"Ceca je u četničkoj uniformi i s puškom u ruci u studenom 1991. g marširala Vukovarom nakon njegovog pada. Smatramo da je nedopustivo da jedna osoba takve biografije održi svoj koncert bilo gdje u Hrvatskoj.Svi koji su protiv Cece na Maksimiru nek kopiraju ovo na status."
Evo ga status na Fejsbuku koji danas Hrvati šire među sobom.
...i tereza se slikala sa dragovoljcima,pa samo sto je tadic nije docekao.ok.reci ces,dragovoljci su branili svoju zemlju,a ja cu ti na to reci,da zemlju u kojoj su im komsije bili Srbi starosedeoci,koje su vec jednon u samo jednom veku prilicno razredili kao sirup u vodi.tako,ako objektivno sagledamo citavu situaciju,sto je veoma tesko da ne kazem ne moguce,dodjemo na isto.oni branili domove,a Srbi branili od branioca domova,domoljuba. tako,ako su ovi nasi YU-go nostalgicari docekali Terezu,ne vidim zasto ne bi oni njihovi docekali Cecu?pa Ceca se proslavila pre Arkana sa pesmom cvetak zanovetak,tako da je mozemo slobodno svrstati u generaciju YU pevaca. mislim sve je isto,samo za nijansu tu i tamo drugacije?ja licno ne bih otisao na koncert ni kod jedne,ni kod druge.ista seljacka umisljenost da su "nacionalne" dive?licno bih otisao na koncert zagrebacke grube Hladno pivo. bolje da Ceca peva na maksimiru nego,da vam zapeva u lisinskom?
"Ceca je u četničkoj uniformi i s puškom u ruci u studenom 1991. g marširala Vukovarom nakon njegovog pada. Smatramo da je nedopustivo da jedna osoba takve biografije održi svoj koncert bilo gdje u Hrvatskoj.Svi koji su protiv Cece na Maksimiru nek kopiraju ovo na status."
Evo ga status na Fejsbuku koji danas Hrvati šire među sobom.
...i tereza se slikala sa dragovoljcima,pa samo sto je tadic nije docekao.ok.reci ces,dragovoljci su branili svoju zemlju,a ja cu ti na to reci,da zemlju u kojoj su im komsije bili Srbi starosedeoci,koje su vec jednon u samo jednom veku prilicno razredili kao sirup u vodi.tako,ako objektivno sagledamo citavu situaciju,sto je veoma tesko da ne kazem ne moguce,dodjemo na isto.oni branili domove,a Srbi branili od branioca domova,domoljuba. tako,ako su ovi nasi YU-go nostalgicari docekali Terezu,ne vidim zasto ne bi oni njihovi docekali Cecu?pa Ceca se proslavila pre Arkana sa pesmom cvetak zanovetak,tako da je mozemo slobodno svrstati u generaciju YU pevaca. mislim sve je isto,samo za nijansu tu i tamo drugacije?ja licno ne bih otisao na koncert ni kod jedne,ni kod druge.ista seljacka umisljenost da su "nacionalne" dive?licno bih otisao na koncert zagrebacke grube Hladno pivo. bolje da Ceca peva na maksimiru nego,da vam zapeva u lisinskom?
Nemoj molim te da mi se obraćaš kao da sam ja stavljala taj status ili da to podržavam, samo sam prekopirala status da vidite, našla sam ga ga tako što sam videla da moj prijatelj na fejsu komentariše na taj status kod nekog svog prijatelja Hrvata. Ne bih ja išla na koncert takođe ni kod jedne, ni kod druge, ali išla sam na koncert Let 3.
« Poslednja izmena: 02. Feb 2011, 20:26:35 od shadowplay »
. Ceci mogu svi samo da pljunu pod prozor, i puknu od zavisti. Svesni su da nijedna od tih nabeđenih ,,diva'' ne može da napuni Marakanu, a kamoli Ušće !
tako,ako su ovi nasi YU-go nostalgicari docekali Terezu,ne vidim zasto ne bi oni njihovi docekali Cecu?pa Ceca se proslavila pre Arkana sa pesmom cvetak zanovetak,tako da je mozemo slobodno svrstati u generaciju YU pevaca.
Tako je, muzika ne treba da ima granica, sirimo bratstvo i jedinstvo
tako,ako su ovi nasi YU-go nostalgicari docekali Terezu,ne vidim zasto ne bi oni njihovi docekali Cecu?pa Ceca se proslavila pre Arkana sa pesmom cvetak zanovetak,tako da je mozemo slobodno svrstati u generaciju YU pevaca.
Tako je, muzika ne treba da ima granica, sirimo bratstvo i jedinstvo
S obzirom da muzika nema granice i zivelo bratstvo jedinstvo.... to je sasvim moguce...
Pobogu, pa on je samo pevao pesme protiv Srba, a to je samo glazba, a ona je bez granica... kako to ne razume, Orf... A i vec se izvezbao sa cetnickim pesmama, tako da umesto Marice spomene Kraljevo i et...
Sve ovo je sarkazam, naravno.. Mali osvrt na srpski genetski mazohizam...
U stvari, nije problem u tome sto Hrvati salju, vec koga salju... djubre... Doduse, ni tamo nema bas kvaliteta...
Tako da, Hrvati... svaka cast.. ne dozvolite da vam srpski junk paradira javno... cak i ako se za vikend pucate u venu Cecom i Kmecom u nekoj folkoteci...