Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 16:00:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 99520 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Marshalka pa to govore i clanovi LSV-a da su nam oni doprineli oko 50000 glasova...Pa mi smo u Beogradu skoro svuda imali izmedju 10-15%, nisu ljudi iz Beograda glasali za Canka..A ne voli njega toliko Vojvodina koliko se ljudima cini...I jos nesto, znas li koliko ljudi ima koji podezavaju LDP, a nisu hteli da glasaju za nas zbog koalicije sa Cankom Wink Po meni Canak je doprineo tome da udjemo u parlament, i on mi je strasan politicar, ali ima ljudi koji ne misle tako...

У Београду сте добили 6,27%.

Не рачунајући Војводину и Београд, ви нигде у Србији нисте прешли цензус.

Од 29 округа у Србији, прошли сте магичну границу у Београду, Војводини (7 округа) и у Нишу (5,3%)

Ваш резултат је:

Централна Србија   4,47%

Војводина   7,95%

Косово и Метохија   0,30%

Izvini a ta vlada Zivkovica, koja je to vlada? Jer izabrana izborima, ili je nasledjena...Cedomir je bio potpredsednik Zoranove vlade!!!

Не, није.

Био је потпредседник у влади зализаног Нишлије, а не у влади св. Зорана Демократског.
« Poslednja izmena: 05. Jun 2007, 15:08:20 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5
Izvini a ta vlada Zivkovica, koja je to vlada? Jer izabrana izborima, ili je nasledjena...Cedomir je bio potpredsednik Zoranove vlade!!!
Uh bre, sve moram da ti crtam. Vlada Zorana Djindjica izabrana je februara 2001. godine. Trajala je do 12. marta 2003. godine tj do ubistva Zorana Djindjica. U tom sastavu nije bilo Cedomira Jovanovica. Po ustavu Republike Srbije sudbina vlade vezana je iskljucivo za predsednika iste. Ona moze da padne samo u tri slucaja. prvi je da je smeni skupstina koja ju je i izabrala, drugi je da predsednik vlade podnese ostavku i trece i ono sto se nazalost i desilo, da premijer umre ili bude ubijen tj prestane fizicki da postoji. Kada je on ubijen i zvanicno proglasen mrtvim prestala je da postoji vlada. Ona u tom slucaju ima funkciju tehnicke vlade i skupstina mora u najkracem roku da se sastane i izabere novu ili da raspise izbore. Posto tada nismo imali predsednika republike vec V. D koji je predsednik skupstine, a bilo je proglaseno vanredno stanje izbori nisu dolazili u obzir. U Skupstini je zbog smrti predsednika vlade konstatovano da je ona pala. Predsednik skupstine Natasa Micic koja je kao sto sam rekao tada bila i v. d predsednika republike dala je mandat Zoranu Zivkovicu da sastavi novu vladu. On je imenovao sve iste ministre iz vlade Zorana Djindjica sa jednom jedinom promenom, a to je upravo Cedomir Jovanovic! Njemu je izmisljeno mesto potpredsednika vlade. Dakle vlada Zorana Zivkovica je umesto 6 potpredsednika koliko je imala Zoranova vlada imala sada 7!
Sta je poenta price?
Hocu da ti kazem da to nije formalno pravno jedna vlada, vec dve. E ono sto je posebno zanimljivo je da Ceda jedini nije bio u vladi dok je nju vodio Zoran Djindjic! Zasto? Zapitaj se malo. Zapitaj se malo zasto je mesec dana pre ubistva Zoran  izjavio da ce "doci do promena u Birou za informisanje" koji je vodio Beba Popovic. Kada su ga novinari pitali jel to znaci da ce Beba biti smenjen, odgovorio je: "ne mogu svi da izdrze teret tranzicije". Malo proceprkaj po arhivi pa ces videti stvarni odnos Zorana sa tim kako ti kazes "najblizim saradnicima".
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Kambiondzija jel tebi nije jasno da mi tablete ne pomazu, samo kokain brate...

Ne nazivam neistomisljenike primitivcima nego Radikale...To je velika razlika...

I to sto kazes na srecu malo nas je...Pa znas kako i Djindjic je na prvim izborima imao samo 2%, a dokle je dogurao...A nas ulazak u parlament je proglasen od svih svetskih medija kao najveci uspeh...Partija postoji godinu dana, a vec u parlamentu...To je iskreno velika stvar...

Al najljubaznije Vas molim, da bi objasnite zasto toliko svi pricaju o nama, kada smo toliko nebitni i mali...Bez ikakvog cinizma ovo pitam...Jer to mi nikad nece biti jasno...Pa valjda je konkurencija SRS-u, DS a ne LDP...

Ja imam jedno misljenje o Vama, vi jedno o meni i to je to...Dajte vise da prestanemo da se pljujemo...Ja nisam prvi poceo, ali moram da repliciram...
a dokle je dogurao djindjic?

znas li ti derane gde se on sad nalazi?
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Pricam dok je bio ziv, covece...I njega je smrt ucinila besmrtnim!!!

I svidjalo li se to Vama ili ne, Ceda je bio Zoranova desna ruka...A kada je formirana Djindjiceva vlada, Ceda nije imao ni 30 godina...I mozda glasace DS-a boli to, ali svi ljudi Zorana Djindjica su sada uz Cedomira...Jedini koji nije je Boza Djelic...Tako da nemojte pricati nesto sto ne znate...I nemate argumenata za to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
I jos nesto, ako smo prosli u Beogradu, Vojvodini i Nisu cenzus, sto jeste istina, onda smo prosli u vecini Srbije...Jer Vojdvodina, Beograd i Nis imaju imaju oko 4 000 000 glasaca..

Jos jednom,izvinite za post za postom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Pricam dok je bio ziv, covece...I njega je smrt ucinila besmrtnim!!!

I svidjalo li se to Vama ili ne, Ceda je bio Zoranova desna ruka...A kada je formirana Djindjiceva vlada, Ceda nije imao ni 30 godina...I mozda glasace DS-a boli to, ali svi ljudi Zorana Djindjica su sada uz Cedomira...Jedini koji nije je Boza Djelic...Tako da nemojte pricati nesto sto ne znate...I nemate argumenata za to...
Ako je ovo tvoj argument na moj prethodni post, onda se decko definitivno ne razumemo. Najlakse je sad reci "Ceda mu je bio desna ruka". Dokaz? Jel to sto se slikao sa Djikijem? Pa Zoran je voleo mlade i logicno je da pored njega bude potpredsednik stranke. Kad bi sada Zivkovic izbacio gde se sve slikao sa Zoranom mislim da bi mogao da otvori fotosession! Fora je sto se samo Ceda kurchi time pa ispada kao sad je on bio Zoranu bitan faktor. Videlo se to po funkciji koja je Cedi poverena. Ajde bre pa nije Djindjic bio budala pa da Cedi da ne daj boze neko ministarstvo.
LDP-ovci, zao mi je, ali je tako. Istina zna da zaboli.
A ti Gecko, ako vec nemas nesto da kazes, nemoj "argumente" tipa: "pricajte vi sta hocete" Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Pa bre Ceda je imao 28 godina tada, bez obzira koliko je pametan i tad bio, ne mozes nekome dati ministarsku fotelju u tim godinama...I nije se Ceda slikao sa Djindjicem, nego su ga slikali novinari...Proteste 96 zapoceo je CedomiR Jovanovic...Zoran I Cedomir su provodili dan i noc zajedno...Neprekidno su bili u kontaktu...Stalno su se zajedno dogovarali o svemu...Bez obzira sto je Ceda bio znatno mladji...Price koje su nekad kruzile za Zorana, danas su prenete na Cedu...Znaci da ljudi koji vrede kod nas u zemlji,a Zoran je vredeo mnogo, uvek budu osporavani...Ili su mafijasi, ili narkomani, ili pederi, ili strani placenici...Tacnije to se prica za ljude koji su spremni da idu dogadjajima u susret!!!!A na da stoje iza njih i da ih zataskavaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Ja nasao slike gde Cedica,Mihajlovic i Zivkovic djuskaju na Концерт  поводом дана ЈСО  Smile Smile Cak na jednoj slici Zivkovic dize 3 prsta......  Smile Smile Smile Kako ces da mi objasnis sta tvoj predsednik radi na koncertu ubica?Mislim tada nisu bili optuzeni ali svejedno su i tada bili ubice i kriminalci. Bato ako je tako kao sto pricas da ih niste voleli sto ste morali da idete da se zaj.... na njihovim koncertima.Meni je to neverovatno.Cak vas nakacili na njihov "patriotski" sajt  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Ako si nasao sliku ajde postavi je da vidim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Evo ti slike.Znam da se na slikama ne vidi tacno na kom su koncertu ali su slike sa njihovog sajta gde su oni u raznim akcijama,proslavama gde je djindjic.Uostalom imas link na slikama pa pogledaj sam.....  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

koncert_02.JPG
(78.69 KB, 1034x693)
koncert_04.JPG
(82.98 KB, 1034x693)
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 16:00:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.