I kakve veze ima tvoj pederluk sa ovom temom? Tamo neka serijatska policija je napala dvoje heteroseksualaca, a ti jedes govna po forumu o gej paradi u Poljskoj!
Citat
dokaz je da nisam bio na bureku ovih dana!
Znaci posto ja ovih dana nisam bio u Zimbabveu, to je dokaz da sam bio na prijemu kod japanske carske porodice!
Citat
ja sam tamo predstavljao i burek forum!
Nesto se ne secam da je SF slao predstavnike foruma u Poljsku!
« Poslednja izmena: 19. Jul 2010, 18:28:18 od RASMC »
Al ovaj maslinasti je i lažov,sem što je feget,laprdao kako će da bude neka njihova parada u Poljskoj,Twice ga prozvao da je to sutra,i on je istog trenutka nestao sa foruma,kao otišao je na paradu heheheheheheheh
I dokaz mu je to što nije bio na forumu par dana hehehehehehehheeh
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
@maslinozelena, ja ti verujem da si bio. Da dokazes nevernim tomama,da si zaista bio u Poljskoj na gej paradi,postavi neke fotke koje si napravio prilikom posete,a?Ili jos zesci dokaz,broj leta sa kojim si otisao u Varsavu dan pre gej parade,a?Ili neki reklamni materijal sa gej parade ¨Warsava pride 2010¨,a?Ili,pravac kretanja parade od do i koliko je trajala,ko je gostovao od poljskih muzickih umetnika,npr.?Jer kakav si ti peder,da odes na tako blic put,a da neovekovecis tu avanturu?Daj sliku,daj im neki opipljiv dokaz,bre! Ili ce ona moja teorija,da imas moc teleportacije,tako sto gurnes prst u bulju,zazmuris i eto te gde ti srce pozeli!Posle samo operes prst i ponovo si medju sljivama,biti validna.Dokaz,da ucute!
« Poslednja izmena: 19. Jul 2010, 20:49:28 od hozeombre »