Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 21:11:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 645 646 648 649 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1333869 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N97
voleo bih da vidim nekog od 120-130kg da igra fudbal Smile

Takvi obichno kampuju u protivnichkih shest metara.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
pozdrav svima,
stvar je sledeca: pre par meseci sam doziveo tezu povredu tako da sam zadnje vreme bio skroz neaktivan, nabacio 10-ak kg, izgubio dosta mase na gornjem delu tela ( ramena, grudi...), a nabacio stomak i d*pe, te me zanima da li je neko imao slicno iskustvo, da li neko ima predlog kako da vratim ovo prvo, a skinem stomak i zadnjicu u sto kracem roku - neka kombinacija teretana-trcanje ili nesto drugo?
hvala unapred!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
na kratke staze ne pomazem zainat...pa mogu i ja za kratko vreme da nabijem 75 kg i manje....ali neka fala...sto je brzo to je kuso...nego ti decko lepo sredi ishranu ...izbaci grickalice,alkohol,gazirano...ubaci sto vishe povrca i mesa...a i malo poseti sportske forume...ne moze da ti skodi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
ma ne zelim ni ja na kratke staze, vec bih da se vratim sportu sto pre, ali ako ovako nespreman uletim odmah na teren bojim se da cu vrlo lako  postati invalid... vec me interesuje kako da skinem kilograme a da ne izgubim na snazi... bdw. ako bi mogao da stavis neki link od tih foruma i sl. bio bih ti zahvalan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung i5700 + D880
e falzone onda da ljubish u dupe tvoj metabolizam...da ga u zlato uvijas...recimo ja sam se gojio od svega (majonez,piza i sl..junk) dok nisam stesao metabolicke procese onako kako treba da rade...sredjenom ishranom,jakim boosterima metabolizma i teskim treninzima

Da ne citiram sad i Dominicka, ista je poenta... Vec sam 100 puta kacio slike iz perioda kad sam imao skoro pa profi stomak, a evo ga i godinu dana posle sjebavanja zgloba:

Jebem li ga, izgleda da mi metabolizam bas i nije neki nego ce pre biti da me je fudbal odrzavao vitkim.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
puno je tu masti Smiley salim se naravno...brate ti nemas razvijene misice...koliko na slici vidim...tegove ti udri ...defka ko bog da bude...i kardio naravno ...za par meseci ima da bude velika razlika u svemu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung i5700 + D880
Ne da imam razvijene trbusnjake nego ubijaju (ima par slika  iz zlatnog perioda bas na ovoj temi), samo sto ih je prekrilo najstrasnije salo i to nije ni blizu to... Jebem li ga, mozemo ovako do sutra i ja i dalje necu preterano pridavati paznje metabolizmima, genetici i slicnim zajebancijama.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
puno je tu masti Smiley salim se naravno...brate ti nemas razvijene misice...koliko na slici vidim...tegove ti udri ...defka ko bog da bude...i kardio naravno ...za par meseci ima da bude velika razlika u svemu....
Falzone ima extra torzo sa izrazenim kosim trbusnjacima i ramenim pojasom ali se to na ovoj slici "pokriveno" tako da ta tvoja konstatacija pada u vodu!

@Falzone
Pa jeste brate opet kazem metabolizam, tvom metabolizmu odgovara fudbal i ta vrsta trcanja (expozivnog) da bi gubio mast, dok meni da bi gubio mast moram da sredim do mikrona ishranu kompletna teretana sa podebelim kardiom i sto je jos veca fora to radi neko vreme i opet mi se metabolizam uspori pa moram da menjam i da isprobavam sve i svasta!  Smile
ne znam u cemu je toliko problem mozda sto sam 90% zvog zivota bio ono bas BAS gojazan Smile

I cuti dobro je dok ti se vide stopala od stomaka! Smile i radi ono sto najbolje prolazi kod tebe ako je to fudbal cepaj fudbal sta ima lose tu!

ma ne zelim ni ja na kratke staze, vec bih da se vratim sportu sto pre, ali ako ovako nespreman uletim odmah na teren bojim se da cu vrlo lako  postati invalid... vec me interesuje kako da skinem kilograme a da ne izgubim na snazi... bdw. ako bi mogao da stavis neki link od tih foruma i sl. bio bih ti zahvalan...
Pa i sam si rekao da si imao neku povredu. Je si li bio kod lekara zbog toga? Sta ti je on rekao da li mozes i kada da se vratis sportu?

Ja kolko sam skapirao ti si imao neku povredu zelis da se vratis ali da ne ostanes invalid, koja povreda sta je u pitanju???
Uslugu ces napraviti sebi ako se za pocetak odreknes gaziranih pica, grickalica i slatkisa!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Dokle god možeš da vidiš ćunu bez savijanje leđa, boli te uvo  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Taj rad brate Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 645 646 648 649 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 21:11:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.