Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 21:55:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 99547 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Pa ako bas toliko zelis da znas, posto sam rodjen u Beogradu, i vucem poreklo Beogradjanina dugi niz godina, normalno da mi je najbitniji moj grad...A taj moj grad nekada je imao kulturu, a danas su tu kulturu upropastili kojekakvi koji su dosli ko zna odakle...I hocu da razjasnim da tu ne racunam samo ljude sa Kosova,nego veliki veliki broj ljudi iz raznih okolnih drzava...Cast studetima.....Odvratno mi je kad vidim da ljudi na ulicama jedu, pljuju, tresu nos rukom, bacaju smece gde stignu samo ne u kantu,skrabaju fasade i mnogo drugih stvari, a to ti tvrdim, znaci tvrdim da nijedan pravi Beogradjanin nikad nece uraditi...I normalno da mi je moj grad na prvom mestu i UVEK ce biti!!!
kao da citam mein kampf Smile Smile Smile

mogao bi da malo pripazis sa tim diskriminatorskim i ratno huskackim govorom... Smile Smile Smile

a sto se tice tvog beograda Smile Smile Smile   nije on tvoj,on je svaciji,kakav god da je jadan i bedan
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Hahahahaha...Pa kambiondzija znas li sta si rekao...Ta naselja cistija i sredjenija...Pa ta naselja su Borca,Ovca,Krnjaca,Ledine,Surcin,Jakovo, i da ne nabrajam vise...Tamo su ti ljudi, a tamo gde oni zive u tim krajevima nema brate moj ni kanalizacije jos,a da ne pricam sto su podizali kuce po 500 kvadrata,a nije zavrseno ni 30...O cemu pricas ti???Tamo radikali imaju po 40% glasova, a u centru jedva imaju 10% kao i u Novom Beogradu gde su malo jaci, oko 15%...Ali i to Ledine spada u Novi Beograd kao i Bezanija gde su ti naseljenici pa je zbog toga tako...Nemoj molim te di da me ucis o Beogradu...I ne govorim nikako jezikom mrznje, nego govorim sustinu...A vi mislite sta god Vam padne na pamet...

I moram da Vam kazem sto me vise pljujete, i mene i LDP, osecamo se jacim!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Svaka odluka nosi svoju posledicu!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung E 730
Šta vi hoćete sa tom Vojvodinom? Šta će Vojvodini uopšte autonomija ?
Imaju li Hrvati neke autonomne pokrajine možda ?
Da li ti uopšte znaš šta si sada pitao VOJVODINA jedino što traži u ovom trenutku je Finansijska nezavisnost zbog čega da Vojvodina daje Beogradu pare od poreza i da puni budžet Srbije a da joj Beograd vrati od tih para 7% to je ono što smeti meni kao nekome ko živi u Vojvodini a to je propisano u Ustavu koji kao što svi znamo došenen kako je donešen da nepričam o tome, treba okrenuti samo tu stavku u Ustavu da Vojvodina da Srbiji 7% a ostatkom da raspolaže po svojim potrebama neka to bude i 20% pa bi svima bilo dobro.
NEZAPOSLENOST nam je najveći problem koja nam se neće smanjiti sve dok ljudi iz inostranstva nepočnu da ulažu u Srbiju a to se neće dogoditi sve dok nebudu sigurni da neće ponovo biti rata u Srbiji što nam Kosovo kao i R.Mladić u Srbiji donosi pre ili kasnije ko je lud da uloži pare u Srbiju i da se za koju godinu zarati i da mu te pare propadnu.Da li bi vi to uradili???
Srbija što pre mora u Evropsku uniju da bi mladi u Srbiji mogli da budu nagradjeni zbog toga što žive u Srbiji dosta je kažnjavanja zbog toga što smo rodjeni u Srbiji hoću da budem ponosan na Srbiju ali ne samo ovde nego svuda u svetu gde god da se pojavim.

OD NAS ZAVISI!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Ajde lepo svi LDP-ovci deset strana nazad da vidimo mi vase odgovore na postavljena pitanja. To ko je
kome bacio kantu djubreta na glavu, ili kakav treba da bude budzet Vojvodine ostavimo za druge teme.
Culi smo sve te price 88 puta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da te ispravim na startu, kao sto sam vec rekao, taj drug mi je to rekao za njega, i da zna jos dosta ljudi koji su tako radili...A rekao sam i da skidam kapu ljudima koji su ostali tamo...Veruj mi, najiskrenije ja nisam za to da gubimo teritoriju, ne zbog toga sto ce Kosovo biti nezavisno, nije to samo Kosovo,jer se granica pruza skroz do Kopaonika a onda bi mogli nas da zajebavaju...Ali brate, realnost je realnost, necu da stojim u mestu zbog onoga sto je Sloba ucinio...To je davno zavrsena prica...Siptari sto su rusili crkve i ostala znamenja, ma osudio bi ih na smrtnu kaznu, ali isto tako smo mi pre 100 i vise godina njima upali na teritoriju, i rusli dzamije i sve sto smo stigli...Oni imaju onu njihovu oko za oko,zub za zub...Vratili su nam to jos gorom merom...Isto tako za Vukovar, kolko god ja voleo ili mrzeo te Hrvate, mi smo njima usli na teritoruju i krenulo je sranje...Ne krivim ja nas,daleko od toga, i oni su nas klali...Ali ja bi i jedne i druge osudio...Ali mi Srbi smo jako losa nacija, ne mislim sad na tebe,mene ili nekog drugog nego generalno...Svi smo u fazonu da komsiji srkne krava...I ne mozes mi reci da nije tako...Govna smo kao narod, i zato kako stvari stoje nikad necemo ni uspeti sta god da pozelimo da uradimo...

I opet taj ustav, rekoh vec kako da glasa neko za ustav kad ga nije procitao...A tvrdim ti da ga vecina ljudi nije porcital, i koja je glasala za njega, a i mi koji nismo glasali za njega...A da ne mislis mozda da nas je EU ucenila da donesemo taj ustav,da bi se oslobodili Milosevicevog, pa ga je zato i podrzala...Jer ista ta EU je ucenila DS DSS G17 da naprave vladu da nam ne bi okrenuli zauvek ledja...I to je pouzdana informacija,da smo ucenjeni...Licno sam saznao iz kruga clanova DS-a...Drug me je nazvao jos pre formiranja vlade, i rekao da ce tako biti, zbog EU,samo da bi se radikalima okrenula ledja...I taj drug mi je u izvrsnom odboru DS-a...

Када ћеш мало да научиш историју, да ми нисмо упали Шиптарима на територију, него смо ослободили српске земље које су окупирали Турци, као и да прочиташ Устав важећи 1991. по коме је Хрватска имала право да се отцепи само уз консензус свих Република и Покрајина, а да је хрватски народ имао право на самоопредељење до отцепљења, исто право које је Србима у Хрватској порекнуто? 
Ти буди део говно-народа, ја нећу, јер нисмо. Таква генерализација и самоблаћење су ми страни и никада ми неће бити јасни. Не кажем да смо најлепши, најбољи, најпаметнији итд. Народ смо као и сваки други, има нас и добрих и лоших, али да, поседујемо невероватну склоност да сами себе оцрњујемо горе него било који непријатељ. И не сматрам да је иједан рат који је Србија водила у двадесетом веку неправедан. Шта год ти и теби слични чанколисци и улизице запада са пренаглашеном свешћу о трунки у сопственом оку мислили. Ни ја трун не поричем, али не правим од њега балван као што ти и слични радите. Умирићеш своју јадну савест изјавом "ми Срби смо говна" и отићи ћеш да спаваш у уверењу да си рекао нешто велико и демократски. А у ствари си безначајно биће чији је систем вредности у најмању руку сумњив - туђе злочине поричеш или прелазиш преко њих ("то је реалност"), а српске преувеличаваш, уопштавајући неке негативности и блатећи цео народ, коме, на сопствену несрећу и дебелу фрустрираност, и сам припадаш. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Hahahahaha...Pa kambiondzija znas li sta si rekao...Ta naselja cistija i sredjenija...Pa ta naselja su Borca,Ovca,Krnjaca,Ledine,Surcin,Jakovo, i da ne nabrajam vise...Tamo su ti ljudi, a tamo gde oni zive u tim krajevima nema brate moj ni kanalizacije jos,a da ne pricam sto su podizali kuce po 500 kvadrata,a nije zavrseno ni 30...O cemu pricas ti???Tamo radikali imaju po 40% glasova, a u centru jedva imaju 10% kao i u Novom Beogradu gde su malo jaci, oko 15%...Ali i to Ledine spada u Novi Beograd kao i Bezanija gde su ti naseljenici pa je zbog toga tako...Nemoj molim te di da me ucis o Beogradu...I ne govorim nikako jezikom mrznje, nego govorim sustinu...A vi mislite sta god Vam padne na pamet...

evo mogu mislit kako su se prepali svi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5

Da li ti uopšte znaš šta si sada pitao VOJVODINA jedino što traži u ovom trenutku je Finansijska nezavisnost zbog čega da Vojvodina daje Beogradu pare od poreza i da puni budžet Srbije a da joj Beograd vrati od tih para 7% to je ono što smeti meni kao nekome ko živi u Vojvodini

Ne prdi. Novim ustavom je sve to izmenjeno. Uostalom i Pajtic je rekao da je sad okej. Fora je sto se tupani pa ne umete ni sa parama. Eno RTV Vojvodine se odvojila od RTS-a i na sta lici? Sine kad pogledam njihov dnevnik u 17 h da nema one plazme pomislio bih da je 1975. godina! Al neka vas, trazili ste, gledajte.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5610

Иди до насеља Алтина па погледај!

А да се осећаш, осећаш се... али на смрад. Баш бих волео да видим какав си то Београђанин, највише друго колено!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Samo procitaj moj poslednji komentar...Sto me vise pljujes..........

A to da smo mi kao narod los, da se sprovede anketa, potvrdilo bi ti nekih 90% gradjana...Bez preterivanja...Ja ne poznajem osobu koja tako ne misli, a poznajem jako,jako puno ljudi...Od radikala, preko Pss-ovca, do nas LDP-ovca koji isto misle...Znaci to ne gledam politicki, nego narodski...I bolje bi bilo tebi da ucis istoriju jer je ja jako dobro znam...I stojim iza svojih reci...

I da vas pitam ja sve koji ovde pljujete LDP? Sta radite ovde??? Ovde je postavljena tema za LDP!!! Jer vam stvarno najveci cilj da pljujete po drugima??? Primitivci!!!!!!!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5
Mi primitivci, a vi kompleksasi, kad vam treba fun club. Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 21:55:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.