I sta sad mi treba da kazemo wooooooooooooooooooooooooooooooooow zato sto si ti bio na paradi!
pa naravno da treba! ja sam tamo predstavljao i burek forum!
И шта сад, хоћеш да ти сви честитамо, да добијеш орден, шта? Ћути и буди срећан што те неки пољак није млатнуо штанглом по глави, јер код њих исто као и код нас не воле кад им се гологузи буљешевићи шетају по улицама и плаше децу. И није ни чудо што није било места у хотелу, нису хтели људи да им страда имовина због шачице белосветских пешкирића који су дошли да блудниче.
I sta sad mi treba da kazemo wooooooooooooooooooooooooooooooooow zato sto si ti bio na paradi!
pa naravno da treba! ja sam tamo predstavljao i burek forum!
И шта сад, хоћеш да ти сви честитамо, да добијеш орден, шта? Ћути и буди срећан што те неки пољак није млатнуо штанглом по глави, јер код њих исто као и код нас не воле кад им се гологузи буљешевићи шетају по улицама и плаше децу. И није ни чудо што није било места у хотелу, нису хтели људи да им страда имовина због шачице белосветских пешкирића који су дошли да блудниче.
И дај неки доказ да си био.
Poljska je zemlja u kojoj postoji veliki problem nasilja, ali to je neka druga tema, dosta slozena, jer postoje cak i istorijski razlozi zasto je to tako (posledice drugog svetskog rata, komunizma, savremeni klerikalizam- slicno kao kod nas, ali mozda jos gore...), samo sto je drzava dosta napredovala, pa kada hoce da zaista nesto urade oni to i mogu i gledaju na paradu kao korist za ekonomiju (puno gostiju, promocija raznih firmi i kompanija...).