuciste otvarano(a preporucljivo je cistiti unutrasnjost kucista i sve komponente od prasine,barem jedanput na 2-3 meseca) odmah pocnu da k..... o ponistavanju garancije Smile Ne znam zasto im to smeta,trebalo bi da znaju da prasina umnogome moze da utice na rad racunara,jos ako se ne cisti 3 godine.... Smile Ili recimo kupis tu gotovu konfiguraciju,posle godinu dana odlucis da kupis veci hard,jos malo ram-a ili sta vec.E sad nagradno pitanje za 1000000e?Kako ubaciti nove komponente,a ne otvoriti kuciste?Ako ste Hudini no problem,ali ako niste onda nastaju problemi.Prvo moracete kupiti nov hardware u istoj radnji i pritom vuci celo kuciste sa jednog na drugi kraj grada kako bi vam "strucnjaci" instalirali nov hardware.Doduse mozda je moguce kupiti hardware i u drugoj radnji,ali opet cete morati tegliti kuciste u servis gde ce vam u ovom slucaju verovatno i naplatiti uslugu.
Zbog svega ovoga mozda je bolje da kazes kojom sumom raspolazes pa da sastavimo nesto konkretno za tu cenu.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
VIP VIBE C

Zbog svega ovoga mozda je bolje da kazes kojom sumom raspolazes pa da sastavimo nesto konkretno za tu cenu.

U krajnjem slučaju može da kupi navedene komponente ali odvojeno, pa da ih sklopi. Doduše kod nevernih toma postavlja se pitanje (mene je mušterija pitala ko je garantuje da su to ugrađene komponente) poveranja u servisera koji je ugradio komponente. Ja to rešavam putem programa Everest home, koji lepo izlista sve komponente i tačno može da se uporedi da li je dato i ugrađeno.

Takođe recimo u konfiguraciji stoji DVD-RW a ne stoji proizvođač.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Gotove konfiguracije se nikako ne isplate.Ne ide mi u glavu kako uopste uspevaju da prodaju taj junk.Dobro,ispadne malo jeftinije nego kada bi kupovao iste komponente pojedinacno ili kada bi sastavljao konfiguraciju po svom izboru,ali po meni je to zanemarljiva usteda,bolje dati i 5000 vise i uzeti racunar koji ce imati osetno bolje perfomanse.Druga stvar koja mi smeta kod tih gotovih konfiguracija je sto vecina prodavnica fura fazon onih glupih nalepnica.Ako primete da je kuciste otvarano(a preporucljivo je cistiti unutrasnjost kucista i sve komponente od prasine,barem jedanput na 2-3 meseca) odmah pocnu da k..... o ponistavanju garancije Smile Ne znam zasto im to smeta,trebalo bi da znaju da prasina umnogome moze da utice na rad racunara,jos ako se ne cisti 3 godine.... Smile Ili recimo kupis tu gotovu konfiguraciju,posle godinu dana odlucis da kupis veci hard,jos malo ram-a ili sta vec.E sad nagradno pitanje za 1000000e?Kako ubaciti nove komponente,a ne otvoriti kuciste?Ako ste Hudini no problem,ali ako niste onda nastaju problemi.Prvo moracete kupiti nov hardware u istoj radnji i pritom vuci celo kuciste sa jednog na drugi kraj grada kako bi vam "strucnjaci" instalirali nov hardware.Doduse mozda je moguce kupiti hardware i u drugoj radnji,ali opet cete morati tegliti kuciste u servis gde ce vam u ovom slucaju verovatno i naplatiti uslugu.
mocmi fala na pomoci raspolazem do 27 hiljada pa aklo mozes da mi pomognes da sastavis nesto molim te javi hvala pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 476 477 479 480 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.