Dođu mi opet dani pa ga poželim. Poželim ga voleti, ljubiti, zagrliti, poželim ga bar videti............ Izgledalo je kao da se pokajao, kao da bi hteo da me vrati, kao da me možda voli ....................................
“Volela ga je. Na neki glupav, detinjast, bolan način. Ipak ga je volela. Bila je na putu ka nečemu, zar ne? Znala je da joj je važan. Divlje ju je privlačio. Dala bi sve što je imala za samo jednu njegovu reč. Želela ga je i nije joj bilo važno što joj to nanosi toliki bol.”
Jednom cu, mozda zaboraviti koliko sam te cekala, koliko sam ti se nadala,volela, patila i prastala..... jednom cu , mozda zboraviti koliko si mi nedostajao...... jednom cu , mozda zaboraaviti da sam te zeljna ostala i sebe izgubila u svakoj sekundi iscekivanja naseg susreta.......jednom cu, mozda zaboraviti da si bio moje sve-sreca,nesreca,ljubav,pokora,kazna,nagrada,greh i istina! Jednom cu,mozda, preboleti i iz svog srca oterati onu tugu zbog ljubavi koju nismo ostvarili.......jednom ces, mozda shvatiti....... jednom cu,mozda shvatiti ......
Opraštam, jer nemam pravo da osuđujem..... ne sudim i ne naplaćujem... Ne zaboravljam one koji su prokockali moje povjerenje.. .Povredjena? Da, mnogo puta... I dalje se smejm... Nije vam jasno... Nisu me ubili... Ja živim u realnom svetu.... gde me jedino mogu iznenaditi DOBROTA I ISKRENOST......