Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 477 478 480 481 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1417823 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia e75
Ајде и ја да се убацим...
ја сам пре неких макс. 9 месеци купио готову конфигурацију у пакому за 30.000 са процесором амд феном тројезгрални 8450, ати еах 4850 са 1 гига меморије, 320 гига хард и кућуште cooler master и то би било то што ваља поменути, ово остало је живо срање..напајање преслабо,матична још гора...кад сам израчунао колико би ме коштало да сам све уграђене компоненте куповао посебно испоставило се да би ме изашло 40 и кусур хиљада..што значи да сам уштедео преко 10 хиљада, а за то се може купити матична и напајање, а ово остало продам или ставим  у резерву...што се тиче накнадне уградње одма су ми тамо пресекли налепницу и рекли да све сам могу да радим... сад колико им је веровати на то, али барем могу да га продувавам и барем могу да се свађам уколико дође до нечег...
ако већ хоћеш конфигурацију готову да купиш онда предлажем да купиш код неког ко је на тржишту већ одређено време и ко макар има неко име...
то је из мог искуства...не значи да је тако....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
VIP VIBE C
.. сад колико им је веровати на то, али барем могу да га продувавам и барем могу да се свађам уколико дође до нечег...
ако већ хоћеш конфигурацију готову да купиш онда предлажем да купиш код неког ко је на тржишту већ одређено време и ко макар има неко име...
то је из мог искуства...не значи да је тако....

Koliko će ti vredeti za ono što se kaže ne daj bože, da se svađaš, ne znam. U svakom slučaju bi onda trebao da povedeš nekog što se razume. Naveo sam već primer sa napajanjem - kod mene bruji kad vršalica, kod njih u servisu ne bruji. Kada mi bude neophodno ovo napajanje, ugradiću ga i pustiti video nadzor (imam zvuk) i to im narezati na CD. Pa da vidim šta će onda da kažu?

Davne 1989. godine sam kupio XT računar kao prelazak sa električne pisaće mašine na kompjuter (tada sam držao daktilo-biro fotokopirnicu). Unosio sam knjigu par dana i cvrc kada je trebalo da se nareže na disketu nije htelo. Zovem firmu od koje sam kupio i počinje zavlačenje. Srećom čovek za koga sam kucao knjigu je bio suvlasnik poznate izdavačke kuće iz oblasti PC literature tako da je natovario računar u svoj auto, i rešio problem.

Kako se u Srbiji stiče ime? Platiš 500 reklama, da ljudima uđe u uši tvoje ime. Ja za Jugodatu znam od otprilike 1992. godine. A računar od njih sam kupio 2003. godine, na kredit 2 komada, da bi se ispostavilo da je u jednom da bi po mome neznatno uštedeli ugrađena matična ploča proizvođača Zida.

Možda je čak bolje ići kod manje firme koja je prinuđena da se kvalitetom i fer odnosom probije na tržištu.

Ja ubuduće uvek kupujem računar u delovima. Pogotovo što sam završio osnovni kurs za servisera i mislim da ću toliko znati da za sebe sklopim konfiguraciju od nabavljenih komponenata.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2010, 07:28:34 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
HTC Sensation
pitanje!!
drug hoce da kupi neke komponente za komp(plocu,procesor i memoriju)a nema sad toliko para da kupi neku dobru graficku dali moze da stavi njegovu staru graficku na novu plocu,hoce biti problem.
graficka je ova
http://www.itsvet.com/proizvod/asus-a9200-se-t-64mb-ddr/comp_comp_vga/20/18
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Naravno da ne moze.Naravno nisi rekao nista vise,tako da moje gledanje u pasulj pod novim delovima podrazumeva plocu sa PCI-E a ova graficka sigurno nema.
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
pitanje!!
drug hoce da kupi neke komponente za komp(plocu,procesor i memoriju)a nema sad toliko para da kupi neku dobru graficku dali moze da stavi njegovu staru graficku na novu plocu,hoce biti problem.
graficka je ova
http://www.itsvet.com/proizvod/asus-a9200-se-t-64mb-ddr/comp_comp_vga/20/18

Nece, ali resenje je da uzme plocu, ili u Intelovom slucaju procesor, sa integrisanom grafikom pa kad skupi pare dokupi po zelji.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
HTC Sensation
sad nista nisam razumeo!!!
mislio je da uzme ovu plocu npr Gigabyte GA-MA720-US3 sa amd procesorom x2 na 2,7 npr i 2 gb memorije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
plocu sa PCI-E a ova graficka sigurno nema.
Nece, ali resenje je da uzme plocu, ili u Intelovom slucaju procesor, sa integrisanom grafikom pa kad skupi pare dokupi po zelji.

Jel sada jasno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
HTC Sensation
preporuci mi onda plocu sa integrisanom grafickom da ide amd procesor i ddr2 memorija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Samo koliko max para? jer vidim ova ploca sto si ti naveo je oko 60e? I zasto ddr2,kada moze da se nadje ddr3 za te pare?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
HTC Sensation
za 6500din max ako moze,ako ne onda daj sta ti mislis sta je najbolje pa cu mu reci.tako ti je to kad ima ogranicen budzet!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 477 478 480 481 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.