Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 18:07:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 641 642 644 645 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Fitnes i bodibilding  (Pročitano 1334953 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
ne utice na CNS.
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
LG Nexus 4
Nema nista od prilike prvo da nam kazes koliko si visok koliko tezak koliko godina imas i koji ti je stupanj fizickih aktivnosti, trcis po nekad, ne trcis nikad, igras fudbal po nekad ili redovno igras, ides u teretanu...

17god

187 ... 89

teretana ranije neozbiljno ... zadnjih 10ak dana redovno ... i nadalje nastavljam ozbiljno ...

ne trcim ... pocinjem za 3 dana ... napolju ... planiram svakodnevno ... u teretani kako kad ... fudbal retko (nazalost) ... 
 Smile
« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 21:07:16 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Tebi je bazalni metabolizam na 2097Kcal tako da ispod ovog broja ne bi trebao da ides!
ti imas dozovljen unos od 2500kcal to ti je osnovna potrosnja ako nista ne radis i do ovoliko kalorija uneses neces da se gojis!
Umerenim treningom 3-5 puta nedeljno taj unos se penje na 3250Kcal, e sad ako hoces da mrsavis najbolje je da smanjis taj unos za 10-15% sto onda ispada 2763Kcal i jos ako potrosis neku kaloriju na kardio treningi voznja bicikle ili eklipter 20-30 minuta posle tegova to bi bio pun pogodak.
od ishrane naravno izbacujes secere, slatkise i gazirane sokove za pocetak i pratis situaciju, s'obzirom da si jos uvek u razvoju sve to bi trebalo da ide veoma brzo ako si disciplinovan.

e sad ja ne znam kako ti planiras da trcis kojim tempom i kako ali ako imas intenzivno trcanje svakoga dana 7 dana u nedelji onda mozes komotno da ides do 3000kcal i gubices kilazu, mada je to po meni malo previse nemas ti bas mnogo da skidas bolja je varijanta A.
« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 21:12:25 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
LG Nexus 4
hvala na odgovoru ... i to veoma kvalitetnom Smiley  Smile

samo ako mi mozes pojasniti
Tebi je bazalni metabolizam na 2097Kcal tako da ispod ovog broja ne bi trebao da ides!

kako misli ne bi trebao da idem? da ne unosim manje od toga ili?

secere, slatkise i gazirane sokove sam izbacio skroz ... ove nedelje sam isao svaki dan u teretanu ... i uglavnom 10ak min trcanaj i 10min voznje ... posle tegova bas ... i planiram tako da nastavim samo da idem 3+1 ... ne bas svaki dan ... dok kao sto sam rekao gore planiram svaki dan napolju da trcim ... za pocetak nekih 15ak min ... pa da pokusam u sto skorije vreme da dodjem do nekih 45min koji se svuda preporucuju ...

sto se tice skidanja Smiley imam i te kako ... mislim najvise naravno na stomak ... sto se tice sange izuzetno sam spreman od glave do pete bukvalno ... ali nisam bas u kondiciji zato ne mogu toliko za sada da trcim duzinski jer prilicno tesko disem vec posle nekog vremena zavisi od tempa (al to mi je od kako sam bio klinac uvek ... al kad udjem malo u kondiciju i to se poboljsa)  i trbusnjaci su mi po prilicno dobro razvijeni ... ali preko njih sam od prosle god "razvio" prilicno veliki nezeljeni sloj Smiley ... i sada mi je cilj da sto je vise moguce uklonim te masne naslage, salo ili kako god ih ko nazivao ...

zadnjih dana sam citao po netu i upravo nasao uglavnom na svim mestima ... sto vise kardio treninzi ... probrana isharana ...
pa pocinjem da se toga i pridrzavam ... samo za ishranu moram da vidim sta i kako ...

sa ovakvim treningom koji sam naveo i tvojom racunicom odozgo ... odprilike da li mozes odrediti posle koliko se mogu ocekivati neki minimalni vidljivi rezultati? 10, 20 dana? vise?

i ako mozes jos da mi objasnis samo sa predhodne strane ono oko trosenja unetih namirnica ... posto sam nailazio na par mesta al nisam nasao tacan odgovor na to  Smile  Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Citat
kako misli ne bi trebao da idem? da ne unosim manje od toga ili?
Ma mozes ti manje od toga da unosis ali nije pametno, veruj mi ja sam pravio ogromne deficite u kalorijama i to mi se obilo o glavu spalio sam salo ali sam spalio i misice i sada imam jos sala za istopiti a manjka misica Smile
da bi mrsavio moras da jedes koliko god to tebi bez veze zvucalo tako je.
sto se tice prvih rezultata ako radis sve kako treba verujem da ces u periodu od 4-6 nedelja videti neke pomake, ali moras da budes uporan.
Jos jedna bitna stvar to sam zaboravio gledaj da ti kalorijski unos bude uvek isti da ne variras mnogo znaci ako ti je 2700Kcal dnevni unos gledaj da ne skaces sa 2700 na 1700 pa na 2500 pa 1200 znaci uvek najblize sto mozes na 2700. Jer onda naviknes organizam na taj unos i on negde mora da posegne za energijom a to je mast i ides u zdrav deficit kalorija, ali ako ti skaces mnogo onda se on plasi i cuva energiju za crne dane a pogodi sta je to sto spaljuje, naravno misici!
Tako se on brani smanjuje misicnu masu da bi mast duuze trajala kao zaliha energije i onda imas obrnuto proporcionalno toj tezi da vise misicne mase ima i vecu potrosnju kalorija odnosno vise sagoreva mast... ali o tom potom...

Jos nesto treniraj ti tako prvih 5 nedelja kako si naumio pa ako nisi zadovoljan napretkom dodaj jos jedan kardio trening na prazan stomak ujutru kad ustanes u trajanju od 20-30minuta  Smile
 Sto se tice kardio treninga ne moras svaki dan mozes da ga radis 2 dana uzastopno pa 1 dan pauza pa onda 3 uzastopno pa 1 pauza pa opet u krug.

Citat
i ako mozes jos da mi objasnis samo sa predhodne strane ono oko trosenja unetih namirnica
ovo zaista ne razumem sta si hteo da pitas, ako mozes da budes odredjeniji Smile
« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 22:40:20 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Aha sad sam skapirao sta si hteo, evo tvog odgovora, ti se interesujes za neke beznacajne stvari Smile da li se potrosi to sto si uneo ili to sto si vec imao na sebi veruj mi nemam pojima i nije me briga jer to i nije bitno na kraju krajeva.
gledaj vamo:
1g proteina ima 4kacal
1g ugljenih hidrata ima 4kcal
1g masti ima 9kcal

Na osnovu svega ovoga se racuna kalorijski unos e sad, uzmes tablice sa prethodne strane pa sracunas, ali hajde ja mogu da ti dam nekolio podataka koje sam iznosio 20x na ovoj temi a trebalo je samo da se prelista!
pilece grudi, junetina, oslic, tunjevina, curece grudi, teletina imaju na 100g svega 20g proteina, zanci iz tih namirnica uzimas proteine, oni jos mogu da se uzmu iz jaja, sira, mleka...
ugljene hidrate uzimas iz skrobastog povrca krompir ima 20g UH  na 100g krompira, pirinac ima oko 77g UH na 100g tezine, razeni hleb nemam pojima koliko ima...
masti, pazi ovde se misli na dobre masti iz oraha maslinovog ulja,omega3 ribljeg ulja....
1 kasika maslinovog ulja ima 13g masti eto mozes da vidis u tabelama na prethodnoj strani!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
LG Nexus 4
e upravo ovo na 1gr koliko kcal ... a ovo dole sto si ispisao je upravo ono sto sam zeleo ... jer sam svuda nalazio ponesto i sklopio u glavi al nisam bio potpuno siguran ovo sto si im stastavio je odlicno ... veliko hvala Smiley  Smile

trenutno sam uzeo neku dijetu koja meni uopste mislim ne odgovara i prestacu sa njom ... kad asm krenuo potpuno sam bio neupucen tek zadnja 2-3 dana sam isao netom i naisao na mnogo zanimljvih stvari a ovih par odogovra su najkorisniji od svega  Smile

sto se tice manjka kcal i misica ... da primetio sam to ... imslim po netu .. e sad sva sreca te to drzim tek 6 dana tako da mislim da ce mi odgovarati mozda cak kao pocetni bum a nadalje da nastavim zaista kako treba. ...

a ovo sto kazes za uravnotezenost je potpuno razumljivo ... i to cu se ba potruditi ... iscitati one tablice ... porediti sa ovim da se uklopi videti sta da uklopim u jedan dan i kako ... i voditi se ovim sto si ostavio kao predlog za proteine masti i uh ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5310
ajde nek napise neko par sejkova,al bez ikakvih dodataka nema se para za prasak Smile ono tipa za ujutro na prazan stomak neki izmedju obroka kasno u vece i slicno...al da je ukusno necu svasta u sebe stavljat pls  Smile  Smiley
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ajde nek napise neko par sejkova,al bez ikakvih dodataka nema se para za prasak Smile ono tipa za ujutro na prazan stomak neki izmedju obroka kasno u vece i slicno...al da je ukusno necu svasta u sebe stavljat pls  Smile  Smiley

Banane, jaja, mleko  Smile Smile  + mlevena plazma  Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 17:03:32 od pljevljani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036

Banane, jaja, mleko  Smile Smile  + mlevena plazma  Smile Smile

Vrhunska kombinacija.

Djecacic iz komsiluka je za 2 godine teretane, ishrani zasnovanoj na tom sejku prerastao u zescu facu,2 sa 2.

(ne zajebavam se)

===

Inace i mrsavi i debeli trebaju da se sabijaju od fizicke aktivnosti. Sama dijeta ne cini nista.
Non stop nesto raditi, a ne 1-2h teretane dnevno i ostalo forum, face.. Smile
Nego fudbal, pjesacenje do fakulteta, plivanje, BILO STA!
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 17:14:39 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 641 642 644 645 ... 905
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 18:07:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.