Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Tereza kaže da je uverena da će oni koji joj zameraju što je pevala u Srbiji biti u prvim redovima na Cecinom koncertu.
Naravno, to je uvek tako.
Ja sam inace sigurna da bi ogroman broj ljudi dosao na Cecin koncert, vole nju braca Hrvati, pa na Jadranskoj obali samo nju i slusaju po klubovima, znas koji delirijum...
"Ceca je u četničkoj uniformi i s puškom u ruci u studenom 1991. g marširala Vukovarom nakon njegovog pada. Smatramo da je nedopustivo da jedna osoba takve biografije održi svoj koncert bilo gdje u Hrvatskoj.Svi koji su protiv Cece na Maksimiru nek kopiraju ovo na status."
Evo ga status na Fejsbuku koji danas Hrvati šire među sobom.
Mislim... mi smo protiv koncerta Tereze Kesovije, oni protiv Cece... iz istog razloga... a njima obema sam $$$ iz ociju vire..
Sta vise, mislim da podrzavam Hrvate u ovoj zamisli... kamo srece da smo mi dovoljno svesna nacija, pa da smo onom cudu iz Dubrovnika zabranili da predje granicu...
Lepo rekoh jednom... bice Tompson 'hedlajner" Dragacevskog sabora... kad tad...