Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 01:48:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 643 644 646 647 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1334805 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung E250
Brate secam se jednom...Znaci bio sam mali i terali su me da jedem neku pastetu,ja nisam hteo jer mi je cale rekao da je konjska pasteta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson W810i
Brate secam se jednom...Znaci bio sam mali i terali su me da jedem neku pastetu,ja nisam hteo jer mi je cale rekao da je konjska pasteta  Smile

Sta je smesno? Zasto ti je konjetina gadna a npr svinjetina nije?

Ubedljivo najbolje meso, najvise proteina - najmanje masti a i ukus se ni malo ne razlikuje od bilo koje drugog mesa. Nije cak ni skupo kako se prica. Ja derem minimum 2 puta sedmicno.
Jos ako imas cigansko naselje u blizini...  Smile Smile Smile Smile

Za steleta - shake : Ella sir (ili dukatov bez masti, mislim da to ima u cg)+ + mrva step soka (jedna kesica moze da bude za 8 puta, tako da se ne moze da skodi) i dodas vode. Nije junk, a razbija... dosadan sam sa ovom kombinacijom ali je najbolja bez price Smile

A mudri ljudi kazu, plazmu nikako ako si na defki...

E, da, stele, nisi nam preneo iskustvo sa kreatinom??

« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 22:11:29 od ognjen91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
ajde nek napise neko par sejkova,al bez ikakvih dodataka nema se para za prasak Smile ono tipa za ujutro na prazan stomak neki izmedju obroka kasno u vece i slicno...al da je ukusno necu svasta u sebe stavljat pls  Smile  Smiley

Banane, jaja, mleko  Smile Smile  + mlevena plazma  Smile Smile
To je najveca glupost koja moze da se iskombinuje!

Zasto?

Termicki neobradjena jaja mogu da prouzrokuju razne probleme jedan od njih je salmonela, da li vredi prihvatati taj rizik!
Mleko i plazma su dobra kombinacija kao decija radost ali u plazmi nema nista pametno osim prostih secera koji nisu potrebni kako onom ko je na dijeti za skidanje kilaze tako i onom ko dodaje misicnu masu, pricali smo o tome 1000x, znaci komplexni ugljeni hidrati DA prosti ugljeni hidrati NE!!!
Za kalorijsku vrednost jedne plazme mozes da pojedes kilogram krompira pa ti vidi sta ce duze nekog drzati sitim!

ajde nek napise neko par sejkova,al bez ikakvih dodataka nema se para za prasak Smile ono tipa za ujutro na prazan stomak neki izmedju obroka kasno u vece i slicno...al da je ukusno necu svasta u sebe stavljat pls  Smile  Smiley

Banane, jaja, mleko  Smile Smile  + mlevena plazma  Smile Smile

Vrhunska kombinacija.

Djecacic iz komsiluka je za 2 godine teretane, ishrani zasnovanoj na tom sejku prerastao u zescu facu,2 sa 2.

(ne zajebavam se)

===

Inace i mrsavi i debeli trebaju da se sabijaju od fizicke aktivnosti. Sama dijeta ne cini nista.
Non stop nesto raditi, a ne 1-2h teretane dnevno i ostalo forum, face.. Smile
Nego fudbal, pjesacenje do fakulteta, plivanje, BILO STA!

Citat
Djecacic iz komsiluka je za 2 godine teretane, ishrani zasnovanoj na tom sejku prerastao u zescu facu,2 sa 2
Bas bih voleo da vidim sliku te face od 2x2 na sta lici posle konzumiranja tolike kolicine secera!
Pogledaj koju si glupost napisao
Inace i mrsavi i debeli trebaju da se sabijaju od fizicke aktivnosti. Sama dijeta ne cini nista.
Non stop nesto raditi, a ne 1-2h teretane dnevno i ostalo forum, face..

Pa sta je teretana nego fizicka aktivnost? razmisli malo pre nego sto odvalis ovako nesto!

Ja volem plazmicu ali sam cula da nije bas najzdravija, jel zna neko nesto o tome ? Smile
Pazi ovalo Loly duso mozes ti da jedes plazmu zasto bi se lisavala tog zadovoljstva ili na primer milka cokolade budimo realni ko moze da im odoli?
Ali kao sto sam rekao to su prosti seceri i to su slatkisi i ako zloupotrebljavas te namirnice kao i ostale grickalice nabijas na dnevnoj osnovi gomilu beskorisnih kalorija koje ne mogu da sagore pa se deponuju kao mast i onda dobijas malo vecu guzu, slaufcic oko stomaka i podvaljak  Smile

Znaci konzumiranje DA ali zloupotreba NE!!
Pod zloupotrebom smatram da pojedes kutiju dnevno a da se ne kreces ne trosis ili da jedes samo plazmu i milke!
Evo Nutritivne vrednosti plazme:
Hranljiva vrednost (na 100 g)
Proteini 11,9 g
Ukupne masti 12,0 g
Mlečne masti 5,9 g
Ugljeni hidrati 70,4 g
Saharoza 14,5 g
Energetska vrednost 1836 kJ - 437,2 kcal
Vitamini (na 100 g)
Vitamin A 0,07 mg
Vitamin E 6,50 mg
Vitamin B1 1,54 mg
Vitamin B6 0,34 mg
Niacin 16,80 mg
Vitamin C 10,20 mg
Minerali (na 100 g)
Kalcijum 76,50 mg
Fosfor 146,0 mg
Gvoľđe 4,80 mg
Folna kiselina 0,150 mg
--------------------------------------------------
GI je iznad 65, ne znam tacno koliko.
Za 437Kcal mozes da pojedes 500g krompira ili 500g pilecih prsa ili 500g oslica....

a da mi kazete koliko mi treba toga dnevno  Smile i koliko cega da stavim,koliko jaja npr ne bih da pretjeram Smile  Smile Smile

Ja bi ovako za dnevnu dozu

jedna Banana, belanac iz jednoj jajeta, pola litre mleka i jedna tabla plazme ( to je neki prosek)

maximum ti je litar mleka, jedna tabla plazme, 2 belanca i 2 banane (jednu stavu i sejk drugu pojedi u toku dana)
Ove "motorne" gluposti ne bih da komentarisem jer sam sve gore vec napisao!!!

Sto!? Extra je meso! Ja jedem suvo meso bez ikakvih aditiva samo ima so! Jako je zdravo za krvnu sliku i cuo sam da ima mali procenat kreatina u sebi!

Bolji ukus ima od govedine, barem meni!
Ovo za konjetinu je sve tacno sem tog kreatina to je prenabudzeno!!!!
Svako crveno meso u sebi ima kreatina, kroz kilogram mesa mozda ces da uneses par grama kreatina a razmisli zasto vezbaci piju po 10-20g dnevno!

Brate secam se jednom...Znaci bio sam mali i terali su me da jedem neku pastetu,ja nisam hteo jer mi je cale rekao da je konjska pasteta  Smile
Jel znas ti uopste od cega se prave pastete? Ako bih ti napisao ne bi nikad probao vise pastetu!
To me najvise nervira kad napisu pileca pasteta svinjska govedja konjska, a to je ustvari sav otpad od piletine svinja goveda i konja pa samleveno i pomesano sa gomilom zacina aditiva i vestackih ukusa!
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 22:16:45 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
Ne bih mogao da se upustam u razgovor s nekim ko mi govori "razmisli malo prije nego sto odvalis" i sto nazivas moj  i tudji tekst glupostima.

I to sve si izcitirao/ispravio, od svih si pametniji.
Tako da ti nemam sta pametno rec.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Ne bih mogao da se upustam u razgovor s nekim ko mi govori "razmisli malo prije nego sto odvalis" i sto nazivas moj  i tudji tekst glupostima.

I to sve si izcitirao/ispravio, od svih si pametniji.
Tako da ti nemam sta pametno rec.
Naravno da ne mozes da se upustas u raspravu jer pojima nemas pogledaj i sam sta si napisao:
Non stop nesto raditi, a ne 1-2h teretane dnevno i ostalo forum, face..

Jel znas ti sta znaci vezbati 2 sata u teretani? Prvo to je tehnicki neizvodljivo drugo efektivnim vezbanjem od hajde sat vremena mada je i to mnogo sagori se poprilicno kalorija sto opet zavisi od vezbaca!
Ti si rekao da teretana nije fizicka ativnost sto je nista drugo do glupost!

I ako to sto sam rekao da je konzumirati ziva jaja zbog mogucnosti zaraze od salmonele po tebi glupost onda zaista nemamo sta da polemisemo!

Sve sto sam rekao nisam izmislio, sve je to istina i sve su to cinjenice, ako ne verujes imas internet imas forume imas teretane imas nutricioniste pa proveri i sam!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson W810i
Koliko se otprilike kalorija sagori treningom od sat srednjeg intenziteta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
racunaj do 500 (300-350-400)

@Dominick ...pa ja treniram po 2h...
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 23:04:29 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
60min umereno dizanje tegova sagoreva 285Kcal
60min Tezak tempo dizanje tegova sagoreva 570Kcal
60min Trcanja od sagoreva 600-700 Kcal
Trcanje od 8.6km/h sagoreva 855Kcal
20min sobni bicikl jako-vrlo jak tempo sagoreva 333 do 396Kcal

Samo da iskopam imao sam za plivanje hodanje kuglanje jahanje sex i svaku drugu fizicku aktivnost al ne znam gde mi je to sada  Smile

@misewic
Svaka cast!
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 23:10:04 od Dominick »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
@Dominick

Ajd, uvuce me u raspravu. (ebem ti forum)

Nisam rekao da teretana nije fizicka aktivnost, pogresno si razumijeo.

1Nego npr drug ide u teretanu, i radi fino. Nego odradi samo teretanu dnevno.  Smile
 Ali ne ide na trcanje.
I zakuca se kod kuce igra igrice. Nidje napredka. Raskrupnjo se, ali nije skino nista.

2Drugi covjek se stesao (za policijsku akademiju) a bio je krme debelo. Nemos ga prepoznat.
Samo zato sto je sve podredio mrsanju. Ponudim mu prevoz do kuce iz teretane, covjek nece - ide pjeske.
Radi kardio -trcanje i sl., ide na sportove.

Znam da je najbolje sat vremena teretane, do 1.5 - ekstremno 2. nije bitno, ne budi cinican.

--

Prosti seceri... slozeni seceri...

Mass gaineri sadrze veliku kolicinu prostih secera, saharoze, glukoze bazicno.

Tako da se i ljudi koji uzimaju mass-gainere pojedu poprilicno secera (pored AK i masti). Al njima kriticno fali masa. Kao i djecacicu iz komsiluka... nagli rast.
Covjek koji stice masu, dijete ili mrsavko moze pojest puno. Jako puno.

(i ne znam sto se svi loze na kupovnu dekstrozu, kad je to ustvari D-glukoza, koju imas svudje prirodno)

Poenta moje price je da se puno femkaju ljudi od dijeta i preseravanja.. poenta svega je da ti je unos proporcionalan potrosnji.
A potrosnja je ogromna ljeti kad se ide na basket, bazen.  Nema tog morza koji ne moze da smrsa preko ljeta i bavljenja svacim po malo.

Mogao bih i ja da kenjam o metabolizmu AK, secera, masti... studiram medicinu. Al to je bitno za ozbiljnije bavljenje teretanom. Da se sve mjeri na gram.
====

I obavjestavas ljude sta je to  zapravo pasteta  Smile , sto vecina ljudi zna. U sustini - pametujes...

Isto i za Salmonellu, imas svjeza jaja u sastavu nekih torti.
Mogao bi jednako da to kazes ljudima koji prave te torte.
Proizvodjac jaja je za to odgovoran.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 23:15:05 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Ne znam ni sam zasto se hvatam uopste da po 10000i put objasnjavam nesto sto sam vec objasnjavao!

Mrzi me da piskaram neka svako radi akko misli da treba gutajte ziva jaja i trenirajte kako mislite da treba, eto ljudima fali masa pa neka dodaju salo!
Ako studiras medicinu trebao bi da znas da svaka masa nije masa, masa =salo i masa =misicna masa nije isto, a tim glupavim home made sejkovima i secerima nista se ne dobija sem sala i disbalansa nivoa secera u krvi, ali dobro svako ima prava na izbor!

90% uspeha u mrsavljenju pripisuje se ishrani, mozes da trcis odavde to Tokija i nazad nece ti pomoci ako se ne hranis kako treba, taj tvoj druagr ide u teretanu onda sedi ispred kompjutera i usisava ko zna sta, da ne ulazimo u dalju raspravu!

Sto se tice torti i salmonele to stoji ali da ne pametujem ko ti uvali salmonelu sa jajima taj ce i odgovarati samo ne znam kako ces da navatas seljaka na pijaci koji ti je prodao jaja... al to je opet pametovanje, kao sto sam rekao neka radi svako kako zna meni se vise i smucilo da svaki put piskaram nesto sto su ljudu vec godinama pre mene rekli i onda dodje neko odvali nesto i sve iz pocetka!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 643 644 646 647 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 01:48:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.