Ma on nije ni znao tačno kad se ta parada održava,da se rasprava održavala dan kasnije saznao bi da je u toku parada,ali stigao bi on i tada,samo se izloguje.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Ma drzimo se teme,samo pozdravljamo maslinuzelenu. Covek dosao iz Poljske,sta je za njega 1000 km tamo-amo?O cas posla,dok si lupio . Situacija usko vezana za temu.@maslinazelena je tvrdila,da neki oblik verske policije postoji u Rusiji. Pa je onda umrvio sve sto je stigao i na kraju se pohvalio,da ide na gej paradu u Poljsku. Posto se ¨vratio¨ iz Poljske,javio se da je stigao.I mi ga sada pozdravljamo,neki sumnjaju da je uopste bio,a neki opet veruju @maslinizelenoj,kao npr.ja.Cak tvrdi,da je na toj manifestaciji u neku ruku predstavljao i BUREK? I nedaj Boze,da navaljujemo na @maslinuzelenu! Mada bi on to voleo,a @maslinozelena?
dobro da vidimo ko sta ulaze. sta ako pruzim neoboriv dokaz da sam bio?
@maslinozelena,ako das neoboriv dokaz da si bio na gej paradi u Poljskoj,ali validan dokaz! Ja cu ti se licno izvinuti i to izvinjenje stavicu u svoj potpis,i tako ce da stoji dok god ja budem prisutan na ovom forumu.Da li je to dovoljno velik ulog za tebe od mene,ili?