Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Okt 2025, 21:02:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 106698 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Hajka na Chedu je evidentna prpa vlasti od jace opozicije.
Socijalisti se jos nisu oporavili i vladaju podosta preko metiljavog.
Radikali nikada nisu ni bili opozicija, evidentno da se zadovoljavaju i te kako sa zamajavanjem, lopovi i ako mi dodjemo hvatacemo, ubicemo, zatvaracemo.
Trideset posto lokalne vlasti im je vise nego dosta da opstruisu sve sto pokusava da se razvije u Srbiji.
Ostaju ovi mladi, neopterecni samoupravljanjem, lopovlukom sa dobrim pristupom: hocemo da menjamo.
Cheda je irelevantan, ali sto nema drugog?
ceda je apsolutno nebitan i nizasta se ne pita....da se on pita...ne bi bilo dosta bandera za neistomisljenike

ne verujem da ce kod nas ikad fasisti(ldp) biti na vlasti....verovatno ce lopovi,nesposobni,neobavesteni biti na vlasti,ali bolje i oni nego zlikovci i genocidni mislioci kao ceda.........kod neobavestenih se bar ne bojim za svoj zivot...
mrgec, fasisti ili njihova braca komunisti su vec bili na vlasti 60 godina i sada hoce vlast ponovo.
Ozna je jos Titova, drma preko radikala i samo zlo moze da donese Srbima.
Ne morate puno da se strecate oko Kosova, ostace eto nama. Pitanje jesta cemo sa njima?
Evidentno je da Rusi hoce da polako isteruju amere sa kontinenta. Vodi se energetski rat u kojem ce na kratkorocno da nesto ucare a dugorocno da dosta izgube. Niko nije mutav pa ces za koju godinu videti. Dobro bi bilo da ih oteraju. Mislim da je i evropi podostaa stinutog americkog btratstva.
I oni stavljaju amere u procepu. Ne kazu, dajte nam Kosovo da mi resimo, jer je to u Evropi, vec kazu: menjajte rezoluciju.
Stoti put vam kazem: Cheda je irelevantan. Relevantni su mladi Srbi koji hoce promene i hoce da ostanu u svojoj zemlji.
Sto drugi neko nije okupio tu ciljnu grupu? Najvazniju u Srbiji. Zato sto nece promene.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ozna je jos Titova, drma preko radikala i samo zlo moze da donese Srbima.
....to su vec gluposti.
 Smile
Ne morate puno da se strecate oko Kosova, ostace eto nama. Pitanje jesta cemo sa njima?
Isto sto i sa svakim drugim delom nase zemlje,Republike Srbije.
 Smile

Evidentno je da Rusi hoce da polako isteruju amere sa kontinenta. Vodi se energetski rat u kojem ce na kratkorocno da nesto ucare a dugorocno da dosta izgube.
Sta ce to dugorocno da izgube.....?
Smile

Stoti put vam kazem: Cheda je irelevantan. Relevantni su mladi Srbi koji hoce promene i hoce da ostanu u svojoj zemlji.
Sto drugi neko nije okupio tu ciljnu grupu? Najvazniju u Srbiji. Zato sto nece promene.
Ovo sad ispade,da su svi mladi u ovoj zemlji LDP-ovci.
Sto apsolutno nije tacno.
 Smile
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Tebi mozda jesu gluposti, ali cinjenice su druge.
Na dugorocno ce da izgube jer su rezerve nafte jos za 40 godina a rezerve gasa jos za 80 do 100 godina.
Najvece rezerve u svetu od nafnih shkriljaca ima Canada, a Ameri imaju geotermalnu energiju za 300 godina.
Mi verovatno imamo jos i vise, samo sto mi branimo Kosovo i ne istrazujemo.

Evropa je vec razvila biomasnu energiju, dok Rusi to jos nemaju dovoljno da jedu a kamo li da to prizvode.
Mi to mozemo u Vojvodini da debelo proizvodimo.
nemacka vec ima 20 Djerdapa na vetar a idu ogromne investicije u tom smeru.
To sve ako verujes jednom energeticaru, a ako verujes rekla kazala, onda necemo si vise pisati.

Zaboravio sam da kazem za ciljnu grupu mladih i progresivnih. Naravno da ima kuhinja koje hoce napolju ili hoce za Kahlobag. te ne racunam.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Sad će ''patriote'' da kažu kako će im izdajnici i vetar uzeti.
Njih tehnika i tehnologija neinteresuju, oni opsednuti ideologijom Šešelja i Slobe. Zbog njih bi se vratili i u kameno doba.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Na dugorocno ce da izgube jer su rezerve nafte jos za 40 godina a rezerve gasa jos za 80 do 100 godina.
Najvece rezerve u svetu od nafnih shkriljaca ima Canada, a Ameri imaju geotermalnu energiju za 300 godina.
To nisu jasna predvidjanja,vec vise spadaju u
domen nagadjanja i to u globalnom domenu.
 Smile

Mi verovatno imamo jos i vise, samo sto mi branimo Kosovo i ne istrazujemo.
Nazalost mi to nismo izabrali,vec smo u
takvoj situaciji i tu se sada nemoze nista.
 Smile

Evropa je vec razvila biomasnu energiju, dok Rusi to jos nemaju dovoljno da jedu a kamo li da to prizvode.
E tu gresis.Dobro se zna kolika je zavisnos Evropske unije od Ruskih energenata.
Uostalom,jacina Russije bas u ovom momentu kada se to jasno vidi,rezultat je mudre spoljne politike
Tima Vladimira Putina,koji je shvatio vaznost energetika u 21 Veku i to na veoma dobar nacin zloupotrebljava zarad interesa svoje zemlje.
 Smile

Mi to mozemo u Vojvodini da debelo proizvodimo.
nemacka vec ima 20 Djerdapa na vetar a idu ogromne investicije u tom smeru.
200 Djerdapa nije dovoljno Nemackoj.
Zavisnost zapada i Evropske unije od energetike,
ma kakve i kolike izvore da imaju je velika.

Zaboravio sam da kazem za ciljnu grupu mladih i progresivnih. Naravno da ima kuhinja koje hoce napolju ili hoce za Kahlobag. te ne racunam.
Samo je Demagogija da svi ''normalni'' mladi ljudi podrzavaju LDP.
To je izaslo iz kuhinje LDP-a i na kraju ce sami to pojesti.

Ja sam za Evropsku Uniju i pre bih ziveo u Americi nego u Rusiji ali.....
To ne znaci da je Srbiji mesto u Evropi samo sa Beogradskim Pasalukom (ja sam iz Beograda)
To ne znaci da je Amerika ono za sta se izdaje da jeste.
To ne znaci da je LDP jedina politicka i najbolja opcija za buducnost ove zemlje.

Smile
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Vi hocete na silu da svi mole Ruse, a mi Srbi da im odredjujemo sta ce kome da daju.
Nemojte mi sa imbecilnim tvdnjama ovde. Bolje ucite da budete inzenjeri on line:
http://www.windpower.org/composite-85.htm

Uzmite najprostiju stvar wikipediju i citajte malo, idite na search, na oil reserves, wikipedia i videcete.
Uzmite i ukucajte fuel cells da vidite koji su trendovi da cete voziti na vodi. Treba vam samo platina za to Smile
Informisite se malo oko energetskih problema pa cete videti da nije tako.
Jednostavno je sad u trendu cedjenje para iz nafte i gasa i shodno tome se vodi globalna politika.
A ti mali sto pises da nam je Kosovo nametnuto, zasto ne pises da nam Siptari zabranjuju da vrsimo geotermalna istrazivanja na teritoriji gde nema Siptara.
Sunceva energija ce se sve vise korititi. Photovoltaichna energija, usmeravanje toplote.
Nemojte biti toliko naivni da mislite da je svet poceo od Rusa i da se zavrsava sa Rusima.
Oni su samo jedan bitan pesak u ovoj igri, koji stalno daje sah  a ne moze da matira.
Borba je izmedju velikih milijardera  za korist, a ruskih je sve vise.

@Boss ne moraz zajedljivo pisati, jer smejem ti se veruj mi.
Cilj mog pisanja je da mi moramo tu da vidimo nasu sansu sa Rusima, da dovedemo Lukoil, Gasprom u NIS. Metiljavi je to dobro uradio sto im je obecao, ali ne zavsava se ovde sve.
Samo ako neces da jedes Ruski gas i naftu. tehnologije za preradu drzi zapad, ali necu te zamarati sa sta sve imaju Nemci je rionako ne verujes.
Dacu ti samo jedan primer:
Osamdeset posto polietilenske industrije u SAD, pazi u americi, drzi nemacka firma Werner i Pfleider iz Nemacke.
Shvabe imaju tako razvienu procesnu industriju i narocito consulting, da ja licno svoje ljubimce engleze, iskreno zalim.
Licno mislim da su i ameri ispod njih. Pa nece Rusi to da odbace, hoce samo fer igru.

Vi dalje sanjajte Ruske bombe i Rusko Njet a inace znajte da ne budemo to pametno sikoristili, vec prizivati Zirinovske i konflikte mozemo samo da se napusimo qrcine. A u Srbiji ima podosta idiota koji to veruju.
Hrvati su nam u odnosima sa Rusima daleko odmakli, ne zaboravi.
A energetiku malo dublje pogledaj a ne zajedljivo da bez Rusa ce Shvabe da zive u mraku.
Idi malo po arapskim zemljama da vidis da su neizbezne sve nemachke firme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
The W bio je dva puta u Silerovoj,ali nije ulazio u kucu...U CZ-u je bio ali ne u poseti Siptaru licno...Treba razlikovati posetu i zadatak...

BOSS procentualno LDP ima najvecu omladinsku snagu...Mozda te boli sto je omladina LDP-a svaki dan na ulicama i neposredno razgovara sa gradjanima dok to ostale stranke rade samo u predizbornoj kapmanji...Ali ostale stranke ne znaju da kampanja traje 4 godine...
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 13:15:45 od gecko1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
The W bio je dva puta u Silerovoj,ali nije ulazio u kucu...U CZ-u je bio ali ne u poseti Siptaru licno...Treba razlikovati posetu i zadatak...
A ti to tako........verujes na rec....? Mislim, bio u Silerovoj a nije usao u kucu!?  Smile Sta je radio lajao ispred kapije?! Mozda se samo kupao u bazenu posto je on van kuce?!  Ajde gecko molim te......... Smile

Citat
BOSS procentualno LDP ima najvecu omladinsku snagu...Mozda te boli sto je omladina LDP-a svaki dan na ulicama i neposredno razgovara sa gradjanima dok to ostale stranke rade samo u predizbornoj kapmanji...Ali ostale stranke ne znaju da kampanja traje 4 godine...
Jos ce poceti da rade i "kuc-kuc" fore.....rekoh ja da oni prave religiju
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 13:34:34 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
A sta je to bitno? Ta je vlada radila u surovim uslovima bezvlasca.
Metiljavi je zadrzao sve rukovodioce bivseg rezima, a Djiki je hteo da ih menja.
Metiljavi nije ozbiljno shvatao drzavu, isto kao sto je ni sada ne shvata. Zar ne vidite da glumi kneza Lazara?
Vodi Kosovski boj. Tako i onda: vojska moja, policija tvoja a necu ja da se vojska mese medju policijske krimose.
I tako je obezbedio i zadnji dan Djikija, da ozna prati kretanje premijera i da je logistiku ubicama.
Eno ljudi osudjeni na dugogodisnje kazne. Sta ozna kaze? Sorry, nismo znali.
Sta Aca Tomic kaze? Sorry, Siptar mi je poklonio mobilac u boji.
Vlasti su morale nekako same da dolaze do informacija kad te ozna koja je za to zaduzena obstruira.
Nasa ozna, sve dozna. Bavi se pracenjem Srba iz majcine utrobe. Otvaraju mu dosije, pa ako je mama bila na letovanju americi, dete je cia-in covek (od rodjenja), ako je tata katolik, dete nije vazno sto ce biti pravoslavac, ali je rodjeno sa prstom vatikana.
Hocu da kazem, da su ljudi morali sami da dolaze do informacija kad su vec imali nasu dragu oznu (Odelenje za Zastitu Naroda) protiv njih.
Ozna je bila i jeste odelenje za zastitu podobnih Srba, od nepodobnih Srba, time sto podobne oni odredjuju.

Pa sta raspravljate o tim vezama i posetama. Vlasti su bile same, a vi 'patriote' likujete sto drzava Srbija ima takvu zastitu.
Svi takvi, ste Srbi do mog qrca.Fukare komunisticke. Boli vas dupe sto Srbija ima takvu zastitu. Sta ce joj? Stiticete je vi sa kamama, i Rusima.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 14:09:57 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Da samo ko sa decom spava upišan se budi!Zašto se praviti naivan i tvrditi Da Djindjć,Ceda i da ih ne nabrajam dalje nisu koristili usluge raznoraznih "klanova" samo su zaboravili da se to placa,nažalost Djindjic je to "drugarstvo" platio glavom!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Okt 2025, 21:02:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.