Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 15:17:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 200658 puta)
Ucesnik diskusija

Svi bi mi bolje kada bi mogli...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@lenora i moja natalna karta je u indexu.. Smile,moze kratko samo ljubav..samo.. Smile
Samo da te pitam je li tvoja veza iz 22-23 godine još živa, ili je ova direkcija UR180VE iz prošle rasturila ?! Šta da ti kažem osim da ne ulaziš u veze sa prijateljima i starijim likovima...imaš ti lijep potencijal za ljubav Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Sandra, zamolila si me  da ti kažem nešto o ljubavi. Oprosti što si čekala.

Račica, sa asc jarca, odrasla malo prerano, život te nije previše mazio,  no izvlače te tvoje zračne emocije. Sve si nekako  mentalno posložiš u glavi, što je dobro. Veliki zračni trigon odmah upada u oči, povezujući tvoje emocije i način reagiranja sa tobom kao ženom i načinom na koji voliš, donoseći svemu nijansu strastvenosti i tajanstvenosti. Dakle, kad se zaljubiš, reagiraš i emotivno, i seksualno, ili drugim riječima, teško da ćeš se upustiti u odnos temeljen isključivo na čistoj požudi. Kad ti se dodirnu emocije, u tebi se probudi strastvena žena, koja se daje dokraja. Ali mentalno više nego tjelesno. Bitna ti je intelektualna stimulacija i muškarci s kojima ne možeš pričati, ubrzo ti dosade.Voliš razigrano, djetinjasto, kad se zaljubiš ponašaš se poput malog, veselog djeteta, koje samo traži pažnju i prihvačanje.

Privlače te stariji muškarci, ili barem oni čija doza ozbiljnosti daje dojam starije osobe. Bitno ti je da su pedantni, uredni,  muškarci koji ne daju dojam razmaženog neodgovornog djeteta. Kući hoćeš  emotivnog, senzibilnog muškarca, koji se ne libi pokazat emocije, človjeka koji je istovremeno i hranitelj, ali i zaštitnik . Ako pronađeš sve to u jednoj osobi, igra će prerasti u nešto više,zajednicu, partnerstvo;  ako ono veselo dijete u tebi, dobije viteza koji je voli, garantiram sreću i trajnost zajednice.

Još možda samo da dopišem dvije rečenice , a vezano uz t-križ Venere, Marsa( Saturna) i  Neptuna.    Kvadrat Venere i Marsa donosi unutar tebe  borbu  muškog i ženskog, nezadovoljstvo koje pokušavaš kompenzirati vani. Takav aspekt mogao bi donijeti osjećaj povređivanja, te sklonost mijenjanju partnera, a sve  s ciljem pronalaska nekakve ravnoteže. LJudi s takvim aspektom  promijene dosta partnera, misleči da je u drugima problem i da će s drugim pronači više, no treba riješiti problem unutar sebe.. Aspekt je težak, no pokušaj uskladiti dvije različite energije, jer sam kvadrat donosi  dovoljno energije i snage da se to prevlada. 
Neptun donosi mogućnost idealiziranja partnera, sentimentalne konfuzije i razdoblja briga, ali i mogućnost privlačenja u život muškaraca, koji su na neki način Neptunovci. Bitni su ti drugi ljudi, i često svoje odluke donosiš pod utjecajem drugih.
« Poslednja izmena: 22. Nov 2006, 15:40:07 od Lenora »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 4
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Lenora (i moja karta je u indexu), zanima me zasto mi se u ljubavi desavaju tako neocekivane, nagle promene, kako nove, iznenadne ljubavi, tako cudni, cak misticni prekidi. Prosto me to plasi (ili sam prolupala).
Unapred hvala, Len... :-) 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lenora ili neka bude mozete li i meni  da pogledate malo za ljubav? Karta mi je u indeksu na 5 strani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Lenora, mogu li se i ja upisati na listu čekanja...? Smile Volela bih da čujem i tvoje mišljenje  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Lenora (i moja karta je u indexu), zanima me zasto mi se u ljubavi desavaju tako neocekivane, nagle promene, kako nove, iznenadne ljubavi, tako cudni, cak misticni prekidi. Prosto me to plasi (ili sam prolupala).
Unapred hvala, Len... :-) 

Ne pronalazim tvoju kartu u indeksu...zar ne vidim dobro, ili je zaista nema?? Pronašla sam Smile

Nisi prolupala, naprotiv, sama si jednom izabrala da se rodiš takva, ne bi li tvoja duša naučila nešto. Tvoj Mjesec ( ti emotivno), ali i tvoja Venera ( ti kao žena),  dio su velikog stelija, koji se proteže kroz sedmu i osmu kuću. Dakle, Tvoja Venera i Mjesec pod utjecajem su Urana i Plutona, što ti donosi, nagla, neočekivana zaljubljivanja, iskra brzo plane, ali se isto tako brzo i ohladi. A Pluton donese tu dozu mističnosti. I Venera i Mjesec nalaze se natalno u škorpionu, znaku  tajanstvenosti, strastvenosti, transformacija. Kad voliš, voliš intenzivno, strast i odanost nisu ti strane, no Uran često, poput  stujnog impulsa , donosi potrebu za neograničavanjem slobode i velikom neovisnošću, te kida veze.
 Kvadrat Urana i Marsa, uz to, donosi unutarnji sukob potrebe za slobodom i onog dijela tebe koji bi želio stvorenu ljubavnu energiju konzumirati i realizirati. Zaljubiš se i htjela bi da to traje, no Uran donosi sukob u tebi i tjera te dalje, tako da se teško možeš smiriti na jednom mjestu...kvadrat Marsa i Urana je aspekt s kojim se najteže živi, donosi veliku količinu napetosti i nemira u tebi, što rezultira  raskidima veza, iako to ne činiš svjesno ni namjerno. Često ljudi s takvim aspektom su provokativni, na dopuštaju drugima da utječiu na njihove odluke, a reakciju su prebrze , prehrabre i preenergične.  Sunce i Plluton u konjunkciji  donose veliku količinu energije, a kvadrat Urana i Marsa dodatno tome doprinose, i takvom količinom energije teško je upravljati, i nisi u stanju duže vrijeme baviti se istom djelatnošću ni biti dugo s istom osobom, jer unutarnje nemire projiciraš na partnera. Možda  bi trebala pronači neki sport, koji bi ti pomogao potrošiti višak takve energije  Smile
« Poslednja izmena: 24. Nov 2006, 18:07:13 od Lenora »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je jedan astrolog (prilicno poznat)rekao da cu biti uskracena za brak Smile,i da cu,navodno ceo zivot da patim za nekom neuzvracenom ljubavlju...to mi uopste ne deluje tacno.imam saturna u 7. kuci,ali to valjda ne bi trebalo da bude nista tako strasno...ako bi mogao neko da mi kaze sta misli o ovome,i ako misli da cu se udati,kada bi to trebalo da bude...ako ne trazim mnogo.. :flower:ali,ovo za brak me stvarno brine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Meni je jedan astrolog (prilicno poznat)rekao da cu biti uskracena za brak Smile,i da cu,navodno ceo zivot da patim za nekom neuzvracenom ljubavlju...to mi uopste ne deluje tacno.imam saturna u 7. kuci,ali to valjda ne bi trebalo da bude nista tako strasno...ako bi mogao neko da mi kaze sta misli o ovome,i ako misli da cu se udati,kada bi to trebalo da bude...ako ne trazim mnogo.. :flower:ali,ovo za brak me stvarno brine...

Nije mi jasno kako ti netko može reći da se nečeš udati..ma  kako astrolog bio poznat, mislim da to nitko nema pravo reći. Možda imaš teške aspekte, no to ne znači da se nečeš udati. I ja sama imam Saturna u sedmoj kući, i ne mogu reći da mi cvatu ruže, ima faza kad je teže, ima faza kad je lakše, no  imam dobrog muža i dvoje prekrasne djece, i eto guram dalje kroz život. Imaš li natalnu tu negdje, baš me zanima po čemu je on to vidio.- POgledala sam ti natalnu, imaš teške aspekte Mjeseca i Venere, no meni to nije pokazatelj da se ti nikad nećeš udati.

Saturn u sedmoj meni pokazuje da ćeš imati karmički brak, ili da ćeš se udati kasnije u životu, ili brak sa starijim partnerom
« Poslednja izmena: 24. Nov 2006, 19:32:45 od Lenora »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa kako je to mogla da kaze,ni meni nije jasno...ne znam,pominjala je neke karmicke dugove iz proslosti. Smile mozda ja to ni ne bih shvatila tako ozbiljno,ali nikad nisam imala neku ozbiljniju vezu,i jako sam teska za veze..a kakav je to karmicki brak? hvala ti,bas si me oraspolozila... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 4
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Lenorice, fantasticna si. :-)
Ne samo da si mi pojasnila nesto u vezi ljubavi, vec si se pozabavila i drugim stvarima u natalnoj karti, istina, jako sam nervozna, cesto cak histericna i ne znam sta cu sa sobom, niti cime bi se bavila. Sve me zanima, ali nista dovoljno dugo, stoga stalno neko nezadovoljljstvo i zelja da se posvetim jednoj jedinoj stvari.
U svakom slucaju, HVALA TI, PUNO, PUNO na vremenu koje si izdvojila baveci se "moj slucaju". ;-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 15:17:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.