Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime -željana-  (pregledi profila: 7784 puta)
Ime: -željana-
ConQUIZtador Ime: -željana-
Pozicija: Clan u razvoju
Datum registracije: 09. Avg 2013, 11:56:53
Poslednja poseta: 08. Avg 2020, 20:15:06
Ukupno online: 8 dana, 8 sati i 41 min.
Godine: Nije dostupno Pol: Žena
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon: 0
AIM: Sakriven
MSN: Sakriven
YIM: Sakriven
Google Talk: Sakriven
E-mail: Sakriven
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
"Ne moras dodirnuti necije telo da bi mu dodirnuo dusu.A kada se dve duse spoje, tela nemaju izbora. To je ljubav."
Lični tekst: █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© ΘRIGINAL PRΘFILE
Status u vezi: Nisam u vezi
Trazi: Musko
Veze: Dopisivanje
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© ΘRIGINAL PRΘFIL
Komentari
(336)
24. Avg 2014, 12:01:37  
24. Avg 2014, 11:52:12  

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
23. Avg 2014, 10:22:39  
Dođu mi opet dani pa ga poželim. Poželim ga voleti, ljubiti, zagrliti, poželim ga bar videti............ Izgledalo je kao da se pokajao, kao da bi hteo da me vrati, kao da me možda voli ....................................
21. Avg 2014, 18:49:48  
“Volela ga je. Na neki glupav, detinjast, bolan način. Ipak ga je volela. Bila je na putu ka nečemu, zar ne? Znala je da joj je važan. Divlje ju je privlačio. Dala bi sve što je imala za samo jednu njegovu reč. Želela ga je i nije joj bilo važno što joj to nanosi toliki bol.”
20. Avg 2014, 19:50:52  

Jednom cu, mozda  zaboraviti koliko sam te cekala, koliko sam ti se nadala,volela, patila i prastala..... jednom cu , mozda zboraviti koliko si mi nedostajao...... jednom cu , mozda zaboraaviti da sam te zeljna ostala i sebe izgubila u svakoj sekundi iscekivanja naseg susreta.......jednom cu,  mozda zaboraviti da si bio moje sve-sreca,nesreca,ljubav,pokora,kazna,nagrada,greh i istina! Jednom cu,mozda, preboleti i iz svog srca oterati onu tugu zbog ljubavi koju nismo ostvarili.......jednom ces, mozda shvatiti....... jednom cu,mozda shvatiti ......
18. Avg 2014, 23:40:16  
Opraštam, jer nemam pravo da osuđujem..... ne sudim i ne naplaćujem... Ne zaboravljam one koji su prokockali moje povjerenje.. .Povredjena? Da, mnogo puta... I dalje se smejm... Nije vam jasno... Nisu me ubili... Ja živim u realnom svetu....
gde me jedino mogu iznenaditi DOBROTA I ISKRENOST......
18. Avg 2014, 20:16:36  
sanjala sam te nocas.....i da znas, sram te bilo!
17. Avg 2014, 13:48:08  
16. Avg 2014, 19:05:26  
14. Avg 2014, 22:00:08  
1 ... 18 19 21 22 ... 34

Ukupno prijatelja: 1
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.