Slican je jako problem, u 95% slucaja se poklapa. Hvala ti u svakom slucaju, skapirao sam poentu, lepo si to objasnio u onom delu gde odokativnim particionisanjem mogu stvoriti vise particija i kasnije ih sastaviti u jednu. To je skroz OK ideja, nadam se da se time koliko-toliko usporava sirenje bad sektora, dok se ne dodje do para za novi HDD. :)
Pre nekih godinu i nesto dana si u temi "hdd -softwer koji moze sakriti bad sectore" dao objasnjenje da se sa bed sektorima uradi sledece, citiram "Obuhvati ih jednom particijom koju nećeš koristiti, ne mogu da nestanu." Da li mozes da mi objasnis kojim softverom i kojim postupkom?
Bane videla sam da si u temi Audiotehnika koja je pre jedno 100 godina bila aktuelna okačio literaturu neku sa ETF-a koju sam ja koristila pri izradi diplomskog ali nikako ne mogu da nađem autora i izdanje koje je. Možeš li da mi pomogneš da otkrijem misteriju ko je autor i kada je izdato ?
brate , znas li mi pomoci kako da udjem u bios ... posto mi se nesta sjebalo ... ako moze pomoc ... jer hocu da oborim sp3 , a ne izbacuje mi opciju boot from cd ... ako mozze pomoc ...