Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 17:46:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 200811 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Lana, potpuno se slažem s tobom, a to sam već i napisala, da ni jedan astrolog to ne može i ne smije reći. Nema prava na to, jer on to ne može sa sigurnošću ni vidjeti. Može samo vidjeti teške aspekte i tranzite, no nitko ne može tvrditi kako će to djelovati na svaku individuu. Znam dva slučaja - u jednom je  jedan nazovi astrolog ( za mene takva osoba ne može biti astrolog) jednoj curi, sada već ženi, rekao kako će umrijeti pri porodu -  i ona još danas nema djece.  U drugom, ženi je rečeno da će umrijeti  u trideset i nekoj, no ona sad ima više od četrdeset. Možete si zamisliti što je proživljavala te godine kad joj je  " najavljena" smrt??? Odkud nekom pravo da se igra Boga?
« Poslednja izmena: 02. Dec 2006, 08:08:18 od Lenora »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tako je i mojoj tetki, pre 5,6 godina, rekla jedna kvazi - astrolog da ce joj se sin razboleti od neke neizlecive bolesti krajem te godine, zena je ceo taj period provela u strepnji i strahu, mozete misliti  Smile i naravno, nista nije bilo. A za drugog sina je rekla da je psihicki labilan i da ce kroz dve godine zavsiti u nekoj ``beloj instituciji``.

Da ne skrecemo vise sa teme, posto bi ova diskusija mogla potrajati, mogla bi se otvoriti poseban topic vezan za ovo.

Lenora, ako  nadjes vremena molim te mi pogledaj za brak, i bracnog partnera, kakvi su izgledi sto se toga tice, karakter, jer me zbunjuje cela ta moja situacija sa Ne u 7. Karta mi je u indeksu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lenora da li mozes da pogledas moju natalnu kartu???sedma kuca mi je u vodoliji,a vladari su joj saturn i uran u 4.kuci!da li to znaci da cu imati dva braka??inace uran pravi kvadrat sa marsom i venerom iz 8.kuce! :cry:lose?? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Leonora hvala ti puno! Moram reci da sam znala sve sto si rekla jer maltene sve i jeste tako, i kakvog partnera trazim, i borba koja se odvija u meni kad ga nadjem, i stalna potraga za boljim... Smile

Neka bude hvala i tebi na odgovoru, pa videcemo sta ce vreme da  mi donese...
Hvala vam!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
lenora,zamolila bih te kada budes imala vremena da pogledas da li predstoji brak i koje god. moja natalna je postavljena u indejsu,unapred hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pozdrav!Evo ja sam stavila svoju kartu na index natalnih karata..7.strana, pa ako mi netko može reći malo više o braku, ljubavi..što više informacija molim!Unaprijed zahvalna Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Pozdrav!Evo ja sam stavila svoju kartu na index natalnih karata..7.strana, pa ako mi netko može reći malo više o braku, ljubavi..što više informacija molim!Unaprijed zahvalna Smile

Tebi ce biti vazna u zivotu materijalna sigurnost sa suprugom.Poshto je vladar Venera na 23 st Shkorpije,tu je Venera u padu a 23 st je stepen Vodolije,u braku cesh zeljeti dozu slobode.
Moguce je da ce ti muz biti sportista,kao i to da ce biti rodjen pod sretnom zvijezdom.
Imash asteroid Juno u Jarcu,a to znachi
Jarac: vama treba praktičan partner koji je dobro organiziran i može vam pomoći u poslovnom smislu. Partner jarac nepokazuje puno emocija, ali ispod hladne vanjštine krije se vatreno srce, treba smao znati put do jarčeva srca a kada ga nađete budite sigurni da ćete tamo i ostati dugo vremena.

2.kuća: ovo je kuća novca, posesivnosti i samovrednovanja. Brak pojačava vaše vrednovanje samog sebe tj. donosi osjećaj da više vrijedite. Ako osoba s ovom pozicijom uđe u brak smao kako bi zadobila samopoštovanje i osjećaj vrijednosti, često na tom putu izabere krivog partnera i u tom slučaju ostaje u braku kolčiko god brak bio loš jer gleda na razvod kao na katastrofu. Mogli bi se oženiti zbog novca il ismatrati partnera svojim vlasništvom.
Ponovo,se potvrdjuje da ce ti u braku biti vazna novac,pored sto je vrh kuce braka u Biku,koji simbolizuje kucu novca i juno,asteroid u drgoj kuci,daje slichnu simboliku.Ovo su samo predispozicije.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 76
Zastava Geraldton
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Leonora dali bi mogla da potrosis malo vremena za analizu mog drugog braka jer mi je vazno da znam zbog upliva Neptuna iz VII kuce... Ne bih bla srecna ako i ovaj brak nosi patnje i emocionalno maltretiranje zbog moje Venere u XII u Ribama.Smile

« Poslednja izmena: 20. Okt 2008, 04:23:03 od Makišon »
IP sačuvana
social share
volim da se druzim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja nisam kapetan ladje ja sam kapetan Ledjo

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 106
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Sedma kuca u vodoliji i u njoj je mesec koji dolazi iz 12 u kojoj imam Saturna.Vladar 7 u 4 i gradi kvadrat sa Saturnom i u slaboj opoziciji sa Jupiterom.Lose,zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Samsung D500
@djolevojvoda

Pa obično kuća u kojoj nam se nalazi vodenjak ...tu provodimo reforme, uključujemo se u timski rad, neobično se ponašamo ali i zahtjevamo slobodu.

Uhhh...aj pokušaj na to gledati tako da vidiš što je dobro. Cjelokupna slika se mijenja Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 17:46:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.