Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ипак без Цеце на Максимиру?  (Pročitano 7562 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu

Mogu da zamislim sta je ta kama, jezivo zvuci:?

Ok, ti si protiv dolaska hravtskih pevaca u srbiju, verovatno imas i dublje razloge tako da shvatam Smile

Шта ће ми дубљи разлог од историје? Smiley Немој да си наивна па тако као ти су размишљали многи 50 година па су дочекали да им под вратове стављају каме као њиховим дедовима и очевима.

Citat
Znam Twice ali sa takvim stavom nema napretka. Meni je drago sto pevaci iz bivse SFRJ dolaze kod nas i drze koncerte, smatram da tako treba i da treba staviti tacku na sve ruzno sto se izdesavalo. Ogorcenje i mrznja nicemu ne vodi...osim ka destrukciji. A slazem se i da su Srbi tu dosta siri od Hrvata, jbga treba to gledati kao vrlinu.

Зашто? Да би за 50 година опет било усташка кама под српски врат? Па побогу колико пута треба да нам се деси јасеновац и олуја да би извукли неку поуку из сопствених страдања?

Zašto misilš da će ti dolasci i odlasci na koncerte izazvati nove ratne sukobe? Pa, pre bi trebalo da je obrnuto. Neka slušaju ljudi šta im se sluša.

Не мислим знам, историја је одлична учитељица.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Citat
Немој да си наивна па тако као ти су размишљали многи 50 година па су дочекали да им под вратове стављају каме као њиховим дедовима и очевима.

Laksi i lepsi mi je zivot kad sam naivna nego da sam u stalnom strahu i ogorcenju  Smile

Emptonja - pa naravno da je lajao, bio je rat, svi smo tada mrzeli jedne druge, to je normalno, gde da volis onoga ko puca po tebi i tvojima?!
A rat je gotov, znas!  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Готов је. Они памте, а ми се убисмо од праштања. А то нам се већ једаред обило о главу, и платили смо то са милион људи. Па ти види.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Немој да си наивна па тако као ти су размишљали многи 50 година па су дочекали да им под вратове стављају каме као њиховим дедовима и очевима.

Laksi i lepsi mi je zivot kad sam naivna nego da sam u stalnom strahu i ogorcenju  Smile

Emptonja - pa naravno da je lajao, bio je rat, svi smo tada mrzeli jedne druge, to je normalno, gde da volis onoga ko puca po tebi i tvojima?!
A rat je gotov, znas!  Smile

И шта кад рат прође онда волиш оног ко је пуцао по теби и твојима? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 

Pa jel bolje pamtiti ili prastati? Jesi ti Hriscanin, cini mi se da se tako izjasnjavas?

Twice - ne moras da volis, nije ni normalno da nekog volis posle velike mrznje, ali bar se trudi da ne mrzis, zbog sebe najvise.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 208
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
SonyEricsson 

Mogu da zamislim sta je ta kama, jezivo zvuci:?

Ok, ti si protiv dolaska hravtskih pevaca u srbiju, verovatno imas i dublje razloge tako da shvatam Smile

Шта ће ми дубљи разлог од историје? Smiley Немој да си наивна па тако као ти су размишљали многи 50 година па су дочекали да им под вратове стављају каме као њиховим дедовима и очевима.

Citat
Znam Twice ali sa takvim stavom nema napretka. Meni je drago sto pevaci iz bivse SFRJ dolaze kod nas i drze koncerte, smatram da tako treba i da treba staviti tacku na sve ruzno sto se izdesavalo. Ogorcenje i mrznja nicemu ne vodi...osim ka destrukciji. A slazem se i da su Srbi tu dosta siri od Hrvata, jbga treba to gledati kao vrlinu.

Зашто? Да би за 50 година опет било усташка кама под српски врат? Па побогу колико пута треба да нам се деси јасеновац и олуја да би извукли неку поуку из сопствених страдања?

Zašto misilš da će ti dolasci i odlasci na koncerte izazvati nove ratne sukobe? Pa, pre bi trebalo da je obrnuto. Neka slušaju ljudi šta im se sluša.

Не мислим знам, историја је одлична учитељица.

To su govorili za Engleze i Francuze pa evo ih sada u skoro istoj državi. Nikad se ne zna, sada je svako u svojoj državi, ne preplićemo se. Nadajmo se da se istorija neće ponoviti.  Smile
IP sačuvana
social share
"some people never go crazy. what truly horrible lives they must lead."
Charles Bukowski
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu

Pa jel bolje pamtiti ili prastati? Jesi ti Hriscanin, cini mi se da se tako izjasnjavas?

Twice - ne moras da volis, nije ni normalno da nekog volis posle velike mrznje, ali bar se trudi da ne mrzis, zbog sebe najvise.

Никога ја не мрзим. Ја их само не волим. И не заборављам. Немој да ми подмећеш те речи.

И на крају крајева кажу да је историја учитељица живота,а за њих је чак и хитлер чије су слуге били рекао да су измет људског рода. Запитај се зашто.

едит:иди на гугл и укуцај ''рекли су о хрватима'' Smiley
« Poslednja izmena: 03. Feb 2011, 22:40:12 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Мени се обратила са тим питањем.

Лоли лоше сам се изразио - заборављамо, то је реч. А дам им праштамо па праштамо им. Ео мене уопште не занимају, нек раде шта хоће, не мислим о њима. Динамо треба да игра пријатељско фудбалску утакмицу на Косову што је очигледна провокација, а мене заболе. Заначи лив енд лет лив. Ал нећу да имам ништа са њима. Посао је посао, и ту све стаје. Никакво пријиатељство курац палац, чисто из опрезности. Милион сунардника и силне територије су мени ипак битне, и сасвим довољне да се не заносим и да направим дистанцу. Ако неком другом то није довољно, ја не знам шта јесте.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 

Citat
Nadajmo se da se istorija neće ponoviti.

Ja se iskreno nadam da tih gluposti vise nece biti.

Joj jeste zadrtiiiii, al dobro, ne valja ni sa smo svi naivni kao ja  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12pre
mob
Nokia C5-00
Може да тражи постове неких усташа, од раније.. у канти.. ту ће видети и каму, и "пилу" и "Србосек"...   Smile

IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.