Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 474 475 477 478 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saveti za kupovinu racunara~ komponenti~ pitanja~ predlozi  (Pročitano 1416909 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung 
Interesuje me kog su kvaliteta Lenovo laptopovi? Konkretno, svideo mi se sledeci model:

Lenovo G550 C2DT6600 3G DDR3

Numericka tastatura, integrisan bluetooth, 6-celijska baterija, HDMI, poseban graficki cip sa memorijom GeForce G210M CUDA 512Mb, DDR3 memorija i na kraju brzi intel Core 2 Duo 2.2Ghz. Procesor Intel® Core™2 Duo T6600 2.2GHz 2MB FSB800 Chipset Intel GM45 Express Chipset Memorija 3072MB (3GB) DDR3 1066MHz HDD 320GB SATA 5400rpm Monitor 15.6" LED HD BrightView (1366 x 768) Grafièka karta nVidia GeForce G210M CUDA 512MB CD/DVD DVD RW Dual Layer Zvuèna karta 24-bit Sound Card Zvuènici Stereo Speakers Mrežna karta 10/100 Ethernet Bezicna mreza Wireless 802.11 a/b/g Bluetooth Integrisan Bluetooth Baterija 6 cell Težina 2.7kg Dodaci i raspoloživi konektori Card Reader 5-1 èitaè kartica USB 3 AudioOut 1 MicIn 1 LAN (RJ 45) 1 Analogni VGA 1 HDMI 1 Web Camera Integrisana Web kamera sa mikrofonom Garancija 12 meseci Model 59027389-2

Cena mu je 48 000 dinara.

Znaci, da li je lenovo OK laptop ili za ovu cenu moze da se uzme bolji i kvalitetniji laptop. hvala puno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Bolje cuti,covek zna da ima razlike pitao je samo kolika je,a ti malo razmisli o cemu si ti pitao pre par strana,i videces da si to isto radio  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Ubuduce za ovakve komentare trazicu od moderatora da ti brisu odma,jer su stvarno neumesni,i ti bi trebao malo da razmislis sta radis na ovoj temi tj zasto dajes ljudima savete(video sam pre par strana) kada ni sam ne znas nista. Tako da ne pametuj vise i suzdri se glupih komentara c Smile Smile Smile
Oprositite covjek nije pitao koliko koshtaju graficke kartice nego koja je razlika izmedju njih.Odgovor na pitanje:Bolja je gf 9800 jer je brza.Za maticne ploce ne znam na papiru su iste:
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3165
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3162

Ako se ne slazete ispravite,nebih stvarno da se svadjam i vrijedjam vec  su 1 moderatori intervenisali.
M Soul Smile inache kupio sam onu gf 9600.Naravno privremeno jedno 2-3mjeseca,onda ide skoro sve novo!

Za lap-top:
Kad bi mogao skupiti josh 100e mozda bi valjalo ovo,i onaj je dobar,zasta ce ti(ofice-home,igrice)?
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3162

E i ja da pitam,cuo sam da su lap-topovi jeftiniji bez windows kad se kupju(cak i po 100e),zna li neko u gdje ima takva prodavnica u Pg?(gdje se prodaju racunari,lap-topvi bez windowsa) Smile
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 14:55:32 od Lazar@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung 

Kad bi mogao skupiti josh 100e mozda bi valjalo ovo,i onaj je dobar,zasta ce ti(ofice-home,igrice)?

Za sve tri opcije. Smiley Bas zato gledam laptopove slicne ovom. Samo, ovaj link je za maticnu ploci.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung 
Ne vidim po cemu je bolji od ovog Lenovog. Konfiguracija mu je skoro isto, cak u nekim segmentima je Lenovo i bolji.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 15:37:37 od mario87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
Ima vishe ram memorije bolju graficku,veci ekran itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung 

Ekran od 15.6" mi je sasvim dovoljan, a da li je memorija na njemu ddr2 ili ddr3, posto je na Lenovom ddr3. Graficka jeste bolja ali mislim da je i ova na Lenovom sasvim dovoljna. Medjutim, najverovatnije da bi Toshiba bila jeftinija bez operativnog sistema, jer bih ja na laptopu instalirao WIN7.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0

Ekran od 15.6" mi je sasvim dovoljan, a da li je memorija na njemu ddr2 ili ddr3, posto je na Lenovom ddr3. Graficka jeste bolja ali mislim da je i ova na Lenovom sasvim dovoljna. Medjutim, najverovatnije da bi Toshiba bila jeftinija bez operativnog sistema, jer bih ja na laptopu instalirao WIN7.
Ima ddr2 ali koliko sam ja cuo toshiba lap-topovi se ne prodaju bez operativnog sistema  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung 

Bezveze.  Smile U svakom slucaju znaci ne bih pogresio sa ovim Lenovo laptopom?
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 16:24:37 od mario87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
Ma ne bre.Sve shto ima vishe od 1gb ram-a ,graficku vishu od 128mb,dobar hdd....Dobro je to za te pare,jel to sa windowsom ili bez.Ako ga nadjesh bez operativnog sistema extra jeftiniji(100e) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 474 475 477 478 ... 910
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.