Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 19:37:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 99454 puta)
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
gotiva

offfff
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Uz onoliki budzet koji ste imali u kampanji bas i nije neki uspeh. Ako se uzme u obzir da je najjaci deo vase koalicije ipak LSV Nenada Canka.
Djindjica ne uzimajte vise u usta. Ima ko ce da sledi njegove ideje. Vi ste otpadnici koji sa njim nemaju nista zajednicko.

Smile Smile Smile Smile Smile

Ono za Zorana sam mu i ja rekao isto pre par strana .Ovo za LSV sam hteo da mu  kazem ali sam zaboravio  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
E sad cu svima da vam odgovrim na pitanja...

Prvo blaCkie87, lupio si najvecu glupost ikad sto se tice ove teme, rekavsi da bi glasao za nas moras biti NEinteligentan...Ako cenis po tome da ljudi koji glasaju za nas, da su oni glupi, nas je samo 5%, a potpuno ili delimicno nepismenih ljudi u Srbiji je izmedju 45% i 55%, po tvojoj prici sta je sa ostalima???Ko su ti? E moj druze, meni se cini da ta brojka znatno vise odgovara procentima SRS-e?

Sillypuppie, ja sam sebi, svojoj porodici i svojim prijateljima dobar...Ne trabaju da me procenjuju ljudi koji me ne poznaju...

ZvezdasBG, ako si pratio izvestaje o troskovima kampanje, onda znas da je LDP jedna od dve stranke koje su usle u parlament, a koje su najmanje potrosile na kampanju...A sto se tice Nenada Canka on nam je doneo oko 50000 glasova...I sto se tice Canka postoje razne spekulacije, da ti ne objasnjavam jer i nije za siru javnost...A sto se tice Djikija, moramo da ga uzimamo u usta,jer taj covek je nas i stvorio, a i cela njegova ekipa je u LDP-u ili podrzava LDP...Spominjacemo ga uvek, jer on ne umire, on ce uvek biti deo nas...

panini, da je nama vlast cilj, ne bi onda  ostali dosledni sebi...Secas se pre kapmanje smo jasno rekli NIKAKO SA KOSTUNICOM, i ljudima koji Srbiju oce da vrate tamo gde je bila skoro 20 godina...Po tom pitanju slazem se da su i radikali ispali dosledni jer su rekli da oni nece podrzati nijednu "demokratksu stranku"...Mi smo hteli u vladu samo sa DS-om i manjinama,to je nerealno i dalje pregovore smo prekinuli...I po tom pitanju, moramo se sloziti smo ostali dosledni sebi i recima koje smo izgovorili u kampanji...A da je DS rekao hocemo sa Kostunicom, veruj mi izgubio bi veliki broj glasaca...Isto tako da je rekao da nece sa Kostunicom mozda bi i pridobio neke nase glasace...Znaci stav DS-a nam nije bio poznat do samog formiranja vlade...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

9867.jpg
(65.66 KB, 512x412)
Pobeda-25.jpg
(59.32 KB, 500x341)
studije 11 v.jpg
(113.05 KB, 550x365)
wallpaper4---1400x1050.jpg
(309.59 KB, 1400x1050)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
E Gecko,jeste da smo na istoj strani,ali ne mozes nikad sa sigurnoscu tvrditi koliko je ko doneo kad je to bila koalicija Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Marshalka pa to govore i clanovi LSV-a da su nam oni doprineli oko 50000 glasova...Pa mi smo u Beogradu skoro svuda imali izmedju 10-15%, nisu ljudi iz Beograda glasali za Canka..A ne voli njega toliko Vojvodina koliko se ljudima cini...I jos nesto, znas li koliko ljudi ima koji podezavaju LDP, a nisu hteli da glasaju za nas zbog koalicije sa Cankom Wink Po meni Canak je doprineo tome da udjemo u parlament, i on mi je strasan politicar, ali ima ljudi koji ne misle tako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Jeste da ce ovo da bude 1 puta da stanem uz LSV ali sta je tu je.Prema izborima 2004 godine

4.    „Zajedno za Vojvodinu”    60 389    9.44 %    6

izvor: /hr.wikipedia

Medjutim to je po proporcionalnom sistemu.Bio je i vecinski sistem tako da je moja procena da LSV ima negde oko 70 000-75 000 glasaca u Vojvodini.Vama je LSV monogo doneo glasove i bez njih nema teorije da udjete u parlament  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5
@Gecko 1
ZvezdasBG, ako si pratio izvestaje o troskovima kampanje, onda znas da je LDP jedna od dve stranke koje su usle u parlament, a koje su najmanje potrosile na kampanju..

Aham. Vas poslanik je najvise kostao. Malo bolje pogledaj cifre, koje ste btw vi poslali.

@Gecko1
A sto se tice Nenada Canka on nam je doneo oko 50000 glasova...I sto se tice Canka postoje razne spekulacije, da ti ne objasnjavam jer i nije za siru javnost...

Nece bas biti. Vasa koalicija je dobila identican broj glasova u opstinama u Vojvodini gde Canak ima tradicionalno uporiste. Uporedi vase rezultate sada i one koje je u Vojvodini sobila Koalicija za toleranciju u kojoj je tada bio Canak. Sve i da hoces ne mozes da objasnis jer odlicno znas da sam u pravu.

@gecko1
A sto se tice Djikija, moramo da ga uzimamo u usta,jer taj covek je nas i stvorio, a i cela njegova ekipa je u LDP-u ili podrzava LDP...Spominjacemo ga uvek, jer on ne umire, on ce uvek biti deo nas...

Djindjic je bio predsednik DS i njegova stranka je danas najjaca demokratska partija u zemlji. Ko je to majke ti od njegove ekipe u LDP-u? Sem Branislava Lecica koji je bio ministar (a sad vise ni on) ostali od njegovih najblizih saradnika u vladi niko nije presao kod vas. Ne mislis valjda na Cedu i Bebu? Ako mislis, mnogo ste se istripovali onda. Pa ako mu je Ceda bio toliko bitan, sto mu nije dao neku vaznu funkciju u vladi? Nije mu bio cak ni savetnik vec da te podsetim samo sef poslanickog kluba DOS-a! Znaci dezurni cirkusant u skupstini. Naravno u vladu je vancaga usla tek posto su Zorana ubili i uhvatio na kvarno preko Zorana Zivkovica.
Uostalom i Ruzica Djindjic je rekla da je nastavljac politike njenog pokojnog muza DS.
« Poslednja izmena: 05. Jun 2007, 14:28:54 od ZvezdasBG »
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Zvezdas pa kako Ceda nije imao funkciju u Zoranovom vladi, pa bio je potpredsednik iste...A ja ti pricam za ljude koji su bili oko Djindjica ceo njegov zivot...Vesna Pesic,Vladan Batic,Natasa Micic,Beba Popovic,Ceda Jovanovic,Srdja Popovic,Nenad Milic, Samardzic i da ne nabrajam te ljude...Koliko ja znam u toj ekipi nisu bili Petrovic,Tadic itd itd...

I jos nesto DS nije Djindjiceva stranka...Nije je on napravio...On je bio jedan od predsednika DS-a...

Sto se tice kampanje,uzimimo primer reklama na televizijama, nas je bilo samo na b92,eventualno ponekad na pinku i na nekim nevaznim televizijama...Primer bilborda, svaki dvadeseti u Beogradu je bio nas...Propagandni materijal, imali smo samo bedzeve i flajere, za razliku do nekih koji su radili i upaljace i hemijske,majice,salove itd itd...Uostalom postoji zapis da smo najmanje potrosili...A to govori i par primera koje sam naveo...

A sto se tice Nenada Canka i Vi i ja mozemo svasta da pricamo...Canak je dobio onoliko poslanika koliko je po njemu i zasluzio, iako mi mislimo da nam je uzeo jednog, ali smo dali mesto vise LSV-u...A da li smo jaci ili ne pokazace izbori kada izadjemo samostalno...I tada cemo videti relanu situaciju...Ja mislim da smo mnogo napredovali...Sta ce biti pokazace vreme!!!A i sto se svi vezujete za Canka,kada LSV i LDP vode istu politiku...Mi smo nasi!!!

A isto tako se i ja pitam da li bi Kostunica prosao cenzus, da nije Velje,Palme i ostalih tih idiota???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5
Zvezdas pa kako Ceda nije imao funkciju u Zoranovom vladi, pa bio je potpredsednik iste..
Nisam mogao dalje da citam od ovoga. Sorry batice ali izgleda da si neinformisan. Cedomir Jovanovic je postao potpredsednik vlade tek kada je Zoran Zivkovic postao premijer. Dok je Zoran Djindjic bio predsednik vlade Ceda je bio sef poslanickog kluba DOS-a. Dakle nije bio u vladi. proveri malo bolje.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Izvini a ta vlada Zivkovica, koja je to vlada? Jer izabrana izborima, ili je nasledjena...Cedomir je bio potpredsednik Zoranove vlade!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 19:37:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.17 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.