Ostane i srce ponekad prazno,ledeno...Potrosi se ljubav kad se daje previse,a ni malo ne prima...Kao cvet bez vode,ni ljubav ne moze ziveti dugo bez ljubavi...kao kad zelis da te neko zagrli...kad srce jeca a nema ko da ga utesi...Bas od toga srce se zaledi...nema tu vise ljubavi,kad navikne na samocu...Uzalud je tada ljubav nuditi,pruzati ruke onom koje naucio da na kraju uvek ima samo svoje...Kad padne na njih da se osloni,kad mora njima da se brani,kad zaplace njima suze da brise...
Opet si drugoj otišao nade da joj daš još malo utjehe za njene samoće i stihove kojima te zove, na srce da joj staviš dlan da budeš njen san, a ja sam ti spremala postelju kraj mora na pješčanoj plaži, na morskoj pjeni samo za tebe morska vila sa sjevera, letjela ti u zagrljaj darivala uzdisaj u snovima stvarala za nas raj ne sluteći da već je kraj, na srce stavljaš mi led na njeno svoj dlan, ako si izabrao svoj put odabrao odlazi njoj, neka vam ona sprema jastuke možda je bolja od mene,za tebe, nježnijm glasom te miluje pjesmama dodiruje, okreni se,odlazi do nje, ja grlit ću svoje prazne jastuke i onu stranu kreveta koju za tebe sam čuvala, zaboravit ću sve što sam usnula sve što sam ti bila sve što sam za nas snila, u moru plavome,na jednome žalu utopila se tvoja vila sve je snove potopila, ne traži me duboko je more.
"Ne, nisam te zaboravila, i dalje isti zar osetim, i dalje su isti otkucaji srca, samo slabije ih cujem, znas, vremenom naucis da zivis sa time, taj bol vremenom postaje ceznja, u toj ceznji razum ipak pobedi dok se sve ne svede na secanja i uspomene, uspomene se izgube negde a secanja, to je ono sto te na kraju razori..."
Postoje žene kojima sve boje lepo stoje i postoji Ona koja svim bojama lepo stoji. Sa njom boje ne samo da dobijaju na lepoti nego sa njom i ožive. Postoje žene koje vode ljubav i postoji Ona koju ljubav vodi. Sa njom vođenje ljubavi nije samo seks nego i vatromet emocija, erupcija života. Postoje žene koje su nečije i postoji Ona koja je svoja. Nju ne možeš da poseduješ jer ljubav nije samo uzimanje nego i davanje. Njoj daješ i od nje dobijaš. Postoje žene koje umeju da vole, ali ne umeju da budu voljene. A postoji i Ona za koju ne postoji ta razlika i sama ne zna da li je više voljena ili je ona ta koja više voli. Postoje žene koje su slobodne i postoji Ona koja je sama po sebi sloboda. Nju ne možeš i ne smeš vezati za sebe. Ona je kao vetar, osetiš sve ali ga ne možeš vezati i ne možeš mu menjati pravac. Postoje žene za koje se umire i postoji Ona za koju se živi. Nju ne možeš samo voleti, malo je to. Nju takvu moraš živeti..