Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Зашто? Да би за 50 година опет било усташка кама под српски врат? Па побогу колико пута треба да нам се деси јасеновац и олуја да би извукли неку поуку из сопствених страдања?
Dobro, a sta ti predlazes? Da se zatvorimo skroz i da niko nigde ne ide i da nikoga ne ugostimo? Cemu to vodi? Ni to ti ne garantuje da se opet za 50g nece povampiriti pa opet krenuti sa genocidom.
Зашто? Да би за 50 година опет било усташка кама под српски врат? Па побогу колико пута треба да нам се деси јасеновац и олуја да би извукли неку поуку из сопствених страдања?
Dobro, a sta ti predlazes? Da se zatvorimo skroz i da niko nigde ne ide i da nikoga ne ugostimo? Cemu to vodi? Ni to ti ne garantuje da se opet za 50g nece povampiriti pa opet krenuti sa genocidom.
Па шта ти хоћеш мени да кажеш? Да су ти усташе једини прозор у свет? Да нема музике без њихове? Мора без њиховог? Дођу ти у Гучу и на Егзит људи из целог света који ће нам курац хрватска музика и њихово ''пријатељство''?
« Poslednja izmena: 03. Feb 2011, 21:51:53 od twice »
Па шта ти хоћеш мени да кажеш? Да су ти усташе једини прозор у свет? Да нема музике без њихове? Мора без њиховог? Дођу ти у Гучу и на Егзит људи из целог света који ће нам курац хрватска музика и њихово ''пријатељство''?
мислим да не постоји гора музика од те поп, шлагер,сузе лијем,далмацијо пичкематерине хрватске музике...толико патетике,лелемудања и пренемагања се тешко где може наћи...чак им је и рок такав...наравно,осим атомског склоништа а они ионако нису хрвати
Ма заболе ме баш ко хоће нек их слуша, али кад чујем те глупости па шта сад треба да се скроз затворимо и нигде не идемо... јеботе толика планета и ако нема усташа то је ију драма нема никога.
Pa jbt Twice nisu svi Hrvati ustase, isto kao sto ni svi Srbi nisu cetnici, hvala dragom Bogu da je tako. Ja jedva cekam koncert Dine Merlina u Bg, obozavam tog coveka i njegove textove i sta sad treba ne odem na koncert takve jedne zvezde jer je covek Musliman? Gluposti.
Sto se tice Kesovije, nikad mi nije bila simpaticna jer je izvestacena, a verujem da je ni ovi sto su bili na koncertu toliko ne obozavaju, vise su se pojavili da bi bili vidzeni.
Нису сви Срби четници наравно, нити могу бити. Мораш прво да научиш шта значи реч четник. Поистовећивање четника и усташа је у најмању руку будалаштина.
Нису наравно да нису сви усташе, до прве прилике. А онда каму у руке па прадединим, дединим и очевим стопама.
Мерлин је лепу позивницу за своје концерте послао нама још за време рата у Босни. Хвала му на томе, и нек се држи свог вилајета овамо уопште не мора долазити, имамо ми и овде превише џукела смао нам још једна као он фали.
Znam Twice ali sa takvim stavom nema napretka. Meni je drago sto pevaci iz bivse SFRJ dolaze kod nas i drze koncerte, smatram da tako treba i da treba staviti tacku na sve ruzno sto se izdesavalo. Ogorcenje i mrznja nicemu ne vodi...osim ka destrukciji. A slazem se i da su Srbi tu dosta siri od Hrvata, jbga treba to gledati kao vrlinu.
Zašto misilš da će ti dolasci i odlasci na koncerte izazvati nove ratne sukobe? Pa, pre bi trebalo da je obrnuto. Neka slušaju ljudi šta im se sluša.