Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Okt 2025, 23:25:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 106586 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jesi li procitao pre dva dana....`Saopštenje za medije, LDP Dvanaest godina od genocida u Srebrenici
PA u vezi sa tim PItanje.....da li postoji neko saopštenje za medije, LDP-a, povodom godišnjice masakra u Bratuncu...ili može povodom četvorogodišnjice pogroma Srba na KiM, ili može i povodom dvanestogodišnjice hrvatskog zločina u Oluji???????????...
Naravno da nece!!! Nije coooooooooool spomenuti da su mirni i intelektualno napredniji narodi izvrsili genocid nad Srbima u Bosni, Hrvatskoj i na Kosovu.... To ne dozvoljavaju NVO liderkre i Vesna Pesic. Ceda bi mozda i izdao saopstenje ali ne moze zbog "licence"....
« Poslednja izmena: 14. Jul 2007, 23:55:01 od the w »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
REKAO sam da na glupa pitanja necu da odgovaram!!! Znaci na glupa pitanja,glupa,znas glupa...

A tebi posto si naveo citat iz Cedine knjige, rekao sam da procitas tamo sve...Jednostavno sto bi ja tebi pisao nesto, sto mozes da procitas kod kuce...Ako si mogao tri recenice da procitas, procitaj je celu!!!

Pa Ti si pravi LDP-ovac...sam tužiš, sam sudiš...  i sve što ti nije po volji, to jednostavno nije istina....  ... ovo je prepoznatljiv stil mladih boljševika iz LDP-a...Dizanje dreke, kako bi se "zatrpala" istina...

Smesan si decko neko  rece i folirant...slazem se....pravi si predstavnik stranke  ldp....kada nemogu da odgovore onda su im pitanja glupa....xaaxxaxaxaxa ...kad nemaju odgovore onda se pozivaju na cedinu knjigu...xaxaxaxaxax...jeli to ta cuvena tolerancija i demokratija koju propagirate....znaci kada su neprijatna pitanja onda ih proglasis glupavim i ne moras da odgovoris na njih...da ,moze ovde na forumu ali kod Specijalnog tuzioca  Smile Smile Smile Smile...

ajde kad ceda izbegava da odgovori na pitanja,ALi ko si bre ti da rangiras pitanja na dobra .losa,glupa....ako znas ODgOvORI ako ne UcUti bre vise ....

a da li su ova pitanja glupa,pa mogli bi i anketu da sprovedemo pa da vidimo sta ljudi misle??????

ja misli da bi imao kao i tvoja stranka oko 2-3% ljudi koji bi potvrdili da su ova pitanja glupa......

dakle.....LDP, pokušava medijskom hajkom da izvrši pritiisak na Tužilaštvo i da u javnosti stvori atmosferu "ugoženosti" nevinog Cede, koji je rucice isprljao, ali savest i onako nema, pa mu je oprošteno...  ...kako bi kasnije, nasilno pokušali da ospore zakljucke suda...

Sve u svemu Ceda e us*ao od straha, baš me zanima što

Ma da...sve puca od argumenata...  ...samo namoj da mi zaplaceš ko Nataša Micic jer onda bi morali da Ti verujemo... 

P.S. vidim da ni tužilac to ne shvata... 

Nego, je li istina da se Ceda sastajao i sa ubijenim Momirom Gavrilovicem, neposredno pred smrt...???

« Poslednja izmena: 14. Jul 2007, 14:30:34 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Nisam se ja pozvao na knjigu nego on...Zato sam i rekao da je procita...

A na ta pitanja,davno sam rekao,koja nemaju nikakav smisao, necu da odgovram...Imam ja argumente, koje vi ne bi razumeli,jer mnogo verujete medijima...Jbg mozda niste vi krivi...Odrastali ste u zemlji cuda,pa vas delimicno razumem...Diktatura vam je popila mozak...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ja imam jedno pitanje za LDP.

Dali biste u slucaju ili ''eventualnom'' dolasku na vlast,
prihvatili jednostrano proglasenje nezavisnosti Kosova i Metohije,
od strane Kosovskih Albanaca,ukoliko bi doslo do njega?

Smile
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
Nisam se ja pozvao na knjigu nego on...Zato sam i rekao da je procita...

A na ta pitanja,davno sam rekao,koja nemaju nikakav smisao, necu da odgovram...Imam ja argumente, koje vi ne bi razumeli,jer mnogo verujete medijima...Jbg mozda niste vi krivi...Odrastali ste u zemlji cuda,pa vas delimicno razumem...Diktatura vam je popila mozak...

evo ga pravi glasac ldp.......(neko je dao ovaj profil nesecam se ko ali je za  Smile Smile Smile)

KO GLASA ZA LDP? Masa urbanih likova  koji su bili u fazonu boljenja qrca za sve, a pogotovo za drzavu i njene interese. Veciti studenti, kvazi-intelektualci... ODAKLE SU?  Oni nikada nece reci da su Srbi vec Beogradjani. I svi, jbt, do jednog iako su bili 2,5 puta u Evropi, su odjednom  kosmopolite, pacifisti, itd. Ako su kojim slucajem npr. iz Paracinskog geta (kao nas poznati hip-hoper) ili iz nekog drugog grada iz Srbije, ne brinite bice veci Beogradjani od mene (iako sam  trece koleno)...       KAKO PRICAJU? Pa, brate, kroz nos! Njanjanjanaj, otezu dok pricaju kao da su zgutali nesto a nisu... bacaju hejtove i englicizme. GDE IZLAZE? Na alternativna mesta. I ja izlazim na takva mesta.  MEDIJI? Naravno b92. ZAJEDNICKE KARAKTERISTIKE? Iskljucivost, bezlicnost, licemerje, diskriminacija svih nas koji ne mislimo kao oni (tako sto nas stavljaju u isti kosh sa radikalima i ostalim budalama).  IKONE? Tetka Suzana alijas Luna Lu, Biljana Srbljanovic,... RELIGIJA? Ateisti svi do jednog.. FORUM? Forum b92. BLOG? Blog b92. U STA VERUJU? U pomirenje sa zemljama i narodima u regionu...     

a pitanja poput ovih su im glupa.....1. Zašto Ceda, koji je naredio hapšenje ljudi po Beloj knjizi, nije uhapsio Caneta, dobrog prijatelja Bebe Popovica???

2. Zašto nije uradena rekonstrukcija zlocina???

3. Zašto nije dozvoljen pretres zgrade u Šilerovoj, vec je odmah pocelo rušenje ???

4. Ko je naložio Tužiocu (da prekrši zakon) i da pusti zemunce iz CZ-a ???

5. Da li je Ceda, bilo šta, ikada pricao telefonom sa Šiptarom (nebitnan sadržaj)

6. Zašto je Beba u svom stanu organizovao sastanak Legije i Caneta???

7. Koliko puta je Ceda bio u CZ-u u poseti Šiptaru?

8. Koliko puta je Ceda bio u Šilerovoj ???

CEDO,SPASI SRBIJU I PRIZNAJ SVE !!!!!!

« Poslednja izmena: 14. Jul 2007, 14:38:20 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Citat
Imam ja argumente, koje vi ne bi razumeli,jer mnogo verujete medijima
Kojim mi to medijima verujemo? Nemoj samo da nam kazes Kurir i Press posto ste optereceni sa tim novinama. Kojim ti medijima verujes? Ili jos bolje, preko kojih medija si saznao da je LDP stranka koja zasluzuje tvoje clanstvo? Jos samo reci da ti se javilo u snu da ce LDP spasti svet i onda ce nam biti jasno da si ti u stvari odabran. Pravi Djedaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
Citat
Imam ja argumente, koje vi ne bi razumeli,jer mnogo verujete medijima
Kojim mi to medijima verujemo? Nemoj samo da nam kazes Kurir i Press posto ste optereceni sa tim novinama. Kojim ti medijima verujes? Ili jos bolje, preko kojih medija si saznao da je LDP stranka koja zasluzuje tvoje clanstvo? Jos samo reci da ti se javilo u snu da ce LDP spasti svet i onda ce nam biti jasno da si ti u stvari odabran. Pravi Djedaj.

sajt ldp i eventualno b92....i naravno ldp biblija...."moj sukob sa prosloscu"-cedomir jovanovic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
Aman skorpi, okani se te opsednutosti samnom, idi potrazi strucnu pomoc ako ti treba, ako ne glavom u zid i uzivaj.

Nije sve sto ja napisem namenjeno tvojim idiotizmima, ima i drugih ovde...

Konkretno je bilo upuceno gecku da je folirant tako da ne znam sta se ti paces gde ti nije mesto....

Idi ti spremaj te eksere i drvene tenkove.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Najjaci su sa tim forama, TV forama. Kao na nas je uticao medijski pritisak. Ako neko toliko brani stranku koja postoji 3 meseca onda je on povodljiv, osoba koja je u 5 reklama videla mesiju, u 60 sekundi stvorile kult licnosti, i posle nama pricaju o nekakvom verovanju medijima. I naravno best-trash-seller koji im je predsednik nalozio da procitaju ako zele da prisustvuju sledecem sastanku. Pazite, bice propitivanja.
« Poslednja izmena: 14. Jul 2007, 14:50:15 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Tetka Suzana alijas Luna Lu

Ко је ова?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Okt 2025, 23:25:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.383 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.