I kad pomislis da je kraj, da nade vise nema... kad ti se srce kida na hiljadu komadica... odnekuda se pojavi ruka spasa... odakle si se najmanje nadala... i tada shvatis da nije sve uzalud, da je zavrsena jedna gorka prica, jedna etapa zivota... da si dobila jos jednu zivotnu lekciju... i da si spremna krenuti dalje, uzvisene glave i cistog srca.......
Umorna sam... Od sebe, od tebe, od vas, njih, nas, svih. Vise vam ni imena ne znam. Ne znam ni svoje, ostala sam tamo negde u daljini cekajuci.. Vrijeme me uhvatilo u svoj kostac. Dani lete, nizu se, a ja i dalje stojim na istom mjestu. Cekam tebe, cekam Godoa. Pa koji prije dodje. Ime sam zaboravila i sebi i tebi. Znam da smo nekad bili "mi". Nekad.. Kratko,ali sasvim dovoljno da mi udjes pod kozu i postanes vladar srca, misli, mene. Veceras me ubija ova ravnodusnost. Ne osjecam nista, ne znam nista. Svi su oko mene, a ja sam sama. Toga se i plasim. Plasim se ove svoje samoce vise nego onoga bola koji mi nocima nije dozvoljavao da zaspim. Obecavala sam, stavljala tacku, lagala tebe, lagala druge, ali nisam uspjela sebe. To nikad nije bila tacka, uvijek bi mi ruka zadrhtala i dodala jos jednu crticu, dobijala sam zarez. I tako, vec godinama. Ti, ja, ali nema nas."
Čitaj me dušom, ne riječima sa usana. Onako, između redova i sve ćeš tada znati.... Ako ti se ponekad učini kako sam drugačija nego inače, čitaj me srcem i nećeš pogriješiti...
Volim te .... da bar mogu napisati te reči večnom bojom na nebu, da uvek budu tu kad ih zatrebas, da oblaci nikada ne zaklone taj zavet moga srca, da nekom tajnstvenosću ostavim deo sebe na nebu. Da te zauvek pratim gde god kreneš i da me pogledom lako pronadjes na nebu..... Potpisat' ću se na nebu kao podsetnik Tebi i meni, da ne zaboraviš, da si ti inspiracija mog srca i da je moje najbolje umjetnicko delo Ljubav. Ti me imas u sebi, najbolji deo mene pripao je Tebi i kao neki stvaralac-umjetnik iz duše potpisala bih se ispod svog najboljeg rada sa ponosom... POTPISAT' ĆU SE NA TVOM SRCU DA SVI VIDE DA JE TO MOJ DOM....Ljubavi....
Želim da me se secaš... Ne želim da olako zaboraviš da sam i ja nekada bila žena tvog života.... Bila sam u tvom životu, ostavila trag i otišla... Ne zato što sam htela, nego zato sto mi ti nisi dopustio da ostanem.......