Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Okt 2025, 22:47:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 106710 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
BOSS procentualno LDP ima najvecu omladinsku snagu...Mozda te boli sto je omladina LDP-a svaki dan na ulicama i neposredno razgovara sa gradjanima dok to ostale stranke rade samo u predizbornoj kapmanji...Ali ostale stranke ne znaju da kampanja traje 4 godine...
Jos mi samo objasni da u ovoj zemlji ima omladine dovoljno da se udje u parlament tj 5.01%
i ja cu se pomiriti sa cinjenicom da sam mlad i na pogresnom putu zato sto ne prihvatam
Cedomira Jovanovica kao svog predvodnika.....
 Smile

Broj mladih i njihova snaga u ovoj zemlji je veca nego sto mislis.
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
Pa sta raspravljate o tim vezama i posetama. Vlasti su bile same, a vi 'patriote' likujete sto drzava Srbija ima takvu zastitu.
Svi takvi, ste Srbi do mog qrca.Fukare komunisticke. Boli vas dupe sto Srbija ima takvu zastitu. Sta ce joj? Stiticete je vi sa kamama, i Rusima.
Ti opet puko, a? Kakve kame, kakve komunjare ti pominjes covece? I opet se svadjas sa monitorom........veze i posete su bitne jer ih Ceda prvo negira pa eskivira a na kraju ce morati da ih konstatuje. Ti ljudi sa kojima je saradjivao su najveci sljam onaj kriminalni koji je umesan u sva sranja u vremenu post oktobarskih promena. Ako ti hoces da imas takvog predstavnoka tvoj izbor, a ja ne zelim i to ne znaci da sam komunjara sa kamom u ruci (i ne znam stvarno odakle ti te kame na glavi i da li si uopste na ovo mislio jer tebe i tvoje transformacije je tesko pohvatati.....)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Nexus 5
@shkorpion

Znaci Sloba, Seselj, Aca Tomic su komunisti? I svi koji su bili ili su jos uvek uz njih su ordinarne budale?

Ne valja vam ni Kostunica koga ste zajedno doveli na vlast. Ne valja vam u sustini niko ko nije za vas?

Znaci vas 200 i nesto hiljada ste pravi Srbi koji se zalazu za extra evropsku Srbiju?

Svi ostali su fukare, budale, seljaci i domacice?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Nisi u pravu rinaka. Drznuo se u oznin osinjak i to ti je.
Tu je kraj cele price.
Pa tri meseca se vodila rasprava oko vlade iskljucivo zbog toga.
I konflikt nije zavrsen. reci cu ti zbog cega. Sutanovac ce da reformise KOS, a ozni se to nece svideti. Mislim da su vec izgubili rat.
Ako Ponos, reformise KOS tako da bude u sluzbi odbrane drzave, a ne u sluzbi odbrane vlasti bice gotovo.
Ponavljam u sluzbi odbrane drzave, jer ce Sutanovac da navija za DS.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma nemoj da obracaš pažnju na grdnogi,ako nisi primetio celi mu se Burek smeje!
U nedostatku argumenata,poseže se za detnjastim komentarima tipa lupaj koga hebe i ovako i onako niko as nezna!

Dakle ptanje za Ldp jeli to obicaj kod izdajica svoga naroda ,lupati do besvesti,bez obzira na sve! Smile Smile Smile
Citat
Nisi u pravu rinaka. Drznuo se u oznin osinjak i to ti je.
Tu je kraj cele price.
E ovo vec zaslužuje prevod!

Citat
Da samo ko sa decom spava upišan se budi!Zašto se praviti naivan i tvrditi Da Djindjć,Ceda i da ih ne nabrajam dalje nisu koristili usluge raznoraznih "klanova" samo su zaboravili da se to placa,nažalost Djindjic je to "drugarstvo" platio glavom!
Ako kažeš da ovo nije tacno,onda te više nesmatram za ozbiljnog sagovornika!
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 14:35:56 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
I konflikt nije zavrsen. reci cu ti zbog cega. Sutanovac ce da reformise KOS, a ozni se to nece svideti. Mislim da su vec izgubili rat.
Ja ovo ne razumem.
Jer mislis na Vojnu Bezbednosnu Agenciju i Bezbednosno Informativnu Agenciju ?
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Vanyo sada mi ne mozes reci da to nisi video u Kuriru, jer informacija da je Cedomir bio u Silerovoj krenula je iz Kurira i takvih medija...

I znam da je Cedomir bio dva puta u Silerovoj...Jednom grdno isprozivan od Siptara...Ali to da se kupao u bazenu,spavao sa ribama,jeo govna, i ko zna sta jos radio,samo ti preporucujem da i dalje pratis te medije, i daleko ces dogurati sa tvojim intelektom...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Bio,bio i to na konju sa rolexom na ruci! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vi hocete na silu da svi mole Ruse, a mi Srbi da im odredjujemo sta ce kome da daju.
Nemojte mi sa imbecilnim tvdnjama ovde. Bolje ucite da budete inzenjeri on line:
http://www.windpower.org/composite-85.htm
Uzmite najprostiju stvar wikipediju i citajte malo, idite na search, na oil reserves, wikipedia i videcete.
Uzmite i ukucajte fuel cells da vidite koji su trendovi da cete voziti na vodi. Treba vam samo platina za to Smile
Informisite se malo oko energetskih problema pa cete videti da nije tako.
Jednostavno je sad u trendu cedjenje para iz nafte i gasa i shodno tome se vodi globalna politika.
A ti mali sto pises da nam je Kosovo nametnuto, zasto ne pises da nam Siptari zabranjuju da vrsimo geotermalna istrazivanja na teritoriji gde nema Siptara.
Sunceva energija ce se sve vise korititi. Photovoltaichna energija, usmeravanje toplote.
Nemojte biti toliko naivni da mislite da je svet poceo od Rusa i da se zavrsava sa Rusima.
Oni su samo jedan bitan pesak u ovoj igri, koji stalno daje sah a ne moze da matira.
Borba je izmedju velikih milijardera za korist, a ruskih je sve vise.
@Boss ne moraz zajedljivo pisati, jer smejem ti se veruj mi.
Cilj mog pisanja je da mi moramo tu da vidimo nasu sansu sa Rusima, da dovedemo Lukoil, Gasprom u NIS. Metiljavi je to dobro uradio sto im je obecao, ali ne zavsava se ovde sve.
Samo ako neces da jedes Ruski gas i naftu. tehnologije za preradu drzi zapad, ali necu te zamarati sa sta sve imaju Nemci je rionako ne verujes.
Dacu ti samo jedan primer:
Osamdeset posto polietilenske industrije u SAD, pazi u americi, drzi nemacka firma Werner i Pfleider iz Nemacke.
Shvabe imaju tako razvienu procesnu industriju i narocito consulting, da ja licno svoje ljubimce engleze, iskreno zalim.
Licno mislim da su i ameri ispod njih. Pa nece Rusi to da odbace, hoce samo fer igru.
Vi dalje sanjajte Ruske bombe i Rusko Njet a inace znajte da ne budemo to pametno sikoristili, vec prizivati Zirinovske i konflikte mozemo samo da se napusimo qrcine. A u Srbiji ima podosta idiota koji to veruju.
Hrvati su nam u odnosima sa Rusima daleko odmakli, ne zaboravi.
A energetiku malo dublje pogledaj a ne zajedljivo da bez Rusa ce Shvabe da zive u mraku.
Idi malo po arapskim zemljama da vidis da su neizbezne sve nemachke firme.
Ok, slazem se sa tobom za ulogu Rusa u svim igrama gde mi nastupamo...
Ali mi ovde pricamo o vasem guruu (njegova izjava - "Ruke su mi krvave, a savest cista"???!!!) i sistemu vrednosti koji propagira njegova stranka... pa bi bilo lepo da  mi odgovoris na ova pitanja....

1. Da li stvarno verujes da niste sablon (po razmisljanju, po nacinu govora, po tripovanju da ste elitizam u Srbiji)?

2. Kako mislite da se pomirimo sa svima u okruzenju, kada nas svi patoloski mrze I IMAJU KOMPLEKSE OD NAS? Dokazi - HRT1, HRT2,...

3. Kazete za sebe da ste najtolerantniji u Srbiji i da treba svi na vas da se ugledaju. Ok. Zasto onda diskriminisete sve koji ne misle kao vi (i stavljate ih u rang sa radikalima i mediokritetima)?              

4. DA LI ZELIS DA ZIVIS U STABILNOJ DRZAVI? Da ili ne?

5. Da li mislis da od nas zavisi samo (mislim na celu Srbiju, a ne na vas slogan) i da je  problem u samo  nama ?

6. Zasto zalite samo tudje zrtve?

7. Kako mislis da nas neko postuje, kada sami sebe ne postujemo?

The W bio je dva puta u Silerovoj,ali nije ulazio u kucu...U CZ-u je bio ali ne u poseti Siptaru licno...Treba razlikovati posetu i zadatak...
BOSS procentualno LDP ima najvecu omladinsku snagu...Mozda te boli sto je omladina LDP-a svaki dan na ulicama i neposredno razgovara sa gradjanima dok to ostale stranke rade samo u predizbornoj kapmanji...Ali ostale stranke ne znaju da kampanja traje 4 godine...
Koliko vas? Mozda 60-70. Ostale je blam da se ukljucuju u takve akcije. Znam ih dosta takvih. Na sledecim izborima ce ih mrzeti da izadju iz kuce, zivi bili pa videli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Vanyo sada mi ne mozes reci da to nisi video u Kuriru, jer informacija da je Cedomir bio u Silerovoj krenula je iz Kurira i takvih medija...
Pa nisu te informacije krenule iz Kurira.
Podseti se malo,sta je bilo posle ubistva Premijera.
Jedno po jedno....malo po malo.....pa Cedino priznanje.....

I znam da je Cedomir bio dva puta u Silerovoj...Jednom grdno isprozivan od Siptara...Ali to da se kupao u bazenu,spavao sa ribama,jeo govna, i ko zna sta jos radio,samo ti preporucujem da i dalje pratis te medije, i daleko ces dogurati sa tvojim intelektom...
''Moj sukob sa prosloscu'' je to lepo objasnio......
 Smile

Jos samo treba neko da poveruje kako se interesi zemlje brane na
grbaci hrabroga cede u bazenu u Silerovoj,pregovorima u CZ-u....itd.
.....i sve to samo zato,sto eto niko drugi nije hteo da se uhvati u kostac sa organizovanim kriminalom,
pa je Ceda od brige za svoj narod resio da sebe stavi u milost i nemilost ''trenutnog i nasledjenog,stanja stvari''.

.....Aha,ko pa ne.....jok ja....To kod mene ne prolazi.....
 Smile

I ja sam bio za 5 Oktobar i sve ono u sta se kune Ceda ko u Krst,
pa ipak znam gde je granica.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 14:48:03 od ^BO$$^ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Okt 2025, 22:47:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.