Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime -željana-  (pregledi profila: 7783 puta)
Ime: -željana-
ConQUIZtador Ime: -željana-
Pozicija: Clan u razvoju
Datum registracije: 09. Avg 2013, 11:56:53
Poslednja poseta: 08. Avg 2020, 20:15:06
Ukupno online: 8 dana, 8 sati i 41 min.
Godine: Nije dostupno Pol: Žena
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon: 0
AIM: Sakriven
MSN: Sakriven
YIM: Sakriven
Google Talk: Sakriven
E-mail: Sakriven
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
"Ne moras dodirnuti necije telo da bi mu dodirnuo dusu.A kada se dve duse spoje, tela nemaju izbora. To je ljubav."
Lični tekst: █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© ΘRIGINAL PRΘFILE
Status u vezi: Nisam u vezi
Trazi: Musko
Veze: Dopisivanje
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© ΘRIGINAL PRΘFIL
Komentari
(336)

Da upravu si ti, ne može ovo više ovako. Ja zaslužujem puno više od tebe, ja trebam nekoga ko će me voleti takvu kakvu jesam i ko će cijeniti svaki trenutak proveden sa mnom!!!
10. Jun 2014, 09:25:21  
     "Samo si svratio da me podsetiš na mene
i ostaviš poruku, koju ne razumem.
Možda svaki put kada te uzdahnem.
upiješ nešto toplo iz mene,
nešto od čega nemam koristi,
a tebi ugreje dušu?"                              
09. Jun 2014, 19:17:30  
                   Ma voli me..............Smile

07. Jun 2014, 14:46:00  
Ne znam kada vise boli, kada si tu ili kada te nema, kada me gledas ili kada smo stranci. Ne znam sta vise boli,  kada te zelim ili kada te dozivam, ne znam kada vise boli, kada se daje ili moli, kada se mrzi ili voli, ne znam, ali znam da boli.
05. Jun 2014, 09:29:29  

Kad te izdaju, isto je kao da su ti ruke slomili. Oprostiti mozes, ali zagrliti - tesko.
04. Jun 2014, 18:22:29  
Otišla sam. Jesi li sad sretan? Ostavila sam te s njom. A jel' se ikada zapitaš šta će biti kasnije? Kada ne uspeš sa njom?  Kada te napusti ona zbog koje si ti sve ostale napustio? Pitaš li se? A onda, tek onda kad mene vidiš s drugim... Jedinu koja se borila za tebe i istinski te htjela... Ne misliš da će ti biti žao što ja više nisam tu? Misliš da neće? A ja mislim da se ti grdno varaš. Jer tek onda kad te svi napuste na duže vrijeme, zapravo tek onda shvatiš ko ti najviše nedostaje od svih. To je ona osoba kojoj si najviše značio i koja se najviše trudila da te zadrži. Falit će ti ta pažnja koju si imao kod te osobe. A to neće biti ona, niti tvoji prijatelji, niti neko iz prolazne avanture… Ne, dragi moj, to ću biti ja!
04. Jun 2014, 18:21:29  
03. Jun 2014, 19:35:14  
03. Jun 2014, 09:05:39  
01. Jun 2014, 10:30:35  
30. Maj 2014, 19:15:45  
1 ... 21 22 24 25 ... 34

Ukupno prijatelja: 1
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.