Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Okt 2025, 07:11:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 106616 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Citat
GDE IZLAZE? Na alternativna mesta. I ja izlazim na takva mesta
Jedino si ovde malo pogresio jer eto, gecko voli da "splavari".........nema sta prava alternativa, "vodeno-silikonska" alternativa
Gecko1 je momak koji je (verovatno) iz centra grada. Mislim da je pristupio ldp-u prvenstveno iz razloga  mikronacionalizma. Mrzi ljude sa strane koji mu "prljaju" grad, smetaju mu naglasci ljudi iz Bosne, CG, I iz unutrasnjosti...

To sto voli da "splavari" to je njegov problem, i verujem da je u debeloj manjini u stranci kada je odabir muzike i mesta za izlaske....

U pravu si da sam u manjini u stranci, ali se ne opterecujem time, jednostavno ne podnosim rock i metal, a takodje i grand seljaniju...

Citat
Gecko1 je momak koji je (verovatno) iz centra grada. Mislim da je pristupio ldp-u prvenstveno iz razloga  mikronacionalizma. Mrzi ljude sa strane koji mu "prljaju" grad, smetaju mu naglasci ljudi iz Bosne, CG, I iz unutrasnjosti...
To je i on ponovio jedno 10 puta...........a to kakvu muziku slusa ni to me ne interesuje, samo me nervira kad neko ko splavari govori nama o njegovoj epskoj urbanosti. Ja sam vec negde rekao: On mrzi dosljake i zato sto dosta njih dolazi na te iste splavove, seljaci sa 5 kajli (ne generalizujem) i 7 riba pa mu je mozda krivo sto nema vise para od njih..........

Edit ja zaboravio: super profil  Smile

Ne mrzim dosnjake, ali da mi smetaju smetaju mi!!!Ne dolaze tamo ljudi sa 5 kajli,budi siguran...Ali da dolazi seljanija, slazem se...Ali ja ne spadam u tu seljaniju...Imas svakakvih na svakakvim mestima...I nije mi krivo za pare,otkud znas mozda imam i vise od njih...

I neko je rekao da tuzim,a ne odgovaram...Jednostavno netacno...Nisam ja nikog tuzio...Nadje covek da pise citat iz Cedine knjige i odatle mi trazi odgovor...Pa kad si vec postavio pitanje iz knjige u njoj imas i odgovor...Primer: Kolko je puta Siptar bio  u Silerovoj, a u knjizi lepo pise da je bio dva puta...I ima i objasnjenja, al ne, bolje je provocirati i siritu pricu Press-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Hajka na Chedu je evidentna prpa vlasti od jace opozicije.
Socijalisti se jos nisu oporavili i vladaju podosta preko metiljavog.
Radikali nikada nisu ni bili opozicija, evidentno da se zadovoljavaju i te kako sa zamajavanjem, lopovi i ako mi dodjemo hvatacemo, ubicemo, zatvaracemo.
Trideset posto lokalne vlasti im je vise nego dosta da opstruisu sve sto pokusava da se razvije u Srbiji.
Ostaju ovi mladi, neopterecni samoupravljanjem, lopovlukom sa dobrim pristupom: hocemo da menjamo.
Cheda je irelevantan, ali sto nema drugog?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Hajka na Chedu je evidentna prpa vlasti od jace opozicije.
Socijalisti se jos nisu oporavili i vladaju podosta preko metiljavog.
Radikali nikada nisu ni bili opozicija, evidentno da se zadovoljavaju i te kako sa zamajavanjem, lopovi i ako mi dodjemo hvatacemo, ubicemo, zatvaracemo.
Trideset posto lokalne vlasti im je vise nego dosta da opstruisu sve sto pokusava da se razvije u Srbiji.
Ostaju ovi mladi, neopterecni samoupravljanjem, lopovlukom sa dobrim pristupom: hocemo da menjamo.
Cheda je irelevantan, ali sto nema drugog?
ceda je apsolutno nebitan i nizasta se ne pita....da se on pita...ne bi bilo dosta bandera za neistomisljenike

ne verujem da ce kod nas ikad fasisti(ldp) biti na vlasti....verovatno ce lopovi,nesposobni,neobavesteni biti na vlasti,ali bolje i oni nego zlikovci i genocidni mislioci kao ceda.........kod neobavestenih se bar ne bojim za svoj zivot...
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple Iphone 5
Ja imam jedno pitanje za LDP.

Dali biste u slucaju ili ''eventualnom'' dolasku na vlast,
prihvatili jednostrano proglasenje nezavisnosti Kosova i Metohije,
od strane Kosovskih Albanaca,ukoliko bi doslo do njega?

Smile
Naravno. To je Ceda govorio jos u predizbornoj kampanji. I ti svasta pitas....
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
Pa koliko si ti ovim postom dokazao da si nepismen, nemas pojma...Alo decace ja sam umesto DOSLJACI rekao  DOSNJACI i to je pravopisna greska, u jednom je slovu razlika, a nije to pravilna upotreva glagola
Rece gecko 6. Jula u 21:57      I naravno da nije nepravilna upotreba glagola kad je to imenica......
Citat
Ne mrzim dosnjake, ali da mi smetaju smetaju mi!!!
Rece gecko juce 21:03    Tek sam se sad setio njegovog posta pa me nije mrzelo da potrazim
Zao mi je gecko ali je ocigledno jasno da nije pravopisna greska. Uopste mi ne bi smetalo da si rekao"Stvarno se tako kaze au nisam znao jebiga" ali da nam pricas kako su tvoji LDP-ovci ultra pismeni ljudi a ovi dosljaci sve govna neobrazovana stvarno nije u redu. I ti si u medjuvremenu smanjio svoj ton, tako da nemoj da se ljutis nije zlonamerno. Rekao si meni zasto ti smetaju, ali slozices se da to nije zato sto su nepismeni...........
Citat
jednostavno ne podnosim rock i metal, a takodje i grand seljaniju...
Bas me interesuje sta peva Tina ili Viki kad odu na sljaku u Ambis? Da ne pevaju mozda Mokranjceve rukoveti?
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 02:13:12 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
I neko je rekao da tuzim,a ne odgovaram...Jednostavno netacno...Nisam ja nikog tuzio...Nadje covek da pise citat iz Cedine knjige i odatle mi trazi odgovor...Pa kad si vec postavio pitanje iz knjige u njoj imas i odgovor...Primer: Kolko je puta Siptar bio  u Silerovoj, a u knjizi lepo pise da je bio dva puta...I ima i objasnjenja, al ne, bolje je provocirati i siritu pricu Press-a

ok, ti kazes dva puta...mnogi drugi,medju njima i ja ne verujemo da je bio dva puta...siguran sam da ce specijalni tuzilac ustanoviti pravu brojku....

ali opet,nemas niti jedan razlog zaso nebi,barem  pokusaso da odgovoris na neka od ovih pitanja....

1. Zašto Ceda, koji je naredio hapšenje ljudi po Beloj knjizi, nije uhapsio Caneta, dobrog prijatelja Bebe Popovica???

2. Zašto nije uradena rekonstrukcija zlocina???

3. Zašto nije dozvoljen pretres zgrade u Šilerovoj, vec je odmah pocelo rušenje ???

4. Ko je naložio Tužiocu (da prekrši zakon) i da pusti zemunce iz CZ-a ???

5. Da li je Ceda, bilo šta, ikada pricao telefonom sa Šiptarom (nebitnan sadržaj)

6. Zašto je Beba u svom stanu organizovao sastanak Legije i Caneta???

7. Koliko puta je Ceda bio u CZ-u u poseti Šiptaru?

8. Koliko puta je Ceda bio u Šilerovoj ???

od osam pitanja ti si "kao " odgovorio na  jedno...i to na osmo pitanje Koliko puta je Ceda bio u Šilerovoj ??? dva puta...

sine,razumem ja da tebi nije lako,uclanio si se u stranku koja postojni 6 merseci,i sada moras da branis njene stavove pred familijom,drugovima,devojkom(ako je imas)....ako te stavove branis kao i ovde(glupa pitanja,pa ti kao akademik neces da se udostojis da das odgovor...)...onda mi je jasno zasto si kod cede,i zasto nemas odovore...ljudi bez argumenata poput tebe su kod njega u stranci...sve sto im ne odgovara oni dignu buku kako je to napad na demokratiju,na slobodu govora,,,ali sine moj veruj mi da tako ne razmislja specijalni tuzilac....

ps.nerece ti nama kakav je bio koncert stonsa...?????????? ceda kad nesto organizuje to mora da je prava stvar ??????
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 02:21:30 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Vanyo, nisam ja rekao da je to upotreba glagola,to je rekao onaj koji mi je rekao da je nepravilno...A kao sto vidis u postu ja sam naveo da to nema veze sa upotrebom glagola...

1. Ceda je naredio, ali nije nadlezan da hapsi...Za to postoji institucija...Nije Ceda bio vlast...
2. To ja stvarno ne znam da ti odgovorim,ali mogu ti reci opet da Ceda nije sistem,i nije diktator da je sve zavisilo od njega...
3.Verovatno radi sakrivanja dokaza, ali daleko od toga da su to dokazi koji bi stetili Cedomiru...Svasta se odigravalo u toj kuci...Iskreno smatram da je glupost reci narodu,kuca je srusena radi gradjevinske dozvole...Onda bi srusili sve kuce u Borci,Ovci,Krnjaci,Ledinama itd itd...
4.Na ovo pitanje nema odgovor niko iz sveta politike, a daleko da ja znam...Ako je verovati Kuriru i Pressu onda je to Ceda  Smile Smile Smile
5. Nije
7.Ceda je bio u CZ-u,ali u poseti Siptaru nijednom...
8.Ceda je bio 2 puta u Silerovoj, prvi put u dvoristu, drugi put ispred kapije kad ga je Spasojevic nasuo optuzbama...

LDP postoji godinu i osam meseci Smiley
Nisam bio na Stonsima, ne slusam Stonse...

A da je tebe pitam jedno pitanje...Da nekog coveka tretiraju 7 godina,kao sto to rade Cedi, da li mislis da od  svih optuzbi koje su prenete na njega,ne bi bio opuzen makar za jednu...Ali makar za jednu...Pa brate da je za nesto od toga sto svi trabunjaju kriv,pa nasli bi se dokazi,s neba bi pali ako nista drugo...

P.S. Zove me drugarica danas i kaze mi da kupim Kurir, odem do trafike, kupim ga, a na naslovnoj strani Cedina zena ugradila silikon u gornjoj usni, da bi vise licila na svog muza...EEEEEEEEEEEEEEEEJ, kakva je to vest za naslovnu stranu....BOLIDI,KRETENI,PACENICI,IDIOTI............
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne znam kako neko normalan moze listati (kamoli kupiti) kurir

7. samo cu ovo da iskomentarisem- Prevario si se, Ceda je priznao da je 2 puta isao u CZ u posetu Shiptaru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
pakodazna
Preteruješ sa tvojom listom pitanja, svaki dan je ponavljaš.
Ako nemaš ništa novo da kažeš, onda nas oslobodi pritiska.
Gecko, neznam zašto se toliko trudiš da im odgovaraš na jedna te ista pitanja, kao da si ti optužen.
Znaju oni dobro odgovore, samo se prave ludi, jer im je tako servirano iz radikalske kuhinje. Pitam se kad će početi da misle svojom glavom i da sagledaju realnost. Znam da im to teško ide, jer oni moraju uvek da imaju dežurnog krivca.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
1. Zašto Ceda, koji je naredio hapšenje ljudi po Beloj knjizi, nije uhapsio Caneta, dobrog prijatelja Bebe Popovica???
2. Zašto nije uradena rekonstrukcija zlocina???
3. Zašto nije dozvoljen pretres zgrade u Šilerovoj, vec je odmah pocelo rušenje ???
4. Ko je naložio Tužiocu (da prekrši zakon) i da pusti zemunce iz CZ-a ???
5. Da li je Ceda, bilo šta, ikada pricao telefonom sa Šiptarom (nebitnan sadržaj)
6. Zašto je Beba u svom stanu organizovao sastanak Legije i Caneta???
7. Koliko puta je Ceda bio u CZ-u u poseti Šiptaru?
8. Koliko puta je Ceda bio u Šilerovoj ???
1.Zato sto su to njegovi prijatelji i sponzori.A takvi se ne hapse.
2.Zato sto rezultat nebi odgovarao mocnicima.
3.Da bi se unistili svi eventualni dokazi,onemogucila dalja istraga
na tom mestu i osvetili vlasniku imanja koji se nalazio u bekstvu.
4.Oni organi koji su imali dovoljno moci i da tako nesto izvedu.
5.Da.
6.To je samo jos jedan sastanak u nizu za koji se zna,a razlog je....
7.Onoliko koliko se zna,plus sigurno jos i nekoliko puta za sta se nezna
8.Vise puta.

Smile
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Okt 2025, 07:11:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.