Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Okt 2025, 22:04:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 106702 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo ga pravi glasac ldp.......(neko je dao ovaj profil nesecam se ko ali je za Smile Smile Smile)

KO GLASA ZA LDP? Masa urbanih likova  koji su bili u fazonu boljenja qrca za sve, a pogotovo za drzavu i njene interese. Veciti studenti, kvazi-intelektualci... ODAKLE SU?  Oni nikada nece reci da su Srbi vec Beogradjani. I svi, jbt, do jednog iako su bili 2,5 puta u Evropi, su odjednom  kosmopolite, pacifisti, itd. Ako su kojim slucajem npr. iz Paracinskog geta (kao nas poznati hip-hoper) ili iz nekog drugog grada iz Srbije, ne brinite bice veci Beogradjani od mene (iako sam  trece koleno)...       KAKO PRICAJU? Pa, brate, kroz nos! Njanjanjanaj, otezu dok pricaju kao da su zgutali nesto a nisu... bacaju hejtove i englicizme. GDE IZLAZE? Na alternativna mesta. I ja izlazim na takva mesta.  MEDIJI? Naravno b92. ZAJEDNICKE KARAKTERISTIKE? Iskljucivost, bezlicnost, licemerje, diskriminacija svih nas koji ne mislimo kao oni (tako sto nas stavljaju u isti kosh sa radikalima i ostalim budalama).  IKONE? Tetka Suzana alijas Luna Lu, Biljana Srbljanovic,... RELIGIJA? Ateisti svi do jednog.. FORUM? Forum b92. BLOG? Blog b92. U STA VERUJU? U pomirenje sa zemljama i narodima u regionu...     
Batice, da se pohvalim da sam ja autor ove generalizacije glasaca ldp
« Poslednja izmena: 14. Jul 2007, 16:17:55 od the w »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
GDE IZLAZE? Na alternativna mesta. I ja izlazim na takva mesta
Jedino si ovde malo pogresio jer eto, gecko voli da "splavari".........nema sta prava alternativa, "vodeno-silikonska" alternativa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
GDE IZLAZE? Na alternativna mesta. I ja izlazim na takva mesta
Jedino si ovde malo pogresio jer eto, gecko voli da "splavari".........nema sta prava alternativa, "vodeno-silikonska" alternativa
Gecko1 je momak koji je (verovatno) iz centra grada. Mislim da je pristupio ldp-u prvenstveno iz razloga  mikronacionalizma. Mrzi ljude sa strane koji mu "prljaju" grad, smetaju mu naglasci ljudi iz Bosne, CG, I iz unutrasnjosti...

To sto voli da "splavari" to je njegov problem, i verujem da je u debeloj manjini u stranci kada je odabir muzike i mesta za izlaske....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
Gecko1 je momak koji je (verovatno) iz centra grada. Mislim da je pristupio ldp-u prvenstveno iz razloga  mikronacionalizma. Mrzi ljude sa strane koji mu "prljaju" grad, smetaju mu naglasci ljudi iz Bosne, CG, I iz unutrasnjosti...
To je i on ponovio jedno 10 puta...........a to kakvu muziku slusa ni to me ne interesuje, samo me nervira kad neko ko splavari govori nama o njegovoj epskoj urbanosti. Ja sam vec negde rekao: On mrzi dosljake i zato sto dosta njih dolazi na te iste splavove, seljaci sa 5 kajli (ne generalizujem) i 7 riba pa mu je mozda krivo sto nema vise para od njih..........

Edit ja zaboravio: super profil  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jul 2007, 19:11:33 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
evo ga pravi glasac ldp.......(neko je dao ovaj profil nesecam se ko ali je za Smile Smile Smile)

KO GLASA ZA LDP? Masa urbanih likova  koji su bili u fazonu boljenja qrca za sve, a pogotovo za drzavu i njene interese. Veciti studenti, kvazi-intelektualci... ODAKLE SU?  Oni nikada nece reci da su Srbi vec Beogradjani. I svi, jbt, do jednog iako su bili 2,5 puta u Evropi, su odjednom  kosmopolite, pacifisti, itd. Ako su kojim slucajem npr. iz Paracinskog geta (kao nas poznati hip-hoper) ili iz nekog drugog grada iz Srbije, ne brinite bice veci Beogradjani od mene (iako sam  trece koleno)...       KAKO PRICAJU? Pa, brate, kroz nos! Njanjanjanaj, otezu dok pricaju kao da su zgutali nesto a nisu... bacaju hejtove i englicizme. GDE IZLAZE? Na alternativna mesta. I ja izlazim na takva mesta.  MEDIJI? Naravno b92. ZAJEDNICKE KARAKTERISTIKE? Iskljucivost, bezlicnost, licemerje, diskriminacija svih nas koji ne mislimo kao oni (tako sto nas stavljaju u isti kosh sa radikalima i ostalim budalama).  IKONE? Tetka Suzana alijas Luna Lu, Biljana Srbljanovic,... RELIGIJA? Ateisti svi do jednog.. FORUM? Forum b92. BLOG? Blog b92. U STA VERUJU? U pomirenje sa zemljama i narodima u regionu...     
Batice, da se pohvalim da sam ja autor ove generalizacije glasaca ldp

i jos jednom  Smile Smile Smile Smile Smile

ps.da li se secate kada nam je ceda "doveo" stonse.........kako je samo bio  dobar koncert...na sva usta covek pricao o stonsima,i naravno nista....verovatno mislio covek da sa stonsima moze da se dogovara kao sa svojim drugarima legijom,bebom,siptarom,kumom,bracanovicem,gumarom.....

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

rolling-stones.jpg
(50.86 KB, 550x329)
« Poslednja izmena: 14. Jul 2007, 18:07:06 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nisam nikada ni voleo sve ono sto je nekada radio Cedomir Jovanovic,
ali tada nisam mogao ni da sanjam da ce covek uci u tako extremne politicke stavove kakve ima danas.
Smile
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
.da li se secate kada nam je ceda "doveo" stonse.........kako je samo bio dobar koncert...na sva usta covek pricao o stonsima,i naravno nista....verovatno mislio covek da sa stonsima moze da se dogovara kao sa svojim drugarima legijom,bebom,siptarom,kumom,bracanovicem,gumarom.....
Da li je ovaj lik, koji sedi sa Cedine desne strane, neki funkcioner iz ldp-a?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ovaj sa leve strane je iz LDP-a.
 Smile
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
.da li se secate kada nam je ceda "doveo" stonse.........kako je samo bio dobar koncert...na sva usta covek pricao o stonsima,i naravno nista....verovatno mislio covek da sa stonsima moze da se dogovara kao sa svojim drugarima legijom,bebom,siptarom,kumom,bracanovicem,gumarom.....

nisam siguran,mozda je onaj andric...mada nije ni bitno hteo sam samo na danasnji koncert stonsa,pocetim na 2003 i vreme kada nam je ceda "doveo" stonse.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 121
Zastava Srbija-Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dajte ljudi, pun mi je kurac Čede,a iz diskusije verujem i svima vama.
Ne zaslužuje on ovoliko trošenje vremena i stranica.On je govno.
Neko pametan ovde je rekao da je čeda irelevantan.
Ne može on da nosi, na silu, omladinu u  smeru pozitivnom u Srbiji, pošto iz tih i takvih smerova nema iskustva niti može nešto dobro doneti Srbiji. Možda neki "Brut".
Mladi ljudi trebaju Srbiji, pa hajdemo malo u tom pravcu.
Ne trošimo vreme oko kretena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Okt 2025, 22:04:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.