tako,ako su ovi nasi YU-go nostalgicari docekali Terezu,ne vidim zasto ne bi oni njihovi docekali Cecu?pa Ceca se proslavila pre Arkana sa pesmom cvetak zanovetak,tako da je mozemo slobodno svrstati u generaciju YU pevaca.
Tako je, muzika ne treba da ima granica, sirimo bratstvo i jedinstvo
Znam Twice ali sa takvim stavom nema napretka. Meni je drago sto pevaci iz bivse SFRJ dolaze kod nas i drze koncerte, smatram da tako treba i da treba staviti tacku na sve ruzno sto se izdesavalo. Ogorcenje i mrznja nicemu ne vodi...osim ka destrukciji. A slazem se i da su Srbi tu dosta siri od Hrvata, jbga treba to gledati kao vrlinu.
Ja cekam samo dan da Baja Mali Knindza i Thompson zajedno krenu na turneju. Dve strane iste medalje, ista publika, mnogo su oni blizi nego sto mislimo.
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Znam Twice ali sa takvim stavom nema napretka. Meni je drago sto pevaci iz bivse SFRJ dolaze kod nas i drze koncerte, smatram da tako treba i da treba staviti tacku na sve ruzno sto se izdesavalo. Ogorcenje i mrznja nicemu ne vodi...osim ka destrukciji. A slazem se i da su Srbi tu dosta siri od Hrvata, jbga treba to gledati kao vrlinu.
Зашто? Да би за 50 година опет било усташка кама под српски врат? Па побогу колико пута треба да нам се деси јасеновац и олуја да би извукли неку поуку из сопствених страдања?