Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 12:51:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 200798 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sedma kuca u Blizancima ,vladar Merkur u Ribama u 2 kuci u trigonu sa Plutonom u Skorpiji,sekstilu sa Jupiterom i Neptunom u Jarcu..

Jel moze neko kratko da prokomentarise..  :cute: :cute: Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nije mi nesto jasno:moja 7.kuca je u vodoliji a vladari vodolije su uran i saturn...koliko ja znam! e sad da li to znaci da cu imati dva braka??a aspekti urana su mi kvadrat sa marsom(8.kuca) i kvadrat sa venerom(8.kuca)?? da li to znaci razvod ili ne daj boze smrt supruga???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
@Lenora

Posto i ja imam Saturn u 7. kuci interesuje me sta znaci karmicki brak. Pored Saturna tu su i Venera i Jupiter i Pluton. Inace 7. kuca mi je u Devici a Merkur je u 8. kuci.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
monte, posto ne umem (izgleda) da postavim link  Smile, bas lepo je Lenora pisala o svom iskustvu o Sa u 7., i karmickom braku, na temi o Saturnu, pogledaj. Poz  Smile
« Poslednja izmena: 01. Dec 2006, 21:11:58 od Lana89 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Evo i mene, da odgovorim barem nekima od Vas koji ste me pitali...ali prije želim  nešto reći, jer sam primijetila kako neki nisu bili zadovoljni onim što sam napisala . Za mene astrologija nije metoda gatanja niti se njome bavim  da bih predviđala što će se kome i kada će se to dogoditi, već je ona za mene  prekrasna znanost  koja nam daje odgovor na  pitanja zašto  smo takvi kakvi jesmo, zašto se ponašamo na određeni način, zašto reagiramo tako kako reagiramo, zašto nam se sviđaju određeni ljudi i zašto nam neki nisu dragi, zašto nas neke stvari povređuju, i što nas je to učinilo  jedinstvenom osobom na ovoj planeti. Astrologija pokazuje  kakve su naše mogućnosti i s kakvim potencijalima smo rođeni. Astrologija mi je pomogla shvatiti samu sebe, ali i druge ljude oko mene.  Smatram da je zadaća svakoga od nas doći s mjesta A na mjesto B, a da li ćemo to učiniti za jedan sat, ili za 11 godina, samo je naša slobodna volja i stvar našeg izbora. Naša karta određuje naš karakter, obrasce ponašanja i reagiranja , kao i niz dogođaja vezenih uz tranzite, no ipak  imamo priliku  rasti i mijenjati se i uvijek imamo  samo dva izbora,  a sami biramo kojim ćemo putem krenuti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Lenora ili neka bude mozete li i meni  da pogledate malo za ljubav? Karta mi je u indeksu na 5 strani.

Ne znam što te zanima i ne mogu ti reći kad ćeš se udati, ali mogu ti reći kakav dojam tvoja karta ostavlja na mene.
Rođena si s inkarnacijom sjetve,  energijom usmjerenom na samu sebe i zadaća ti je da se naučiš zazuzeti za sebe . Težiti  novim filozofijama, putovanjima, dalekim religijama, duhovnosti, stalnom učenju. Postoji mogućnost da  muškarce upoznaješ, na neki način, kroz spomenuta područja, ili da te privlače muškarci drugih vjera ili nacionalnosti, stranci. Strastvena si, tajanstvena, iako otvorena novom i  drugim ljudima, svoje emocije čuvaš daleko od drugih, i zapravo su rijetki počašćeni  time da im pokažeš koliko si zapravo ranjiva.  Privlače te  topli, velikodušni, otvoreni muškarci, ali također i oni koji vole dominirati društvom u kojem se nalaze  i biti svakako u centu pažnje. Njihova želja za  dominacijom, a često i prevelik ego na kraju u tebi izazivaju povrede i stvaraju odbojnost prema njima. Kući bi ipak željela nekog ozbiljnijeg, pedantnog , urednog. Ne samo mucho muškarca, već muškarca koji će ravnopravno podijeliti obaveze oko obavljanja svakodnevnih poslova, i ravnopravnog partnera u svakom smislu te riječi.. Kad voliš tada si spremna na dogovore, kompromise, bitan ti je sklad i sve lijepo u vezi. Tvoja mentalnost uvijek nekako dominira nad emocijama. Emocije ti nisu strane, ni dubina prepuštanja nekome, naprotiv, no ipak daješ prednost umu nad srcem.  Sve tvoje veze su jako transformirajuće za tebe. Nakon veze više nisi ista.  Venera je uvijek u potrazi za skladom, a Pluton kopa i nikad nije zadovoljan. On uvijek traži bolje i više od partnera, pa osoba  s takvim aspektom čezna za intenzivnom emocionalnom vezom i ide u krajnosti te rijetko  postoji zadovoljstvo i ispunjenje, te osoba ima veliku dozu ljubomore. Uran u opoziciji na Des donosi nagle prekide, koji ostavljaju emocionalne posljedice.

Kvadrat Marsa i Vanere  donosi veliku napetost u tebi samoj i potrebu za traženjem nečeg novog . S jedne strane prisutna je stalna  potreba za skladom, ravnotežom, prijateljstvom, emocionalnim kontaktima, ujedinjavanjem, a s druge Mars donosi potrebu za  djelovanjem, samostalnošću, kretanjem, slobodom. Jednom  je partner sve na svijetu i postoji intenzivna privlačnost prema toj osobi, a drugi put  osječaš kako ti je  ugrožena sloboda i tada počinje proces unutarnjeg preispitivanja je li to zapravo prava osoba za tebe. Posljedica sveg je unutarnja tjeskoba  i kolebanja. Želja za ujedinajvanjem i žalja za slobodom u stalnom su sukobu., a posljedica toga mogla bi biti veći broj ljubavnih veza, koje su samo potraga za onim pravim.
« Poslednja izmena: 01. Dec 2006, 21:52:41 od Lenora »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@Lenora

Posto i ja imam Saturn u 7. kuci interesuje me sta znaci karmicki brak. Pored Saturna tu su i Venera i Jupiter i Pluton. Inace 7. kuca mi je u Devici a Merkur je u 8. kuci.

Saturn u natalnoj karti ukazuje na oblike izražavanja u kojima osoba postaje suzdržana, gdje postoje nekakve kočnice, gdje je njezina energija sputana ili ograničena.Ta se unutarnja kočnica javlja stoga jer je upravo ta razina iskustva osobi  previše važna, bilo na svjesnom, ili nesvjesnom nivou. Osoba  na tom životnom području  nailazi na poteškoće, jer pokušava svim silama izraziti tu energiju, i tako nesvjesno sputava njezin prirodni tijek. Prema karmičkoj astrologiji, Saturn je usko povezan sa karmom, i stoga, u onoj kući u kojoj se nalazi, upućuje na životno područje koje nam je karmički vrlo važno, gdje trebamo riješiti svoje karmičke dugove, iz tko zna kojih života.
Npr. nalazi li se Saturn u  sedmoj kući, brak nam je karmički, povezani smo s partnerom prema kojem imamo nekakav dug, ili neriješene probleme, koje bi u ovom životu mogli i trebali riješiti. Takav brak je obično težak, ali čvrsto povezuje, teško se raskida i traje dugo, ja bih rekla i 29 godina.

Osim toga, tu je i Venera,  osim što će brak biti karmički, ti ćeš uživati u njemu, iako će biti faza kad će biti teško. Venera donosi uživanje, potrebu  za skladom i ujedinajvanjem, a Saturn na neki način hladi odnose. Jupiter opet donosi šanse i prilike da prevaziđete probleme i zaštitu.

Za mene Pluton više djeluje na osmu kuću, i tu je jak. U konjunkciji sa Suncem Iz  nesvjesnog dijela osobe izvlači na površinu stara znanja i ogromnu snagu volje te svijest da ta  snaga postoji unutar osobe, ali tek nakon mnogih unutarnjih borbi i previranja.  Prisutan je snažni nagon za dubinom iskustva i potpunim preporodom.Često postoji unutarnji sukob i potiskivanje emocija. Ukoliko osoba ne uspije pronaći put osobnog razvoja i postići određenu samodisciplinu, postoji mogućnost da bude u stalnom ratu sama sa sobom i postaje jako nesigurna i napetost je vrlo velika. Ako se to desi, ako osoba ne uspije pronaći put za ispoljavanje stvari iz nesvjesnog, tada ta nesigurnost i tjeskoba izazivaju žestoko i grubo ponašanje prema okolini.
 No Pluton daje veliku snagu i moć osobne transformacije, i nauči li osoba nositi se s time i razvije li  veliku samokontrolu tada se usmjerava na  promjenu i potpuni preobražaj samog sebe, ali i svijeta oko nas.

« Poslednja izmena: 01. Dec 2006, 23:06:54 od Lenora »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Svi bi mi bolje kada bi mogli...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za Dilku- Poslije ovoga što je Lenora napisala, čini mi se suvišno bilo šta dodati  Smile Samo ću, ipak dodati da mi se tvoja karta u cjelini jako sviđa i da ovi nezgodni aspekti VE nisu nipošto nešto što se ne bi moglo integrisati u skladnu cjelinu, po meni aspekti sa MA i PL tjeraju na razvoj, ali nisu pogubni kao što mogu biti oni sa NE, SA ili UR koji su po meni najteži. Što se predviđanja tiče bit ću slobodniji pa ću predvidjeti neku jako bitnu vezu, vjerovatno i najbitniju u tvom životu za 2-3 godine...samo se pazi kada VE po SO direkcijama poklopi UR da ne dođe do naglog pucanja, to je 2-3 godine iza početka veze...Sve najljepše ti želim u ljubavi kao i u svemu drugome  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
lenora citala sam tvoj odgovor morskoj zvezdi u vezi sa karmickim brakom i saturnom u sedmoj kuci...i meni su sve bliske osobe u nekoj vezi sa saturnom..ili su jarcevi ili su u podznaku jarac..isto tako postoji decko koji mi je totalna suprotnost ali evo vec skoro god. dana od naseg raskida mi smo u kontaktu i jos uvek postoji nesto jako izmedju nas..nikako da se odvojimo..a zajedno jako tesko funkcionisemo..uvek se svadjamoa ne znamo ni zasto,i redovno se mirimo.i kad jesmo i kad nismo zajedno..a cini mi se da se sve vise volimo..mada ne verujem da bi to moglo prerasti u brak,cisto da prokomentarisem kako sam se pronasla u tvojoj prici... Smile mada ko zna Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ninaaa, Sa u 7. ne treba pristupati sa nekim predrasudama kako on hladi, ili unistava polje u kome se nadje. Lepo je Lenora rekla da je to oblast u kojoj smo sputani, ali opet, i ona koja nam najvise znaci i od koje sve pocinje. Iz astrologije izvuci samo dobre stvari, i pokusaj da i neke lose aspekte preokrenes u svoju korist. Ne prihvataj olako neke stvari tipa ``neces se nikad udati``  Smile, ili slicno, ni najbolji i najprofesionalniji astrolog ti to ne moze reci. Ipak je, sve relativno.    Smile

Usput, moja rodjaka ( 28 god) ima Sa u 7., u kvadratu sa Venerom, Neptunom. Jedan astrolog joj je (isto tako kao i tebi) pre nekoliko godina rekao da se nikada  Smile nece udati, a posebno ne za osobu u koju je trenutno bila zaljubljena. Bila je sokirana, i bukvalno se deprimirala, jer je poprilicno (iako bez iskustva) verovala u horoskop.
Pre godinu dana, udala se upravo za tu svoju veliku ljubav koju vuce jos iz mladosti (5. kuca otisla Venera), koji je pritom glumac (i Neptun otisao u 5.) i Vaga u horoskopu. Trudna je, imaju divan brak kakav se samo moze pozeleti, i nikad nije bila srecnija.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 12:51:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.