Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 12:58:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanja za LDP  (Pročitano 99195 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Sto se tice LDP-a,ne sme se zanemarivati da je protagonista ove price(ili vise njih) potekao iz Demokratske Stranke.Ako na trenutak zaboravimo ciji interes zastupaju i ko im pruza logisticku i svaku drugu vrstu podrske(kao sto je materijalna,jer priznacete 18 miliona evra nije malo),onda bi trebalo uvideti da postoji mogucnost da je prvi covek te stranke(zajedno sa "izbeglicama" iz DS-a) "slika i prilika" jednog dela DS.Koliki je taj deo,ne mozemo znati,jer sigurno da postoje oni koji se apsolutno slazu sa Cedinom politikom apokalipse srpskog drustva.Medjutim,da li je to interes koji sprecava takve da se javno isprse ili otrgnu DS-u,ne znam,verovatno jeste.
Tako da me,kad god vidim ili cujem nekoga iz LDP-a,njihova pojava asocira na potencijalnu opasnu situaciju(po drustvo) koja postoji u samom DS-u.
Dakle,misljenja sam da je LDP politicki presek dela Demokratske Stranke koji ne zeli ili jos uvek nije spreman da se javno poistoveti sa politikom Cede Jovanovica ili da se aktivno ukljuci u znacajniju "reformu" samog DS-a.

Mislim da je samo pitanje vremena kada ce taj deo DS-a naci (verovatno materijalni)interes u LDP-u i poceti da prelece.Jer,ljudi i na jednoj i na drugoj strani(uslovno receno,jer znamo da poticu iz iste porodice) imaju vrlo slican ili identican nacin razmisljanja,iako tu cinjenicu rukovodstvo DS-a javno pokusava da demantuje i zamaskira ne bi li sacuvao biracko telo(koje je,po mom misljenju,prevareno).

A,sto se tice pitanja,nemam potrebu da ih postavljam.Sve mi je kristalno jasno u pogledu takve politike,niti mislim da im treba pridavati toliki znacaj.Ipak,reprezentativna moc LDP-a je veoma mala.
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Na kraju zakljucaj...

Ostajem uz LDP, jer po meni oni su buducnost nase zemlje!!! Moje misljenje je to, i imam prava na njega...Veliki pozdrav svima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@bora82 "Jednostavno Srbija je na ustavu rekla da je Kosmet deo Srbije i ne moze da se slozi sa nezavisnoscu".

Postoje 2 vrste preambula: iznad i ispod naslova ustava. Ako preambula stoji iznad naslova ustava nema pravnu snagu, a u nasem ustavu stoji iznad i nesluzi nicemo sem dobijnja glasova na referendumu.

IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG Frizider
Citat
Veruj mi, najiskrenije ja nisam za to da gubimo teritoriju, ne zbog toga sto ce Kosovo biti nezavisno, nije to samo Kosovo,jer se granica pruza skroz do Kopaonika a onda bi mogli nas da zajebavaju
E pa sad nam je sve jasno. Tebe apsolutno boli kita za sve sto prelazi tvoj otirac ispred vrata. Vidi molim te
njemu frka da dok banci po Kopaoniku ne ispadne neki terorista i pokvari mu vece. Dok on jezdi belom
stazom suvereno pokazuje svoje znanje kosog smuka, neki Siptar moze da izleti na stazu i da ga zajebava,
to je stvarno traumaticno  Smile Smile...ili si mozda mislio na terorizam(sad ce da kaze da je na to mislio.. Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k310i
Na kraju zakljucaj...

Ostajem uz LDP, jer po meni oni su buducnost nase zemlje!!! Moje misljenje je to, i imam prava na njega...Veliki pozdrav svima Smile
Такву будуђност су нам нудили комунисти и ево докле смо догурали.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Ustav sam i ja licno citala,i ima niz nepravilnosti,cak dosta nelogicnosti,sto je nedopustivo za najvisi zakonski akt jedne zemlje.
mnogo si mi pametna...znaci,znas da citas(licno)? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
Pa ako bas toliko zelis da znas, posto sam rodjen u Beogradu, i vucem poreklo Beogradjanina dugi niz godina, normalno da mi je najbitniji moj grad...A taj moj grad nekada je imao kulturu, a danas su tu kulturu upropastili kojekakvi koji su dosli ko zna odakle...I hocu da razjasnim da tu ne racunam samo ljude sa Kosova,nego veliki veliki broj ljudi iz raznih okolnih drzava...Cast studetima.....Odvratno mi je kad vidim da ljudi na ulicama jedu, pljuju, tresu nos rukom, bacaju smece gde stignu samo ne u kantu,skrabaju fasade i mnogo drugih stvari, a to ti tvrdim, znaci tvrdim da nijedan pravi Beogradjanin nikad nece uraditi...I normalno da mi je moj grad na prvom mestu i UVEK ce biti!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
@bora82 "Jednostavno Srbija je na ustavu rekla da je Kosmet deo Srbije i ne moze da se slozi sa nezavisnoscu".

Postoje 2 vrste preambula: iznad i ispod naslova ustava. Ako preambula stoji iznad naslova ustava nema pravnu snagu, a u nasem ustavu stoji iznad i nesluzi nicemo sem dobijnja glasova na referendumu.

Poenta je da je protiv ustava Srbije zalagati se za nezavisnost Kosmeta a to radi LDP.Mada u Srbiji je sve norm i dozvoljeno tako da ne morate da se brinete  Smile Smile

Citat
Pa ako bas toliko zelis da znas, posto sam rodjen u Beogradu, i vucem poreklo Beogradjanina dugi niz godina, normalno da mi je najbitniji moj grad...A taj moj grad nekada je imao kulturu, a danas su tu kulturu upropastili kojekakvi koji su dosli ko zna odakle...I hocu da razjasnim da tu ne racunam samo ljude sa Kosova,nego veliki veliki broj ljudi iz raznih okolnih drzava...Cast studetima.....Odvratno mi je kad vidim da ljudi na ulicama jedu, pljuju, tresu nos rukom, bacaju smece gde stignu samo ne u kantu,skrabaju fasade i mnogo drugih stvari, a to ti tvrdim, znaci tvrdim da nijedan pravi Beogradjanin nikad nece uraditi...I normalno da mi je moj grad na prvom mestu i UVEK ce biti!!!

Ti si covece gori od najgorih radikala.Cak bi ti i oni dali orden za pljuvanje.  Smile Ta tvoja konstatacija je opet tvoj uzak pogled na svet,tj video si par primitivaca i odma su ti svi koji su dosli u BG takvi  Smile Mislim kontam da ti dzaba objasnjavam tako da ............ Smile

@mrgec

Ne diraj marsalku  Smile Smile Ako dodje Canak na vlast ima da te 1 uhapsi jer je "demokrata"  Smile Smile Smile Mada mislim da se ni ja necu tako lako provuci.Mozda mi oprosti jer sam joj obecao 24h zastite posto se oseca kao manjina u Vojvodini Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 
xaxa...Nemoj da si smesan...Ja video par njih, pa covece zivim od rodjenja u Beogradu, svaki dan setam ulicama Beograda i vidjam istu sliku...Nemoj ti mene da ucis o tome molim te... Nisam ogranicen nikako, ali moj grad mi je na prvom mestu a svi ostali na drugom...I nemoj da me mesas sa radikalima, muka mi pripadne kad me neko poredi sa tim primitivcima...I to nije pljuvanje druze moj, nego trenutna situacija u Beogradu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5610

Одакле ти само све те глупости?! Култура се не наслеђује местом рођења, него васпитањем које си стекао од родитеља.
Ти вероватно имаш неки проблем, чим се осећаш угроженим због људи који си дошли са стране. Београд је метропола и нормално је да има велики прилив становништва. Нису сви златни, али никако не можеш све да стрпаш у исти кош.
Обиђи мало нека насеља у којима живе махом прогнана лица из Српске Крајине, па ћеш видети да је тамо много чистије и сређеније него у неким насељима где живе "староседеоци". Тако да твоја прича пада у воду.
Пусти ме тих фора ја сам урбан и сличне глупости. Од тих који то тврде нема већих сељобера.
  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 243
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 12:58:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.