@maslinozelena,nisi nikakav drug. Sad se na nas ljutis,sto smo te uhvatili u lazi,da si o cas posla skoknuo do Varsave i vratio se nazad? Pa ti sam u to ne verujes,a da ti nepricamo sta mi mislimo,mali nesvaceni pederu.
ti si mnogo dobar decko, samo je problem sto ne razumes neke stvari. vidi: po evropi se sada lagano putuje, a tri dana su sasvim dovoljna da odem bilo gde i da se vratim. u svakom slucaju vidimo se na gej paradi pa ces videti da vredi otici
i da ne idemo od teme: izaberi stranu - serijatska policija ili srbski gejevi!
ti si mnogo dobar decko, samo je problem sto ne razumes neke stvari. vidi: po evropi se sada lagano putuje, a tri dana su sasvim dovoljna da odem bilo gde i da se vratim.
Otkad su ovde srbski gejevi tema? Hoces li da me prijavis ako ti i ja predlozim suicid?
pravila foruma se moraju postovati
tema je serijatska policija, ispisali ste deset strana a nigde nista o tome; a takva vrsta "policije" je samo pronasla pogodno tlo, bosnu koja je izdeljena po verskom kljucu i gde verski fanatizam zapocinje od vrha verskih zajednica koje imaju nekontrolisanu moc. evo samo primer Kacavende - ima politicku moc, ekonomsku itd. i naravno svaka grupa koju on stiti oseca se nadmocnom
ti si mnogo dobar decko, samo je problem sto ne razumes neke stvari. vidi: po evropi se sada lagano putuje, a tri dana su sasvim dovoljna da odem bilo gde i da se vratim. u svakom slucaju vidimo se na gej paradi pa ces videti da vredi otici
Vidi nisam ni za jedno ni za drugo. Ja sam za trecu opciju,koja je zasnovana na samoinicijativnoj zastiti drustva,porodice,drzave. Homoseksualnost smatram za bolest,opet serijatska policija ili neki oblik pravoslavne verske policije nije resenje,kako za resavanje problema sa vama,tako i ostalih problema koji uticu na kvalitet zivota jednog coveka.Samoinicijativa je resenja.Tako vi najavite paradu,a mi najavimo kontraparadu.Vi slavite *banje u bulju i pusenje *urca,a mi odajemo pocast palim Srbima za majku Srbiju,ili obelezavanje unije srpskih navijaca,ili mars ponosa srpskih veterana,ili ........ Svest svakog verujuceg Srbina mora biti na nivou svesti jednog sanitarnog radnika,koji se brine da nase drustvo ne preplave paraziti.Dakle samo samoinicijativa spasava srbina! Sto se tice putovanja po Evropi,je putujem po Svetu iz jednog coska u drugi,i na taj nacin hranim svoju porodicu. Sta bi sa dokazom da si bio jedan od hiljadu isfrustriranih pedera u Poljskoj?