Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 05:26:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 99493 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson z1010
Samo procitaj moj poslednji komentar...Sto me vise pljujes..........

A to da smo mi kao narod los, da se sprovede anketa, potvrdilo bi ti nekih 90% gradjana...Bez preterivanja...Ja ne poznajem osobu koja tako ne misli, a poznajem jako,jako puno ljudi...Od radikala, preko Pss-ovca, do nas LDP-ovca koji isto misle...Znaci to ne gledam politicki, nego narodski...I bolje bi bilo tebi da ucis istoriju jer je ja jako dobro znam...I stojim iza svojih reci...

I da vas pitam ja sve koji ovde pljujete LDP? Sta radite ovde??? Ovde je postavljena tema za LDP!!! Jer vam stvarno najveci cilj da pljujete po drugima??? Primitivci!!!!!!!!!

pazi, ja ne mislim da sam govno, niti mislim da su ostali u ovoj napaćenoj i ničim izazvanoj zemlji govno, aj malo smanji doživljaj, bili ste mi simpatični, sad postižeš kontra efekat
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Kambiondzija jel tebi nije jasno da mi tablete ne pomazu, samo kokain brate...

Ne nazivam neistomisljenike primitivcima nego Radikale...To je velika razlika...

I to sto kazes na srecu malo nas je...Pa znas kako i Djindjic je na prvim izborima imao samo 2%, a dokle je dogurao...A nas ulazak u parlament je proglasen od svih svetskih medija kao najveci uspeh...Partija postoji godinu dana, a vec u parlamentu...To je iskreno velika stvar...

Al najljubaznije Vas molim, da bi objasnite zasto toliko svi pricaju o nama, kada smo toliko nebitni i mali...Bez ikakvog cinizma ovo pitam...Jer to mi nikad nece biti jasno...Pa valjda je konkurencija SRS-u, DS a ne LDP...

Ja imam jedno misljenje o Vama, vi jedno o meni i to je to...Dajte vise da prestanemo da se pljujemo...Ja nisam prvi poceo, ali moram da repliciram...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Ne nazivam neistomisljenike primitivcima nego Radikale...To je velika razlika...

I to sto kazes na srecu malo nas je...Pa znas kako i Djindjic je na prvim izborima imao samo 2%, a dokle je dogurao...A nas ulazak u parlament je proglasen od svih svetskih medija kao najveci uspeh...Partija postoji godinu dana, a vec u parlamentu...To je iskreno velika stvar...

Al najljubaznije Vas molim, da bi objasnite zasto toliko svi pricaju o nama, kada smo toliko nebitni i mali...Bez ikakvog cinizma ovo pitam...Jer to mi nikad nece biti jasno...Pa valjda je konkurencija SRS-u, DS a ne LDP...

Ja imam jedno misljenje o Vama, vi jedno o meni i to je to...Dajte vise da prestanemo da se pljujemo...Ja nisam prvi poceo, ali moram da repliciram...

pričamo zato što ste fenomen, jer ljudi moraju biti natprosječno NEinteligentni da glasaju za vas pa nas čudi otkud toliko glupih ljudi u Srbiji

a svi ti mediji su to prenosili jer vas njihove vlade i finansiraju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson z1010

pričamo zato što ste fenomen, jer ljudi moraju biti natprosječno NEinteligentni da glasaju za vas pa nas čudi otkud toliko glupih ljudi u Srbiji

a svi ti mediji su to prenosili jer vas njihove vlade i finansiraju  Smile

e sad ni ti nisi bolji od njega!
IP sačuvana
social share
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
zašto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5

Uz onoliki budzet koji ste imali u kampanji bas i nije neki uspeh. Ako se uzme u obzir da je najjaci deo vase koalicije ipak LSV Nenada Canka.
Djindjica ne uzimajte vise u usta. Ima ko ce da sledi njegove ideje. Vi ste otpadnici koji sa njim nemaju nista zajednicko.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Покушао сам да ти одговорим. Ваши ставови, а врло сте гласни, провоцирају просечног становника Србије, као што дају легитимитет отцепљењу Косова, јер "у Србији постоје парламентарне странке које су за отцепљење". Такође, здружили сте се са странкама које проверено не желе добро Србији, од којих је једна и монархистичка, а ви републиканци. То може да наведе на мисао да је циљ ваше странке само власт, а не интерес земље. Улазак у скупштину јесте успех, и то велики. Али, као што рекох, у сумњивој коалицији. То што преносе светски медији - хм - светски медији су својевремено пренели и да је финског љубитеља природе угризао дабар за врат... А светским медијима (где вероватно првенствено мислиш на западне медије), односно њиховим владама, итекако одговара да странка која се залаже за цепање Србије седи у српској скупштини.
« Poslednja izmena: 05. Jun 2007, 03:03:44 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson z1010
pa generalizuješ, nema šanse da su svi ljudi koji su glasali za LDP ispod proseka inteligencije, ja znam par koji nisu.  Smile

Naprotiv (uslovno rečeno), ima  tu obrazovanih ljudi koji ma je pun k.... SRS, što ih ne čini boljim, ali uzimajući u obzir SRS, nekako ih razumem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
pa generalizuješ, nema šanse da su svi ljudi koji su glasali za LDP ispod proseka inteligencije, ja znam par koji nisu.  Smile

Naprotiv (uslovno rečeno), ima  tu obrazovanih ljudi koji ma je pun k.... SRS, što ih ne čini boljim, ali uzimajući u obzir SRS, nekako ih razumem.

malo karikiram ništa strašno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson z1010
ma nije, i posle bude 10 strana rasprave oko toga  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 05:26:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.