Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 01:08:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 99267 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5610
Samo procitaj moj poslednji komentar...Sto me vise pljujes..........

A to da smo mi kao narod los, da se sprovede anketa, potvrdilo bi ti nekih 90% gradjana...Bez preterivanja...Ja ne poznajem osobu koja tako ne misli, a poznajem jako,jako puno ljudi...Od radikala, preko Pss-ovca, do nas LDP-ovca koji isto misle...Znaci to ne gledam politicki, nego narodski...I bolje bi bilo tebi da ucis istoriju jer je ja jako dobro znam...I stojim iza svojih reci...

I da vas pitam ja sve koji ovde pljujete LDP? Sta radite ovde??? Ovde je postavljena tema za LDP!!! Jer vam stvarno najveci cilj da pljujete po drugima??? Primitivci!!!!!!!!!

Скокни до психијатра, има лек за твоје незадовољство и фрустрацију.  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Hahaha...Altina, Zemun...Pa ti stvarno nisi normalan...Pozdravila Vas Natasa Jovanovic...xaxaxa...

A to da bi voleo da me vidis,to je tvoj problem...Ja tebe ne bi voleo jer imam u glavi sliku na sta licis...

Beogradjanin sam mnogo mnogo vise nego drugo koleno... To da smrdim,jednom recju mnogo prost komentar kao sto su i glasaci SRS-a...Ja sam svojim zivotom jako jako zadovoljan...Imam sve sto mogu da pozelim... I uzivam u zivotu!!!!! Nemam 3000 postova na Bureku nego 20...Vreme provodim sa drustvom,znas izlazim iz kuce,posecujem splavove,kafice,drugove,drugarice,ribe,usavrsavam svoje znanje uvek, a ne blejim za kompom 24 sata dnevno...I nije mi komp sve u zivotu...Dalje je suvisno komentarisati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Aj sad svi povlacenje i pustite coveka da dise.  Smile Smile Smile Vidite da ne moze da se izbori sa masom pa je popustio sa zivcima  Smile Smile

@ZvezdasBG

Ala brzo kucas.... Smile Kad pre si stigao da odgovoris na 5 tema za 2 min  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5610
Hahaha...Altina, Zemun...Pa ti stvarno nisi normalan...Pozdravila Vas Natasa Jovanovic...xaxaxa...

A to da bi voleo da me vidis,to je tvoj problem...Ja tebe ne bi voleo jer imam u glavi sliku na sta licis...

Beogradjanin sam mnogo mnogo vise nego drugo koleno... To da smrdim,jednom recju mnogo prost komentar kao sto su i glasaci SRS-a...Ja sam svojim zivotom jako jako zadovoljan...Imam sve sto mogu da pozelim... I uzivam u zivotu!!!!! Nemam 3000 postova na Bureku nego 20...Vreme provodim sa drustvom,znas izlazim iz kuce,posecujem splavove,kafice,drugove,drugarice,ribe,usavrsavam svoje znanje uvek, a ne blejim za kompom 24 sata dnevno...I nije mi komp sve u zivotu...Dalje je suvisno komentarisati...

Ајде лепо прогутај ове  Smile Smile Smile и биће ти боље. Није срамота бити болестан, срамота је красти и гласати за ЛДП!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Za proste ljude ide i prost odgovor... Ne trebaju mi tablete imam kokain...Boro nisu meni popustili zivci, ne mogu da mi popuste kada pricam sa primitivcima nikada!!!A i kada pricam o politicni ne mogu da mi popuste jer znam da sam u pravu!!!

A vidim totalno sam pokopao nekoga sa poslednjim postom...Jbg, istina boli...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
@gecko1

Aj mani se SRS.To nije tema.Nego imas ti odgovore na ova pitanja?

Citat
zasto bosancima placati milijarde eura odstete kada ima toliko gladnih u Srbiji, toliko nam je privreda unistena i sl.
da li je realno drugima davati pare koje su nama prekopotrbne?

zasto treba ukinuti RS ako ona fakat postoji po Dejtonu?

zasto ne pokusati da izvucemo podelu Kosova ako je to(a jeste) u nasu korist?
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Za proste ljude ide i prost odgovor... Ne trebaju mi tablete imam kokain...Boro nisu meni popustili zivci, ne mogu da mi popuste kada pricam sa primitivcima nikada!!!A i kada pricam o politicni ne mogu da mi popuste jer znam da sam u pravu!!!

nemoj više ubiće se čovjek
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Samo procitaj moj poslednji komentar...Sto me vise pljujes..........

A to da smo mi kao narod los, da se sprovede anketa, potvrdilo bi ti nekih 90% gradjana...Bez preterivanja...Ja ne poznajem osobu koja tako ne misli, a poznajem jako,jako puno ljudi...Od radikala, preko Pss-ovca, do nas LDP-ovca koji isto misle...Znaci to ne gledam politicki, nego narodski...I bolje bi bilo tebi da ucis istoriju jer je ja jako dobro znam...I stojim iza svojih reci...

I da vas pitam ja sve koji ovde pljujete LDP? Sta radite ovde??? Ovde je postavljena tema za LDP!!! Jer vam stvarno najveci cilj da pljujete po drugima??? Primitivci!!!!!!!!!

Спроведи анкету. А твоје познавање историје видим какво је.

Називаш неистомишљенике примитивцима - видим и какав си саговорник.

Не мислим да је ЛДП добар догађај за Србију. На срећу, мало вас је. Али, много сте гласни и бахати. И уверени да сте најпаметнији. Ето зашто вас људи не воле.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5

@ZvezdasBG

Ala brzo kucas.... Smile Kad pre si stigao da odgovoris na 5 tema za 2 min  Smile Smile

Novinarski zanat u kombinaciji sa ADSL od 768  Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5610

Ајмо дупла доза!  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ваљда ће сада бити боље?! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 01:08:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.